Perdele de catifea și draperii cadru rafturi covor cameră de zi

Aspect semnificativ prin perdele de catifea

În cinstirea decorului interior regal, ar fi dificil să nu apreciem și frumusețea perdelelor de catifea. Unii ar putea găsi aceste elemente prea brânzeturi sau prea „gotice”. Dar am o altă părere. În cele din urmă, perdelele de catifea creează o atmosferă specială, indiferent în ce cameră sunt agățate.

Sper că vei fi de acord cu mine.

Când încercați să atârnați aceste accesorii de ferestre de lux, este foarte important ca designerul să aducă culoare tuturor. Perdelele de catifea absorb lumina naturală și artificială în interior. Din această cauză, unele colecții s-ar putea dovedi invazive dacă nu alegeți suficient de bine.

Deci, ce părere aveți despre aceste elemente de casă frumoase, dar în același timp extrem de puternice? În primul rând, aș vrea să vă ofer să începeți curățenie … Trebuie să spuneți o pânză goală pe care să creați idei noi, fără lucruri care să vă împiedice.

Perdele și draperii din catifea – albastru Picasso?

catifea textilă pentru casă sufragerie temă albastră Draperii și draperii din catifea

Cu siguranță a existat o „perioadă albastră” în artă, dar asta nu înseamnă că trebuie să dedici o întreagă lecție de istorie a artei unei anumite culori. Dar perdelele albastre ar putea fi un plus excelent pentru camera de zi, sufragerie, baie și chiar birou la domiciliu. Ele dau foarte ușor un caracter îndrăzneț mediului înconjurător.

Camerele de mese beneficiază foarte mult de astfel de perdele, deoarece ar putea fi destul de vizibile între exterior și interior. Puteți crea o scenă de divertisment care merită laudă.

Trebuie să spun că perdelele de catifea contribuie într-un mod minunat la starea de citire dintr-o cameră?

Perdele sufragerie catifea perdele transparente și perdele covor rafturi cadru

Decor interior urban

perdele de catifea masă sufragerie masă perdele și perdele de catifea lămpi cu bile

 Acest element de design este fundamental atunci când vine vorba de a face față luminii. Se asigură că camera cel puțin nu arată puțin neplanificată.

Plăcerea în baie suferă o schimbare profundă atunci când sunt aduse și perdele de catifea

Perdelele de catifea drapează tapetul băii

Relaxarea nu mai are loc într-o scenă delicată. Mai degrabă, eleganța băii este mărită și dramatizată într-o varietate de moduri.

Perdele albastre regale

canapea masă sufragerie lampă de masă draperii și draperii din catifea

Ușurința de design

Haideți acum să părăsim zona majestății și a albastrului și să ne concentrăm pe modele mai moi, la care și perdelele de catifea merg de minune. Urmăriți un aspect de casă de păpuși? Apoi aș recomanda din nou perdelele roz și deschis la culoare. Și vă voi spune un lucru fără să vă înroșiți: Barbie v-ar felicita cu siguranță dacă ați ieși afară și veți alege perdele roz pentru un spațiu de locuit elegant precum cel de mai jos.

Textile de uz casnic moi, sofisticate

living ambianță luminoasă perdele și draperii de catifea

Tonuri de pământ

Până acum am văzut că perdelele albastre și pastelate merg minunat cu designul interior. Acum aș vrea să vă vorbesc despre celelalte opțiuni. Ați încercat vreodată să găsiți diferențiatul potrivit? Apoi v-aș sugera să priviți perdelele ca răspuns la problemele dvs..

Simțiți-vă liber să vă terminați camerele într-o singură nuanță mată?

fotoliu din piele clasic fotoliu catifea perdele și draperii

 Dacă acest lucru se potrivește descrierii dvs., atunci căutați cu siguranță un aspect ca cel din imaginea de mai sus. Combinate cu mobilier din piele în culori naturale, perdelele bogat colorate sunt o creație divină care sporesc caracterul regal ultra-luxos.

Vad perdele maro-cafea jos, pe care le trage în sus. 

inclusiv perdele și draperii obloane dormitor

Acestea necesită panouri mari din podea până în tavan.

Catifeaua este roșie

Perdele birou birou acasă catifea perdele birou

Când vorbim despre perdelele de catifea, nu se poate nega caracterul lor regal. Nimic nu pare la fel de regal ca strălucirea catifelei roșii. Această caracteristică dinamică și răcoroasă este un „must” în casele care sunt altceva decât îngrijite.

Perdele perdele home theater culori roșii

Amestec de stiluri

perete de cărămidă living draperii și draperii din catifea

Stropi de verde invidios

balustrada scărilor perdele de catifea și draperii metalice

Am rotit aproape complet roata colorată o dată. Acum trebuie să luăm o pauză binemeritată și să vedem ce pot face culorile verzi și similare cu perdelele de catifea.

Partea de sus a colecției este mai mult galbenă decât verde. Dar colecția nu diferă atât de mult de modele. Este, de asemenea, un exemplu minunat de cât de atrăgătoare poate fi o astfel de colecție. Acest lucru nu numai că face ca foaierul să pară mai închis, dar creează și un pasaj minunat între intrare și camera vecină.

V-ați decora casa cu perdele de catifea??

Perdele de catifea draperii covor ferestre pian

Dacă da, atunci ce culori din postarea de astăzi v-au atras atenția?