A deveni mamă este un moment altruist, obositor și extrem de plin de satisfacții în viața unei femei. Prin urmare, credem că noile mame merită un cadou special. Cu siguranță puteți oferi cadou un salopetă sau salopetă normală. Cu toate acestea, cele mai bune cadouri pentru noile mame sunt atent gândite, frumos împachetate și extrem de practice. În acest fel, o puteți ajuta pe mama cu trecerea la această nouă fază a vieții. Deci, atunci când alegeți un cadou pentru o mamă nouă, luați în considerare următoarele idei de cadouri …

Sărbătorește noua viață!

Cadou pentru petrecerea dușului nou-mamei

De ce are nevoie o nouă mamă?

Cadou pentru noua mamă mama și bebeluș

Cadou pentru proaspătă mămică – obișnuințe și idei

Nașterea este un eveniment foarte interesant pentru fiecare femeie și familia ei. Desigur, mama primește numeroase cadouri pentru bebelușul ei nou-născut, cum ar fi haine drăguțe pentru bebeluși, suzete etc. Dar de cele mai multe ori cele mai bune cadouri pentru proaspetele mame sunt cele destinate numai lor și nu copilului..

Idei practice de cadouri pentru mămici noi

Idei de cadouri pentru sugestiile noilor mame

Un cadou special pentru o nouă mamă este o modalitate excelentă de a o sărbători și a o răsfăța. Este, de asemenea, un memento că îngrijirea de tine este la fel de importantă ca și îngrijirea nou-născutului. La urma urmei, pentru a fi fericit, un bebeluș are nevoie de o mamă fericită. Neadevarat?

Dacă nu aveți idei despre cum să vă mulțumiți cel mai bun prieten care tocmai a devenit mamă, avem câteva sugestii mai jos. Rămâneți cu el și găsiți inspirație proaspătă!

Noile mame merită să fie sărbătorite

Cadou pentru produsele cosmetice pentru mama nouă

Pentru a-l celebra pe cel mai bun prieten al tău ca pe o mamă proaspătă, poate vrei să-i faci un cadou special bine gândit, util și distractiv. Următoarele idei ar trebui să vă ajute în acest sens …

Cutie cadou pentru noii părinți

Cadou pentru căni pentru mama nouă pentru părinți

O grădiniță gata făcută ca cadou pentru o mamă proaspătă

La scurt timp după naștere, cel mai bun prieten al tău ți-a mărturisit că ea și soțul ei nu au terminat chiar creșa nou-născutului. Patutul și masa de schimb sunt deja acolo, dar camera este încă destul de goală și are nevoie de mai multă muncă, mai ales pe pereți. Așadar, surprindeți-i cu o pictură murală drăguță care merge cu tema camerei copiilor.

Decor de perete pentru camera copiilor

Cadou pentru amprenta mamei proaspete

De exemplu, un motiv de animal drăguț sau o imagine cu flori frumoase sau mașini colorate ar merge bine în camera copiilor. Oferiți-vă pentru a ajuta la amenajarea camerei. De exemplu, atunci când agățați mobilul peste pătuț, pliați salopete și puneți-le în comoda, organizați scutece și șervețele umede și umpleți coșurile cu sticle mici cu șampon pentru bebeluși și cremă pentru scutece pentru scutece.

Aparat de cafea Keurig

Tu și cel mai bun prieten al tău ai stat de vorbă la o ceașcă de cafea sute de ore. Și știi că iubește o ceașcă bună de cafea. Pentru a-i face primele câteva luni de lipsă de somn – și nu numai – cât mai ușoare posibil, ați putea lua în considerare una Aparat de cafea Keurig da. Când ține un bebeluș, turnarea de apă fierbinte peste un filtru sau utilizarea unui aparat de cafea poate fi dificilă și chiar periculoasă.

Bucurați-vă de o ceașcă de cafea în pace

Cadou pentru proaspătă mamă cu aparat de cafea nou

Cu noua ei mașină de cafea Keurig, tot ce trebuie să facă este să pornească mașina, să aștepte să se încălzească, să așeze cupa K la alegere în mașină și să apese butonul de preparare. Într-un minut sau două, tânăra mamă va lua o ceașcă de cafea proaspăt preparată în timp ce își ține bebelușul. Dacă alăptează, poate prefera cafeaua decafeinizată, cel puțin când abia începe. Așa că dă-i și câteva pachete de K-Cups – unele obișnuite și altele decafeinizate.

Momente valoroase

Cadou pentru proaspata mama care bea cafea

O pătură foarte confortabilă

Cine spune că doar bebelușii au nevoie de o pătură confortabilă? Prietenul tău va petrece mult timp hrănindu-și bebelușul, ținându-o, citindu-i și alintându-se cu el pe canapea sau pe scaunul balansoar. Prin urmare, cu siguranță își va iubi și aprecia propria pătură confortabilă. O pătură din bumbac organic 100%, de exemplu, este o alegere foarte bună. În zilele răcoroase – sau dacă vrea să facă un pui de somn rapid pe canapea în timp ce nou-născutul ei doarme în apropiere – pătura va fi și ea foarte utilă.

Simte-te ca acasa!

Idei de cadouri pentru pătura pufoasă a noilor mame

Cina și babysitting

În acest moment, cel mai bun prieten al tău poate fi încă în modul „Pot face orice”. Cu toate acestea, în câteva săptămâni atitudinea ei s-ar putea schimba și poate fi mai mult decât dispusă ca cineva să-l țină pe nou-născut pentru o vreme. La urma urmei, merită un duș care durează mai mult de două minute. Ca un gest frumos, îi poți oferi un certificat cadou realizat de sine în care promiți că o vei ajuta cu copilul când va fi gata și că îi vei cumpăra o masă delicioasă la alegere.

De asemenea, poți să-ți faci singur un voucher cadou pentru iubita ta

Fa-ti chiar tu un cadou pentru o noua mama

Cel mai important lucru este că darul pentru noua mamă vine din inima ta. Atunci mama, bebelușul și tu vei fi fericiți și tu. Sărbătoriți noua viață și răsfățați-o pe femeia care a devenit recent mamă!

Fiecare cadou pentru o nouă mamă este prețios

Cadou pentru geanta voucher mamă nouă

Idei de cadouri pentru proaspetele mame

Cadou pentru masca de ochi noua carte mama Cadou pentru cutia de cadou a mamei noi

Cadou pentru borcanul mamei noiCadou pentru proaspata mama Cadou pentru filtru de cafea cu mamă nouă Cadou pentru proaspata mama ce are nevoie de o noua mama Idei de cadouri pentru proaspata mama Idei de cadouri pentru mamele proaspete mame și bebeluș