design de grădină pietre de decorare a tijei de armare

Design de grădină exclusivist în stil industrial

Îmi place să folosesc obiecte obișnuite în moduri neașteptate. Îmi plac aspectele criptate de pe fețele proprietarilor de afaceri atunci când le povestesc despre ultima mea idee.

Să luăm în considerare o „armătură”!

Vă întrebați ce este asta? Termenul provine din limba engleză și este o abreviere a „Bară de armare”, care înseamnă bară de armare. Oțelul inoxidabil este utilizat pentru producție. Un jig este folosit pentru a întinde blocurile de beton. Suprafața lor cu nervuri adaugă un aspect interesant. La rândul său, acest lucru ajută la sudarea betonului turnat.

Dacă toate acestea sunt expuse condițiilor meteorologice, va începe să ruginească în câteva săptămâni. Acest lucru conferă „Rebar” farmecul său particular. Încântă în special persoanele care arată un mod de gândire inovator.

Ați experimentat deja armături în alte contexte? Poate a fost în departamentul de construcții al unui supermarket local? Este timpul să le folosiți în Proiectare grădină sa te gandesti corect? Acest lucru va oferi grădinii dvs. un aspect curat, proaspăt și industrial.

Idei de grădină cu utilizarea stâlpilor de armare

grădină contemporană din oțel de piatră

De obicei, armătura este o suprafață de lucru care este întărită de aspect. În cazul acestei negații, armătura de sine stătătoare a fost utilizată ca cadru de care a fost atașat un fir agricol. Ruginește rapid și creează un contrast deosebit cu rocile râului.

Armătura prezintă o rezistență îndelungată, dar poate fi distrusă mai repede de aerul sărat. De aceea, acestea ar trebui tratate cu produse de protecție adecvate într-un astfel de mediu. Cu toate acestea, acest lucru va limita formarea ruginii și aceasta face parte și din farmecul său.

Pe post

elemente din oțel de grădină industrială

Aici puteți vedea cum armătura poate conferi unei balustrade standard un caracter industrial. Acest tip de instalație va veni în locul potrivit în grădinăritul de țară. De fapt, la fel de bine ar putea să se înscrie într-un design exterior contemporan.

Integrat în grădină

idei de amenajare a grădinilor din oțel de design exterior modern

Faptul că o armătură este ușor de îndoit îl face o alegere logică pentru o intrare sau un gard. Trebuie să rețineți că rugina dintr-o astfel de instalație poate fi ușor transferată pe haine și mâini. Odată ce intrarea a ruginit la nivelul dorit, ați putea să o vopsiți cu un strat transparent de vopsea.

Proiectarea foișorului

peisaj idei de gradina mobilier de gradina

Instalarea este similară cu gabionul, armătura și firul agricol. Poate fi folosit ca un arbor ieftin peste care pot crește viță de vie sau chiar un „copac apos”. Acum, rețineți că rugina poate murdări orice lucru.

În principiu, rugina nu dăunează plantelor, cu excepția cazului în care pH-ul solului este sub 5,0. este. Sub acest nivel, capacitatea plantei de a absorbi substanțe nutritive mai puternice va scădea, de asemenea. Așadar, rugina este un factor de sănătate a plantelor care trebuie tratat.

Gard unic

plante moderne de amenajare a grădinilor plante

Aici vedem o armătură care se dublează ca suport pentru un gard personalizat unic. Benzile metalice sunt țesute între benzi. Acestea adaugă adâncime și textură. O călătorie rapidă la magazinul dvs. alimentar vă va dezvălui multe opțiuni diferite. Acestea vin sub formă de straturi de metal și acoperișuri plate. Pot fi atașate la orice tip de instalație.

Artă independentă

grădină în stil asiatic pietriș

Aici o armătură a fost utilizată ca instalație de sine stătătoare. Imită forma bambusului asiatic în acest design de grădină industrială asiatică.

Căutați în jurul grădinii linii drepte sau curbe pe care doriți să le subliniați. Instalarea armăturilor curbate va completa probabil vița de vie noduroasă și, în același timp, va crea un contrast cu acestea. Asta ar contribui la o apariție foarte interesantă.

Ca bază pentru containere pentru plante

peisaj gradina idei plante verzi decorare idei

Trei sau patru armături pot fi înfășurate sau legate cu sârmă. În acest fel, veți crea o bază personalizată pentru recipientele dvs. preferate de ceramică. În acest caz, stâlpii au fost rotiți pentru a aranja aspectul viței de vie în consecință.

Sticle de vin

decor eclectic sticle colorate gradina

Copacii din sticle au devenit deja foarte la modă. În unele țări se crede că acest lucru poate fi folosit pentru a prinde spirite rele. De obicei, cadrele sau barele metalice sunt atașate de podea și sticlele sunt așezate deasupra lor.

În acest caz, sticle de vin au fost atașate la armătură și acest lucru a dus la un perete despărțitor bizar.

Transformați obiectele găsite în artă personalizată

decor eclectic gard de piatră

Armatura poate fi utilizată pentru a monta obiecte obișnuite pe ea. Așa că li s-a acordat proeminență și o viață nouă în grădină. Această bucată simplă de lemn derivat a fost forată și așezată pe un piedestal de armătură. A fost făcut un punct de vedere central.