La începutul noului an, laici și experți se întreabă deopotrivă ce va fi foarte popular în ceea ce privește interioarele și amenajarea încăperilor în următoarele douăsprezece luni. V-am informat deja despre unele dintre cele mai recente tendințe din 2018. Subiectul sa dovedit a fi extrem de interesant, așa că vrem să îl continuăm în această postare. Astăzi este despre ultimele tendințe în materie de design interior 2018. Ceea ce va domina interiorul în acest an este întrebarea la care vrem să răspundem. Cum puteți folosi texturi, țesături, materiale și culori atractive la modă pentru a crea o ambianță confortabilă în care tinerii și bătrânii se simt confortabil. Toate aceste aspecte ale amenajării și proiectării propriilor patru pereți considerăm deosebit de importante. Pentru că principala noastră preocupare este să ne ajutăm cititorii cât mai mult posibil, să îi ajutăm pe toți cu idei creative și sfaturi practice, astfel încât toată lumea să poată trăi mai frumos, mai confortabil și mai confortabil în viitor.

 Așa arată un interior la modă în 2018!

 Tendințe interioare 2018

Indiferent de ce aspect aruncăm o privire atentă, analizăm designul culorilor sau discutăm alegerea texturilor, noile tendințe devin din ce în ce mai răspândite în designul interior. Pe scurt, individualitatea locuitorilor casei este exprimată din ce în ce mai mult prin mobilier și design interior. Aceasta este o tendință care va continua cu siguranță.

Casa reflectă caracterul nostru, stilul și gustul nostru și are multe atingeri personale care dezvăluie trăsături individuale, interese și hobby-uri. Să vedem acum cum se exprimă această tendință în selecția noastră de mobilier, țesături și culori din propria noastră casă?

Lemnul natural este utilizat pe scară largă în interiorul anului 2018

Tendințele lemnului natural 2018

Nuanțele verzi moi sunt din nou!

Tendințele nuanțelor verzi 2018

  • Tendințe 2018 – optica și haptica neobișnuite merg întotdeauna mână în mână

În ceea ce privește aspectul, tendințele din 2018 sunt departe de gustul conservator. Acum uitați de culorile de bază alb și negru și culorile lor se amestecă în gri. Mizați-vă pe nuanțe de lavandă, verde măslin și violet. Acestea au revenit în cele din urmă la modă și design. Paletele de culori saturate sunt combinate cu metale, de exemplu, suprafețele din piatră prețioasă sunt utilizate din ce în ce mai mult în designul interior. În plus, panourile de perete lăcuite sunt din ce în ce mai utilizate în interior, amintind de binecunoscutul, dar în trecut, lambriurile din lemn. Acum vedem și mai multă catifea în tapițeria de mobilier. Numai acest fapt permite mai multă flexibilitate în ceea ce privește culoarea și finisajul în designul interior și contribuie cu adevărat la îmbunătățirea atmosferei camerei.

 Un fotoliu albastru din catifea vă invită să zăboviți.

Fotoliu masă rotundă armonie metalică în interior

Unora îi place să combine o canapea de catifea cu o măsuță rotundă mică din metal

masuta de cafea rotunda

  • Ce texturi corespund celor mai noi tendințe din 2018?

Mulți cercetători în tendințe și designeri de interior prezic că catifeaua va deveni în curând tendința incontestabilă în designul interior. Țesătura moale poate veni în diferite nuanțe de culoare, dar în tonuri saturate este chiar mai vizibilă datorită aspectului său modern și a simțului moale. În plus, texturile țesute sunt în creștere în 2018. Coșurile, accesoriile de casă fabricate manual, cum ar fi covoarele sau covorașele, vor condimenta interiorul casei dvs. în acest an.

Accesoriile de casă țesute și lucrate manual își vor găsi din nou locul în interiorul din 2018

Accesorii țesute manual, tendințe interioare 2018

Există concepte complet noi pentru pereți – tapetele își sărbătoresc marea revenire și cuceresc încă o dată interiorul. Acum sunt chiar mai atrăgători ca niciodată, mai ales cei cu aspect de agat. Fotografia noastră vă poate convinge cu ușurință de acest lucru. Tendințele din 2018 arată că această frumusețe se regăsește din ce în ce mai mult în interioare de lux.

Un aspect frumos de agat este una dintre cele mai importante tendințe din 2018.

Tapetează o frumoasă optică de agat

 O combinație excelentă de materiale diferite – piatră, lemn și sticlă se completează reciproc

Combo remarcabil din diferite materiale

Una dintre tendințele bine dezvoltate în 2018 este amestecul priceput de texturi. Acum, desigur, combinați lemnul, piatra și sticla unul cu celălalt și creați suprafețe aspre și neobișnuite care vă invită să atingeți. Mobilierul din lemn masiv și gresie stau lângă ușile de sticlă și tapițeria din catifea. Acestea se completează reciproc și formează un întreg unificat care este impresionant. Elementele naturale fac cu siguranță parte din interiorul la modă 2018 și nu mai pot fi imaginate fără el. În interior puteți vedea acum mai multe calcaruri încorporate sau faimoasele plăci de modă veche din bucătării, care sunt rezistente și au rezistat testului timpului. Pentru o lungă perioadă de timp, plăcile de bucătărie netede în diferite formate au fost considerate super trendy, dar acum suprafețele aspre sunt din nou la mare căutare. Dacă vă confruntați cu o renovare a bucătăriei în 2018, acesta este un lucru bun de luat în considerare.

Gresia Metro este la modă în 2018, mai ales în bucătărie!

Gresie stație în trendul bucătăriei 2018

 Mai mult ca oricând, elementele naturale se găsesc în interiorul modern.

  • Tendințe 2018: natura se mișcă din ce în ce mai mult în interior!

Pentru mulți designeri și designeri de interior, natura este cea mai importantă sursă de inspirație, motiv pentru care încearcă din ce în ce mai mult să o integreze în interior. Vederile frumoase ale unui Merrespanorama încântător sau ale peisajelor uluitoare ale pădurii sunt acum de dorit. Rolul plantelor de interior înflorite sau veșnic verzi este foarte apreciat, deoarece acestea nu reîmprospătează aerul camerei, ci completează interiorul și fac ca camera să arate frumoasă și primitoare. De fapt, aceasta nu este o tendință nouă, dar va domina cele patru ziduri ale noastre în 2018, deoarece contactul cu natura este deosebit de important pentru oamenii moderni. Pe de o parte, verdele natural aduce multă liniște și liniște în interior, pe de altă parte, vă puteți exprima stilul bine alegând și împărțind frumoase plante de interior. Și, după cum am subliniat deja, individualitatea în designul interior va fi considerată printre cele mai pronunțate tendințe în 2018.

 Plantele verzi de interior sunt o necesitate absolută în interiorul modern 2018.

 plante de apartament verzi

 Un amestec reușit de texturi și evidențieri

 Amestecă texturi la modă materiale naturale evidențiază

 Opulența este, de asemenea, o prioritate absolută în acest an!

Tendințe interioare 2018

În camera de zi modernă puteți combina cu succes diferite materiale și texturi

Tendințe 2018 living modern

 Această tendință devine din ce în ce mai frecventă!

Tendințele 2018 amestecă texturi

 Invită natura în casa ta!

Tendințele naturii 2018 în interiorul sublim