Zilele de naștere sunt ceva frumos, indiferent dacă vă sărbătoriți sau sunteți doar invitați. Aceste sărbători sunt pline de bucurie, distracție și întotdeauna un motiv bun pentru a aduna întreaga familie împreună. Copilul de ziua de naștere este, desigur, foarte entuziasmat în această zi. Dar cum îți poți face bucuria și mai mare? De-a lungul anilor au fost date tot felul de lucruri. Este din ce în ce mai greu să te gândești la ceva original și grozav drept cadou.

Vă ajutăm cu trei idei de cadouri geniale. Acestea nu sunt doar originale și practice, ci și foarte personale și cu o valoare decorativă.

Idei de cadouri pentru o surpriză foarte personală

ceas de perete ca cadou de ziua de naștere

Ceas de ardezie ca cadou de ziua de naștere

Această idee de cadou este cu adevărat ceva grozav. Stânca naturală arată foarte frumoasă și este foarte apreciată de toți iubitorii de natură. Ardezia Fredeburg cu margini rupte este o adevărată bijuterie pentru fiecare perete. Dar asta nu este tot! O să mergem mai bine … Ce zici de un ceas de ardezie cu poza copilului de naștere însuși? Tehnologiile actuale oferă o calitate excelentă a imprimării pe toate tipurile de materiale, iar imaginile pot rezista chiar și la cele mai puternice raze de soare. Tot ce aveți nevoie este o imagine frumoasă a fetei de ziua de naștere și puteți avea acest lucru memorabil și util Proiectează-ți online ceasul de ardezie și comandă-l fără efort.

idei de cadouri cu propriile poze

Idei de cadouri: calendar foto de perete

Probabil credeți că un calendar de perete ca cadou de ziua de naștere nu este o idee atât de bună! Dar nu fi prea grăbit. Ai nevoie de un calendar în fiecare casă. Acesta este un ghid și vă poate reaminti evenimente și întâlniri importante. Cu toate acestea, calendarul pe care vi-l oferim astăzi ca idee de cadou este foarte diferit de ceea ce vă imaginați. Numeroasele variante și formate de design vă permit să creați un pentru a proiecta calendare de perete foarte individuale. Modele frumoase, fotografii și chiar texte într-un font frumos pot fi imprimate pe calendar. Deci, creați un cadou de naștere drăguț și personal cu fotografii sau doar cu copilul de ziua de naștere. Un alt sfat: o dorință emoționantă de ziua de naștere pe pagina de copertă va aduce cu siguranță lacrimi de bucurie.

idei de cadouri distractive pentru ziua de naștere

Un puzzle foto cu propria ta imagine

Recunoaste! Nu te-ai fi gândit niciodată la un puzzle ca un cadou de ziua de naștere, nu-i așa? Această piesă unică de fotografie va fi cu siguranță un succes pentru un fan al puzzle-ului. Alegerea dimensiunii și a numărului de piese este enormă! O poză poate fi imprimată pe puzzle-ul XXL pentru profesioniști, precum și pe puzzle-ul cu piese mici pentru începători. Lucrul bun despre această idee de cadou este că compoziția comună a pieselor puzzle-ului va rămâne pe perete ca o amintire eternă. Și aici puteți imprima o mică dedicație și creați astfel o piesă cu adevărat unică.

Toate aceste idei nu sunt potrivite doar ca cadouri pentru cineva. Vă puteți răsfăța cu unul dintre ei și z. B. decorați peretele sufrageriei cu ceasul din ardezie sau oferiți activitate creativă în lunile reci cu ajutorul puzzle-ului foto.

ceas de ardezie cu o poză ca cadou de ziua de naștere

puzzle foto ca idee de cadou