Magazinul suedez de mobilier IKEA nu are întotdeauna cea mai bună reputație în rândul profesioniștilor în design interior. IKEA are multe de oferit, astfel încât facilitatea dvs. să poată ieși cu pricepere din mulțime. Uneori este suficient să te uiți la o piesă de mobilier sau la obiecte decorative cu ochi noi.

Multe pot fi însușite în mod greșit și, astfel, oferă accente interesante. Mai ales în combinație cu metodele de bricolaj, se pot economisi multe și totuși se poate realiza o abordare rece și inovatoare a mobilierului și decorului. Oricine dă o mână și transformă elementele de bază fade în obiecte cu adevărat unice. Iată cinci hacks IKEA practice, precum și sfaturi privilegiate pentru toți cărora le place să decoreze ieftin și totuși unic.

Nr. 1: banda magnetică GRUNDTAL

Banda magnetică GRUNDTAL a fost de fapt dezvoltată ca o opțiune practică de depozitare a cuțitelor. Pentru a face acest lucru, banda magnetică este montată pur și simplu deasupra suprafeței de lucru sau a aragazului. La fel și cuțitele de bucătar & Co întotdeauna la îndemână. Cu toate acestea, mai ales în combinație cu setul de 3 containere GRUNDTAL, banda magnetică deschide posibilități complet noi. Nu numai condimentele, ci toate obiectele mici pot fi păstrate decorativ în acest fel. Cleme de hârtie, blocuri Lego, agrafe de păr – banda magnetică cu recipientele practice este o opțiune funcțională de decorare pentru fiecare cameră de la biroul de acasă, la camera copiilor, la baie.

ikea-insider-tips-deco-lovers-Grundtal-magnetic-strip

Nr. 2: lampă de suspensie REGOLIT

Suspensia REGOLIT are o reputație infamă: albă, plictisitoare și ieftină. Lampa suspendată din hârtie poate fi încorporată într-un captivator absolut în doar câțiva pași simpli. Dacă pictezi o lampă de hârtie cu acuarele, lumea arată mai colorată. Dar sunt posibile și alte adăugiri – mai îndrăznețe. Fluturii de hârtie pe care i-ai făcut singuri sau pe care i-ai cumpărat fac ca lumina suspendată să arate ca o pajiște de flori. Vopseaua sau lipiciul cu efect sclipici fac din REGOLIT o minge disco. Lipită pe post-it-uri rotunde în formă de solzi, lampa suspendată devine un felinar de designer colorat. Atunci lampa de 2,49 euro arată oricât de ieftin.

ikea-insider-tips-deco-lovers-regolit-pendant-light

Nr. 3: butoane SÄTTA și multe altele

Dulapurile fără mânere arată ca niște fețe fără sprâncene. Un mâner oferă fiecărei comode și fiecărui dulap o notă personală. Din fericire, IKEA are o varietate de butoane și mânere. Obiectele vechi de epocă pot fi, de asemenea, condimentate elegant. Chiar și o bucătărie care se dezvoltă de-a lungul anilor primește un nou strălucire. Nu trebuie să cumpărați întotdeauna o piesă de mobilier nouă; uneori sunt suficiente mișcări mici pentru ca mobilierul vechi să fie contemporan din nou. 2 pentru 9,00 Euro.

ikea-insider-tips-decoration-lovers-satta-buttons

Nr. 4: scaun FROSTA

Un scaun cu greu ar putea fi mai simplu decât FROSTA. Dar tocmai acest lucru face din această piesă de mobilier un design absolut absolut în designul sufrageriei. Cu puțină vopsea, scaunul poate fi proiectat după propriile idei. Pernele rotunde și țesăturile colorate de la IKEA sunt, de asemenea, disponibile pentru a face scaunul nu numai mai confortabil, ci și mai individual. Ceea ce mulți nu cred: FROSTA poate fi transformat și într-o masă laterală. Ideile de design variază de la variante simple de combinație cu spotul clip-on JANSJÖ la mobilier multifuncțional mai elaborat în care sunt montate două colectoare de magazine KNUFF peste scaun, astfel încât să existe compartimente practice pentru cărți, reviste și multe altele..

ikea-insider-tips-decoration-lovers-frosta-scaun

Nr. 5: consolă EKBY BJÄRNUM

De fapt, între cele două părți ale consolei de la EKBY BJÄRNUM, ar trebui inserată o placă personalizată, cu marginea ferăstrăului acoperită. Și, desigur, aceasta este o soluție elegantă pentru rafturile de perete, care ar trebui să fie făcute pe măsură, dar EKBY BJÄRNUM poate face și mai mult. Toți proprietarii de pisici ar trebui să marcheze consola de 10,00 EUR în catalogul IKEA, dar viermii de carte își vor câștiga și banii cu acest hack IKEA.

ikea-insider-tips-decoration-lovers-ekby-bjarnum-console

Pentru podul de frânghie aveți nevoie de:

>> 1 set consola EKBY BJÄRNUM >> 1 raft de perete EKBY BJÄRNUM sau o altă scândură de lemn >>Șaibe >>Paracord >> a văzut >> masina de gaurit >> Brichetă sau chibrituri

Așa funcționează:

Am văzut raftul în aproximativ zece până la treisprezece bucăți de dimensiuni egale. Pătrundeți blocurile de lemn o dată în stânga și o dată în dreapta. Asigurați-vă că orificiile sunt întotdeauna la aceeași distanță, astfel încât podul frânghiei să nu se strângă după aceea. Tăiați două bucăți lungi din paracord. Sigilați suprafețele tăiate cu bricheta sau chibriturile pentru a preveni frânarea frânghiei. Acum blocurile de lemn sunt filetate. Șase șaibe (trei pe fiecare parte) sunt plasate ca distanțieri între fiecare bucată de lemn. Când toate blocurile de lemn sunt filetate, capetele exterioare sunt înnodate astfel încât nici o bucată de lemn să nu poată aluneca. În cele din urmă, consolele sunt atașate de perete și puntea de frânghie este suspendată. Un raft de cărți neobișnuit, personalizat sau o pasarelă specială pentru pisicuța ta este deja gata. Veți avea garanția că veți obține și mai multe idei data viitoare când vizitați IKEA, dacă vă plimbați prin gamă cu ochii deschiși.

Link-uri conexe: