Telefoanele noastre mobile devin mai inteligente și ne oferă funcții din ce în ce mai importante. Nu mai sunt un simplu mijloc de comunicare, ci unul dintre cele mai importante lucruri personale. Acest lucru ne permite să ne conectăm cu cei dragi, să schimbăm fotografii, să navigăm pe Internet, să facem cumpărături, să vizităm expoziții virtuale sau cursuri online. În zilele noastre viața noastră este practic concentrată pe un smartphone. Acest lucru face ca problema protecției sale să devină cu atât mai importantă, nu numai cu datele personale, ci și cu carcasa și afișajele sale. Deoarece tovarășii noștri inteligenți devin, de asemenea, mai buni și mai sensibili. Pentru asta sunt folosite huse de telefon mobil. Acestea pot fi găsite într-o gamă largă de magazine și pot fi selectate în mod optim pentru dvs. în funcție de nevoile dvs., marca smartphone-ului și propriul gust. Vă vom sprijini cu câteva informații și sfaturi importante.

iubesc huse de telefon

Cât de puternic ar trebui să fie protejat telefonul dvs. mobil?

Nu există o regulă strictă pentru acest lucru. În principiu, ar trebui să știi cel mai bine tu cât de mare trebuie să fie protecția telefonului tău mobil. În funcție de stilul de viață și de munca de zi cu zi, puteți estima cât de des dispozitivul inteligent este expus la zgârieturi, umflături, căderi sau umezeală. Poate uneori tot ce îți trebuie este un film blindat, care constă din microfibre speciale și protejează ecranul de zgârieturi, murdărie și reflexii de lumină. Sau preferați să vă protejați ecranul telefonului mobil de rupere și, prin urmare, să vă bazați pe sticla blindată. Astfel de ochelari au un grad ridicat de duritate (9H) și oferă o protecție relativ bună în caz de cădere.

huse pentru telefon husa din silicon

Fără carcasa potrivită pentru telefonul mobil, smartphone-ul dvs. va rămâne chiar și cu cea mai bună sticlă antiglonț "gol". Carcasa sa este complet expusă la nenumăratele stresuri de mediu și, prin urmare, poate fi deteriorată foarte ușor. Din fericire, există furnizori de înaltă calitate, cum ar fi handyhuellen.de, care poate satisface chiar și cele mai mari cerințe atunci când vine vorba de huse și accesorii pentru telefoane mobile.

În funcție de nevoile dvs. specifice, puteți opta pentru o carcasă flexibilă și flexibilă din silicon, care are un efect ridicat de absorbție a impactului și se simte foarte confortabil în mână. Sau poate preferați o husă de telefon din plastic ușor mai dură, la fel de ușoară, dar arată puțin mai simplă. Dacă doriți ca acesta să fie și mai elegant și mai protejat, există clapete rabatabile sau clapete flip din piele, chiar și o carcasă pentru telefon mobil cu portofel. Când vine vorba de huse pentru telefonul mobil, pur și simplu nu există nimic care să nu fie acolo.

huse de telefon pliabile

Care sunt ultimele tendințe?

Când vine vorba de exterior, poți fi inspirat și de cele mai noi tendințe de design atunci când alegi carcasa potrivită pentru telefonul mobil. Acestea sunt destul de polifacetice și variate. Așa este tendința, de exemplu "inapoi in natura" foarte popular aici. Carcasele pentru telefon mobil din lemn, piatră, marmură sau nisip evocă un echilibru eficient cu materialele reci și inovatoare ale unui telefon mobil. În același timp, unii producători se bazează pe haptice naturale și chiar folosesc fibre naturale reale în producția de huse pentru telefoane mobile. Modelele botanice și florale, precum și amprentele de animale sunt în prezent foarte populare și transformă smartphone-urile în adevărate atracții. Modelele retro și sclipici sunt alte surse de inspirație la modă, la fel ca și designurile minimaliste și scandinave sau accentele elegante, metalice, în mat.

tendințele carcaselor telefonice

O carcasă la modă pentru telefonul mobil este de fapt atât de fascinantă, încât vrei să le ai mai multe dintr-o dată. De ce nu? Așadar, vă bucurați de libertatea de a avea întotdeauna o husă diferită, adaptată optim pentru dispozitivul dvs. valoros. pe https://www.handyhuellen.de/ Apropo, îți poți proiecta și tu carcasele pentru telefonul mobil. Puteți utiliza fotografii populare, puteți alege o literă specifică și alegeți cea mai bună pentru dvs. din mai multe culori de fundal diferite. Acest lucru conferă telefonului dvs. mobil o atingere și mai personală și îl transformă într-un accesoriu și mai excelent.

huse de telefon la modă