Schrottwichteln este un joc de schimb de cadouri pentru familii, care a fost o tradiție modernă de Crăciun de mulți ani.

Când vine vorba de elfi, ideea poate fi trasată înapoi la tradiția scandinavă. Și anume se bate la ușă, se aruncă un cadou și apoi fugi. Scandinavii numesc acest lucru Juklapp (tradus literal – Crăciunul care bate). Sau rădăcinile se întorc și mai departe la legendele germane despre ajutoarele Sfântului Nicolae care au distribuit cadouri copiilor cuminți. Dar un lucru este sigur – tradiția a continuat să se dezvolte de-a lungul anilor.

În SUA, jocul este cunoscut ca Dirty Santa, White Elephant și Yankee Swap. Principala diferență dintre Dirty Santa și celelalte două jocuri este că Dirty Santa încurajează mai multe runde de furt de cadouri.

Ce este gnomii junk?

Elfii junk se ocupă de petrecerea de Crăciun și schimbă cadouri amuzante de junk

Schimbă cadouri junk pixie

Regatul gnomilor regulat Schimbul de cadouri pentru petrecerea de Crăciun Împachetează cadourile resturilor

Versiunea germană a acestui joc de petrecere se numește Schrottwichteln și există diferite versiuni ale acestuia. Deci, asigurați-vă că, în calitate de gazdă, ați stabilit în prealabil câteva reguli de bază. Regulile generale ale jocului, precum și unele variante populare sunt enumerate în acest articol. Citiți mai departe și inspirați-vă …

Organizați o petrecere de Crăciun cu un schimb de cadouri

Scrap gnomes rule Schimb de cadouri pentru petrecerea de Crăciun Înfășurați cadouri amuzante de resturi

Este vorba despre a te distra mai mult!

Gnomii junk guvernează idei de schimb de cadouri pentru petrecerea de Crăciun

Regula gnomilor junk

Număr de jucători: În mod ideal, acest joc necesită cel puțin 6 adulți, cu maximum 20 de jucători recomandați. Din punct de vedere tehnic, totuși, pot participa orice număr de jucători.

Număr de cadouri: Fiecare participant trebuie să aducă un cadou nemarcat și ambalat. Cadourile pot fi serioase, pline de umor sau complet inutile; cu toate acestea, ar trebui să încercați să înfășurați cadoul în așa fel încât conținutul să rămână necunoscut până când este deschis. Mai ales în cazul gnomilor junk, obiectele inutilizabile și amuzante sunt de fapt oferite.

Puteți juca gnomi junk cu prietenii și colegii de lucru 

Scrap pixies Petrecerea de Crăciun organizează schimb de cadouri

Regulile tradiționale ale gnome sau gnome junk sunt în esență destul de simple. Nimeni nu știe cine dă cadou cui. Organizarea unui schimb de cadouri cu prietenii, familia sau colegii de muncă poate fi totuși ceva mai complicată. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta în acest sens.

Alegeți o temă de petrecere și setați o limită de preț pentru cadourile care vor fi schimbate. Trimiteți toate invitațiile la petrecere și scrieți că fiecare invitat ar trebui să aducă un cadou nesemnat și împachetat.

Sfat de ambalare: Cu cât împachetarea cadourilor este mai interesantă, cu atât jocul devine mai interesant. De aceea este o idee bună să înfășurați cadourile în mai multe straturi de hârtie sau cutii de diferite dimensiuni.

 Cadourile Scrap Pixie trebuie ambalate cu atenție

Cadouri Scrap Pixies Cadouri petrecere de Crăciun schimb cadouri amuzante resturi

Cel mai bine este dacă nu aveți idee ce este în cutia cadou

Elfii junk au grijă de cadourile de petrecere de Crăciun daruri amuzante de junk

Lăsați creativitatea să vă preia mintea și corpul!

Împachetare de Crăciun

Când toți oaspeții au sosit, gnomii resturi pot începe. Începeți prin plasarea tuturor cadourilor într-o locație centrală (de exemplu, pe o masă sau sub brad). Principalul lucru este că toți jucătorii au acces ușor la cadouri.

Sfat suplimentar: Asigurați-vă că darurile dvs. personale sunt departe de această locație. Nu vrei ca unul dintre oaspeții tăi să plece acasă cu mixerul pentru mătușa Suzy, nu-i așa??

Stivați toate cadourile junk pixie într-un singur loc

Gnomii junk guvernează petrecerea de Crăciun Organizați schimbul de cadouri Stivați cadouri

Apoi decideți cine începe jocul. Există mai multe modalități de a face acest lucru. De obicei, toată lumea scoate un număr dintr-o pălărie sau cutie și fiecare oaspete joacă apoi în ordine în funcție de numărul pe care l-au scos.

Deci schimbul de cadouri poate fi foarte distractiv

Gnomii nebuni guvernează idei, schimb de cadouri, cadouri amuzante

Jucătorul 1 selectează un cadou din teancul central, îl deschide și îl arată tuturor. Distracția aici constă în darul în sine și în reacția destinatarului.

Jucătorul 2 are de ales fie să aleagă un cadou nedeschis din stivă, fie să fure cadoul deschis de la jucătorul 1. Dacă cadoul jucătorului 1 este furat, el sau ea trebuie să aleagă un alt cadou nedeschis.

Cel mai bine este să evitați să oferiți cadouri tradiționale de Crăciun

Gnomii junk guvernează idei de cadouri Schimb de cadouri pentru petrecerea de Crăciun

Un cadou poate fi furat de mai multe ori, dar de obicei de cel mult 3 ori și o singură dată pe rundă. Dacă darul tău este furat, nu îl poți fura imediat. Trebuie să furi un alt cadou sau să alegi din grămadă.

Fiecare jucător ulterior are de ales. Puteți alege fie un cadou nedeschis din stivă, fie acceptați un cadou deja deschis de la unul dintre jucătorii anteriori. În cazul în care cadoul tău este furat, jucătorul anterior poate alege un alt cadou nedeschis din stivă sau unul dintre cadourile deschise de la ceilalți jucători (cu toate acestea, nu poți lua cadourile înapoi de la persoana care tocmai le-a luat).

Jocul se termină când este selectat ultimul cadou nedeschis.

Gnomi junk cu zaruri

Gnomii junk reglementează schimbul de cadouri amuzante junk

O altă variantă a gnomilor junk poate fi jucată cu zaruri. Morul decide cine primește care cadou de furie.

Într-un timp prestabilit, zarurile sunt aruncate pe rând. Fiecare rezultat al morții reprezintă o regulă specifică:

  • Al 6-lea Lansați zarurile: puteți lua un cadou din stivă dacă nu aveți deja unul în față. În caz contrar, veți sta afară.
  • 5 rulat: Puteți schimba cadoul cu un alt jucător.
  • Al 4-lea rulat: jucătorul din dreapta ta va schimba cadoul cu tine.
  • 3 rulat: jucătorul din stânga ta primește cadoul tău. În schimb, darul celuilalt vă revine.
  • 2 aruncat: Puteți determina ce doi jucători își schimbă cadourile.
  • 1 în cuburi: ai voie să desfaci cadoul în fața ta.

Reglați în mod clar gnomii junk

Gnomii junk reglează schimbul de cadouri idei amuzante de goblin junk

Distrează-te făcând asta!

Gnomii junk se ocupă de petrecerea de Crăciun Schimb de cadouri cadouri amuzante de junk

Scrap pixies – un joc distractiv de Crăciun

Elfii junk guvernează femeile de schimb de cadouri de petrecere de Crăciun