Acustica optimă a camerei face cu siguranță parte din designul perfect al camerei. Acest lucru nu numai că minimizează zgomotele enervante de fundal, ci mai presus de toate reverberația neplăcută din cameră. Rezultatul: mai calm, mai multă concentrare și o mai bună inteligibilitate a vorbirii. Din fericire, există deja câțiva experți în acustică pe piață, cum ar fi acustica spațiului liber de la Heidelberg, care vă poate ajuta cu siguranță în acest sens. Acestea oferă produse de înaltă calitate și eficiente, cum ar fi panouri acustice fonoabsorbante – imagini acustice, pânze de tavan, separatoare de cameră și amortizoare de birou. Aceasta înseamnă că veți putea planifica acustica optimă cu sfaturi de specialitate. Astăzi ne preocupă în mod special imaginile acustice și aspectele importante pe care ar trebui să le acordați atenție.

Imagine acustică suna

Amortizoare acustice cu culori personalizate pentru designul individual al camerei (sursa: Tr1sha / shutterstock.com, design: freiraumakustik.de)

Acustica optimă a camerei poate, de asemenea "frumoasa" fi

Imaginile acustice nu sunt doar absorbante de sunet, ci mai presus de toate sunt și decorative. Acestea dau camerei o notă individuală și asigură o doză adecvată de estetică. Nu puteți alege doar dintre diferite dimensiuni și formate, ci și alegeți designul sau motivul care vă place cel mai mult. Poate fi chiar o operă de artă a unui anumit pictor sau o fotografie la alegere. Produsele de bună calitate pot absorbi peste 90% din undele sonore. Drept urmare, acestea nu sunt potrivite doar pentru camere private, ci mai ales pentru zone de afaceri și publice, precum și centre de apeluri. Și cum funcționează de fapt imaginile acustice? Foarte usor. Explicat pe scurt: un material de izolare special este așezat într-un cadru din aluminiu și este prevăzut cu o acoperire textilă extensibilă și înlocuibilă pe față.

Akustikbilder_MG_U0287

Totul depinde de planificarea acustică corectă

Unul dintre cele mai mari avantaje ale imaginilor acustice este că pot izola orice cameră, chiar și după aceea. Nu este nevoie să prezentați alte măsuri structurale. Dar ar trebui să știți exact unde și câte dintre imaginile absorbante de sunet ar trebui să fie agățate în camera respectivă. Prin urmare, dealerii și producătorii de înaltă calitate vă oferă întotdeauna unul evaluarea gratuită a nevoilor înainte de eventuala comandă. Tot ce trebuie să faceți este să le trimiteți suficiente informații cu privire la planurile de etaj, dimensiunea și utilizarea camerei, precum și mobilierul și pardoseala. După ce ați primit calculul nevoilor individuale, puteți trece la pasul următor: selectați modele și motive.

Akustikbilder_MG_U5935

Ce altceva ar trebui să ia în considerare atunci când îți alegi imaginile acustice??

În plus față de funcția și estetica optime, de absorbție a sunetului, aspectele ecologice și de sănătate nu trebuie desigur subestimate. Atunci când comandați, acordați atenție materialelor ecologice de izolare (cum ar fi lână de poliester de înaltă calitate, de exemplu) care sunt, de asemenea, reciclabile și ecologice. Solvenții chimici și aditivii nu își au locul în imaginile dvs. acustice, iar învelișul textil ar trebui să fie în mod ideal rezistent la UV și certificat cu Oeko-Tex® Standard 100. Țesăturile perfecte pentru aceasta sunt, de asemenea, ignifuge, rezistente la curățare și prietenoase cu pielea, precum și respirabile și complet alergice. Acarienii de mucegai și praf pur și simplu nu au nicio șansă aici. Vă sfătuim să vă bazați pe produse de înaltă calitate Made in Germany, care asigură o imprimare perfectă și garantează condiții de lucru corecte, precum și un raport optim preț-performanță.

Akustikbilder_MG_U0600

Imaginea absorbantă a sunetului în culori însorite calmează și luminează fiecare cameră (sursă: ImageFlow/shutterstook.com, artă: Matthias Groessl)

Concluzie

Găsiți soluția dvs. acustică eficientă prin imagini acustice de înaltă calitate. Puteți, de asemenea, să le combinați cu alte produse de izolare fonică și să obțineți un concept global coerent. Mizați-vă pe furnizori cu experiență, de înaltă calitate, care vă sunt alături cu sfaturi și acțiuni în orice moment și vă pot spune exact de ce suprafețe absorbante aveți nevoie și cum ar trebui plasate panourile dvs. acustice. Oferiți acustic și vizual pentru mai mult confort în camerele dvs. private și pentru mai multă liniște și concentrare în zona dvs. de afaceri.

panorama imaginii acustice

Imagini acustice în format panoramic cu artă de Keven Erickson (Sursa: Marko Poplasen/shutterstook.com)

Akustikbilder_AG_6043

Imagine acustică într-un design boho elegant (sursă: DotExe/shutterstock.com, design: Curly Pat)

pictura acustică

Artă foto exclusivă pe imagini acustice pentru camere de toate tipurile (sursă: ImageFlow/shutterstock.com, artă: Bernhard Edmaier)