Mobilier pentru casă în stil colonial spaniol – câteva exemple

Vă puteți mobila casa sau apartamentul în stil colonial spaniol și, în același timp, să stați departe de clișee. Designerii demonstrează acest lucru din nou și din nou. Să mergem într-o călătorie de cunoaștere prin design inovator de apartamente în stil colonial spaniol.

Mobilier de casă – idei de amenajare pentru camera de zi în stil colonial spaniol

idei de living sufragerie covor stil spaniol podea din lemn mobilier alb oglindă

Camera de zi cu șemineu deschis

Un șemineu deschis nu este tocmai primul element pe care îl asociem cu stilul colonial spaniol. Dar acesta ar putea funcționa bine dacă alegeți designul curat și modern. Este mai bine să renunțați la căminul tipic și să proiectați toate detaliile din același material.

Cel mai bine este să alegeți plăci de teracotă cu aspect modern.

Mobilier pentru casă – șemineul: un element central în stilul colonial spaniol

decor home camera de zi spaniol stil șemineu artă de perete

Slăbiți starea de spirit cu un design original de perete

Starea de spirit în designul clasic al apartamentelor poate fi relaxată cu unele elemente originale și moderne. De exemplu, vechea placă de surf, atârnată pe frânghii, poate servi drept decor de perete. Desigur, alege culorile și materialele potrivite.

Idei pentru decorarea pereților în zona de zi

idei de living sufragerie plan deschis zone model spaniol colonial

Luați în considerare un decor de perete potrivit

mobilier apartament zonă de luat masa în stil colonial spaniol

Subliniați exoticul cu felinare de alamă

Faceți o călătorie prin teritoriile coloniale ale spaniolilor și căutați elemente exotice care servesc drept accente în amenajarea spațiului de locuit. Felinarele din alamă în stil marocan pot fi ideale pentru a fi agățate deasupra mesei din sufragerie.

Bar modern de casă

Păstrați totul tradițional, cu excepția barului casei, care, prin definiție, ar trebui să fie modern. Acest lucru se aplică mai ales suprafeței de lucru, rafturilor și iluminatului. Partea din față a dulapurilor poate părea puțin mai tradițională pentru a crea o conexiune potrivită cu ambianța.

Stil flamand antic

Să ne îndreptăm acum spre nord, explorând stilul colonial spaniol. Pentru că Flandra are o legătură puternică cu aceasta. Alegeți una dintre piesele de mobilier din lemn în acest stil. Un exemplu tipic sunt mesele din lemn realizate din stejar cu o mulțime de picioare sculpturale și ornamente din metal prețios.

Design interior cu multe ornamente

mobilier apartament idei de living sufragerie stil colonial spaniol șemineu idei deco

Mobilier din lemn și zid de piatră

mobilier pentru casă zonă de luat masa lumini perete de piatră șemineu oglindă de perete

Retragere ascunsă

Configurarea nișelor confortabile și ascunse ca un colț de lectură sau pentru patul de zi este o soluție tipic orientală, dar care se potrivește foarte bine cu stilul colonial spaniol. Aici ar trebui să oferiți lumină eficientă cu o lampă metalică exotică.

Scaune și felinare vintage cu modele de animale exotice

Corpurile de iluminat cu elemente animale exotice și scaune vintage adaugă extravaganță și modernitate oricărei camere, inclusiv dormitorului.

Reliefuri în baie

Reliefurile care descriu peisaje orientale izbitoare ar fi potrivite pentru proiectarea băilor. Folosiți-l pentru a evidenția o zonă de accent – cum ar fi partea din față a chiuvetei.

Idei de baie în stil colonial spaniol

decor casa baie gresie baie stil spaniol colonial

Folosiți inteligent terasa de pe acoperiș

Puteți folosi inteligent terasa deschisă pe acoperiș și puteți instala o altă cameră privată acolo. Subliniați frumusețea naturală a acestei ambianțe distribuind mobilier în stil colonial, dar în același timp cu linii simple și clare.

Balansați în loggia

Leaganul de lemn din loggia atașată cu frânghii poate fi descris ca un lux în stil oriental. Aceasta este încă o abordare tipică atunci când proiectați zona exterioară sub forma unui spațiu interior.

Canalizează frumusețea stilului colonial spaniol

Cu aceste și alte idei de design modern în stilul colonial spaniol, se reduce la canalizarea frumuseții acestui tip de design. Factorul decisiv este selecția articolelor distinctive – mobilier sculptural, lumini și alte accesorii din metal cu elemente animale, reliefuri cu panoramă istorică etc..

Idei de decor și multe mostre de țesături

mobilier apartament idei de viață stil colonial spaniol idei deco mostre de țesături

Textile și materialele selectate joacă, de asemenea, un rol – ele pot face prezent simbolic stilul colonial.

Este important ca natura să fie pusă în scenă prin ilustrarea izbitoare a celor patru elemente – apă, foc, aer și pământ.

Și configurați totul astfel încât ochiul dvs. să exploreze în mod constant diversele detalii și rezidenții să apară ca într-un basm modern cu un scenariu inspirat din istoric.

Creați o atmosferă de viață confortabilă

idei de living sufragerie spaniolă covor colonial zone model

Lemn în interior

mobilier casnic idei mobilier bucatarie spaniol colonial

Idei de viață pentru bucătărie

mobilier pentru casă mobilier pentru bucătărie stil colonial spaniol

Proiectați un living spațios în culori deschise

mobilier apartament idei living living stil spaniol colonial

Caracteristicile stilului colonial spaniol

amenajare casă idei mobilier cameră de zi spaniol colonial