Jaluzele cu role Plisee Jaluzele cu plisă Sensuna

Jaluzele plisate Sensuna pentru orice scop

O jaluzea plisată este în esență o protecție solară care este utilizată tot timpul anului pentru a decora o fereastră. Acestea servesc unui scop special și sunt, de asemenea, utilizate ca elemente decorative pentru a proiecta o cameră și aspectul acesteia.

Cu jaluzeaua plisată potrivită, puteți oferi unei încăperi un aspect complet nou și potrivi culoarea mobilierului, a jaluzelelor plisate și a vopselei. Dacă doriți să faceți exact asta, veți fi atenți și la calitatea corespunzătoare a jaluzelelor plisate. Există nenumărate variante care pot fi folosite. Ele diferă doar prin culoare, dimensiune și material. Există o opțiune de a o achiziționa de la Comanda jaluzele plisate Sensuna a putea.

Jaluzele cu role Plisee “fabricate în Germania”

Jaluzele cu role Plisee Sensuna Jaluzele cu pliuri de calitate fabricată în Germania

Varietate plisate pentru fiecare cameră

 Lucrul frumos al jaluzelelor plisate Sensuna este că acestea sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni, astfel încât să o puteți găsi cu siguranță pe cea potrivită pentru propria dimensiune a ferestrei. Designul variază de la romantic și jucăuș la clasic sau natural. Decizia aparține cumpărătorului însuși. Un jaluzel plisat garantează în primul rând protecția solară dorită. Aceasta înseamnă, de asemenea, că încăperile nu se supraîncălzesc, deoarece radiația solară este umezită. Funcționalitatea jaluzelelor plisate este mai pozitivă decât cea a perdelelor sau a elementelor din țesătură. Totuși poți Jaluzele plisate Sensuna poate fi, de asemenea, utilizat ca supliment la decorul de fereastră existent anterior. Orice stil poate fi implementat cu o jaluză plisată, și una design interior modern optimizați, deoarece pliurile drepte ale jaluzelelor plisate Sensuna susțin un decor fără a provoca tulburări într-o cameră.

Noul Sensuna® Clip – ansamblu fără găurire

Jaluzele cu role Plisee Jaluzele cu plisă Sensuna fără găurire

Jaluzele plisee în sufragerie

Jaluzele cu role Plisee Protecție intimă a ferestrei plisate Sensuna

 Jaluzele plisee în bucătărie

Jaluzele plisee Sensuna Protecție intimă a ferestrei plisate în sufragerie

 Jaluzele plisee în baie

Jaluzele plisee Sensuna Protecție intimă a ferestrei plisate în baie

 Jaluzele plisee în birou

Jaluzele plisee Sensuna Jaluzele plisate în fereastra biroului

Tipuri de jaluzele plisate

Alegerea jaluzelelor plisate vă oferă acces la diferite modele. Există, de exemplu, jaluzelele plisate care au fost păstrate clasice pentru a sublinia în mod adecvat ambianța naturală dintr-o cameră. Se poate și pe Jaluzele plisate Sensuna cad din nou pe, care corespund chicului shabby, care în prezent este adesea implementat cu plăcere. Acestea au apoi tonuri pastelate, care sunt, de asemenea, oarecum translucide în același timp și conferă astfel camerei culoarea potrivită. De asemenea, puteți alege un jaluzel plisat care are un motiv. Acestea sunt atașate la jaluzele plisate folosind o tehnică de burnout și îi conferă un aspect individual. Sau puteți opta pentru un model care să corespundă stilului casei de țară. Aceștia sunt adevărații precursori ai shabby chic-ului. Stilul casei rurale oferă detalii iubitoare care au fost aduse în armonie perfectă cu linii jucăușe.

Culorile se bazează adesea pe tradițiile locale și condițiile regionale.

Jaluzele plisate în tonuri bej

Jaluzele plisee Sensuna fereastră plisată bucătărie de protecție a vieții private

   Jaluzele plisee Sensuna Protecție intimă a ferestrelor de calitate pliată

Țesături de calitate

Jaluzele cu role Plisee Sensuna Țesături valoroase plisate

Jaluzele cu role Plisee Sensuna țesături plisate

Accente de culoare proaspătă

Jaluzele cu role Plisee Sensuna țesături plisate în albastru

Țesături Sensuna în nuanțe pastelate

Jaluzele cu role Plisee Sensuna țesături plisate nuanțe pastelate

Sursa imaginii: Sensuna®