Dă bucurie, dă bunăstare, dă-ți timp! Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri vreodată, deoarece sunt benefice pentru trup, minte și suflet. Fie că este vorba de o aniversare de nuntă sau de o zi de naștere, de Crăciun sau chiar așa … ideile de cadouri wellness sunt întotdeauna binevenite. În hotelurile spa și stațiunile de pe litoral, timpul trece pur și simplu diferit, iar viața cotidiană stresantă pare incredibil de departe. Îți reîncarci bateriile acolo și doar te lași să pleci. Fie cu partenerul tău, cu cel mai bun prieten sau uneori chiar singur cu tine – o vacanță de wellness asigură întotdeauna o schimbare de peisaj vindecătoare, doza potrivită de bună dispoziție și relaxare completă.

Fotolia_65896898_M

Starea de bine este un lucru foarte personal? Este corect. Nu știți exact unde doresc destinatarii și cum își imaginează vacanța de wellness? Din fericire, există o soluție excelentă pentru aceasta – tichete de wellness! În acest fel, oferiți o pauză pe care fiecare o poate alege personal pentru ei înșiși. Cu Voucher răsfățat de pe platforma de rezervări wellnesshotel24 de exemplu, puteți aduce cu adevărat bucurie unei persoane foarte speciale. Voucherul poate fi, de asemenea, comandat, tipărit și valorificat în mod convenabil direct online. Bineînțeles, puteți comanda și voucherul prin telefon și chiar să-l laminați prin poștă. Destinatarul are apoi peste 2.600 de oferte disponibile și aveți la dispoziție 36 de luni pentru a valorifica voucherul. Fără presiune de timp și fără griji! Puteți lua nu doar o vacanță de wellness în cele mai frumoase hoteluri spa din Germania, Austria și Elveția, ci și în alte țări precum Italia, Luxemburg, Polonia, Spania sau Republica Cehă. Alegeți valoarea voucherului individual și este scrisă și o dedicație personală. Perfect!

voucher wellnesshotel24

Deci, indiferent dacă este vorba de un weekend de wellness, de o scurtă pauză sau de o altă idee – sunteți pe mâini bune la wellnesshotel24.de, iar destinatarul va primi un cadou foarte special, cu o garanție de 100%. Toată lumea este sigură că va fi fericită. Alte avantaje ale voucherului sunt plata fără riscuri, care se face prin factură și nu necesită nicio informație bancară. Nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la serviciile ascunse sau taxele de expediere. Pur și simplu nu există aici.

Fii original și proactiv și surprinde-i pe cei dragi cu o experiență de vis!

banner_wellness

idei cadou wellness vacanță hotel vacanță vedere la mare piscină în aer liber

idei cadouri wellness hotel spa