zona de zi în plan deschis demolează bucătăria de perete cu sufragerie

Spațiu de zi în plan deschis – faceți mai ușor să vă deplasați în jurul casei

Plănuiți o viață mai deschisă pentru 2014? Apoi, dărâmarea unui perete este probabil pe lista dvs. Uneori arată atât de simplu: rupi peretele și ai un spațiu mult mai larg.

În funcție de locul în care se află peretele și de ce fel de material este acolo, această provocare se poate dovedi, de asemenea, destul de mare.

Iată câteva lucruri de luat în considerare.

De ce ar trebui să faceți o astfel de schimbare în arhitectură?

De cele mai multe ori, doriți să creați un plan mai deschis și un plan de etaj mai modern. Deplasarea în apartament ar putea fi mai ușoară și mai strălucitoare.

Un motiv care apare și de multe ori. este de a crea o tranziție și mai multe locuri.

Aici vedem un exemplu din LA unde peretele a fost dărâmat pentru a deschide bucătăria către sufragerie. Peninsula oferă mai multe locuri de relaxare și spațiu de lucru.

Dărâmiți peretele și aveți un spațiu mult mai larg

Spațiu de zi în plan deschis bucătărie de perete cu scaun de bar cu sală de mese

Pe cine ar trebui să angajezi

Depinde de structura peretelui și de toate lucrurile care sunt în el. Trebuie să verificați dacă există conducte de apă sau cabluri electrice care rulează acolo.

Probabil că trebuie să apelați la un arhitect pentru a evita riscurile. Investiția în opinia experților vă va economisi bani. Asta spune arhitectul Jeffrey Veffer. În majoritatea cazurilor, îndepărtarea întregului perete va schimba complet caracterul camerei. Este adesea o idee bună să păstrați unele părți ale peretelui în poziție verticală.

Întreba Consultați un specialist 

zonă de zi în plan deschis bucătărie de perete cu sufragerie mări

Alte lucruri de luat în considerare

Dărâmarea pereților în camerele de pe un etaj este mult mai ușoară decât în ​​camerele de pe două etaje. Costurile vor fi, de asemenea, foarte diferite, în procesul de reconstrucție sau într-un moment ulterior.

Mai mult, trebuie să obțineți un expert în toate cazurile, indiferent dacă este sau nu un perete portant.

Profesionistul vă va spune ce se va întâmpla cu tavanul și podeaua după ce peretele este dărâmat. De exemplu, va fi dificil să trageți o pardoseală decentă din lemn de esență tare pe întreaga zonă.

Conectați bucătăria cu sala de mese

Zona de zi în plan deschis demolează bucătăria de perete cu sufragerie pe insulă

În unele cazuri, puteți obține rezultate bune personalizând piesele, dar ele nu sunt niciodată perfecte. Deci, trebuie să fiți conștienți de faptul că ulterior covorul poate fi singura soluție perfectă.

Scoaterea partiției – avantaje și dezavantaje

Peretele zonei de zi în plan deschis demolează bucătăria cu podeaua sufrageriei

Conținutul arhitecturii zidurilor

Aceasta este o problemă fundamentală cu dărâmarea zidurilor. Trebuie să înființați noi linii de apă, gaz sau curent electric și este de obicei implicată o mulțime de lucrări de specialitate. Uneori există și multe surprize acolo. Veffer a avut un caz cu o clădire din anii 1920, unde a descoperit o conductă de gaz neutilizată. Un profesionist a trebuit apoi să îl elimine.

Probleme de bază cu dărâmarea unui perete

Zona de zi în plan deschis demolează bucătăria de perete cu planurile de la sufragerie

Cât durează un astfel de proiect

Astfel de schimbări în arhitectura casei dvs. pot dura până la două săptămâni. Totuși, aceasta nu include lucrările de pe podea și tavan care vor fi efectuate ulterior.

Ia suficient timp

zonă de living deschisă, perete în jos, conectați bucătăria cu sala de mesepermisiune

Cu siguranță trebuie să obțineți unul, deoarece dărâmarea zidurilor poate fi foarte dăunătoare pentru întreaga construcție. Verificați la autoritățile competente.

Cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de proiect

Cel mai bine este să dărâmiți pereții împreună cu reproiectarea podelelor. Întregul lucru este, de asemenea, asociat cu mult praf și zgomot. Vara este mai ușor să scapi afară! În caz contrar, trebuie să luați în considerare și cazarea în hotel.

La final, însă, vei fi mulțumit, pentru că tot efortul merită

Zona de zi în plan deschis demolează bucătăria din perete sufragerie fără compartimentare