decor modern în formă de scări

Scări atractive, care atrag atenția

Dacă construiți o casă care va avea mai mult de o poveste, atunci cu siguranță veți avea nevoie de scări.

Ce asociații vă evocă cuvântul „scară”??

Permiteți-mi să ghicesc: vă gândiți la o construcție de bază a scărilor, pe care o va construi și un copil de cinci ani.

Dar de ce să nu mergem dincolo de asta?

Fii mult mai creativ cu întrebarea! Pentru a vă sprijini în acest sens, vă prezentăm astăzi 25 de modele neobișnuite și creative. Acest lucru vă va permite să vă deplasați între diferite etaje în stil. Sperăm să vă bucurați de derulare!

Idei moderne de design pentru proiectarea scărilor

scări cu spațiu de depozitare design interior

 1. Spațiu de depozitare sub scări

Depozitarea paltoanelor este adesea o sarcină dificilă. Dar acest lucru nu se aplică acestei unități de sub scări, care oferă spațiu de depozitare. Ușile glisante bine construite ale dulapului pot folosi atât cârlige, cât și șine de îmbrăcăminte.

Proiectează scări senzuale

scările moderne creează pereți albi

Modele moderne de scări

idei de design scari creative maro alb

 1. Design senzual de scări

În acest caz, scara reprezintă o extindere și intensificare a liniilor de plinte simple, grafice, care își fac drum prin casă. Aici colțul devine un fel de cavitate în construcția scării. Se extind ca o fantomă care doar a ieșit din lampă. Se oprește la perete, de acolo se îndoaie, se separă și se bifurcă. Formează o margine delicată pe treptele scărilor. Se ridică în aer ca un fel de voal peste balustradă. (proiectat de Atmos Studio)

Scări din lemn

scările din lemn fac designul interior modern

Pași originali

idei creative de design pentru scări

 1. Scări

Aici vedem o scară care a fost proiectată pentru o reședință privată din Stockholm. Datează din 2006 și este de Gabriella Gustafson & Mattias Ståhlbom creează. (Proiectat de TAF arkitektkontor).

Scări plutitoare alb-negru

scări plutitoare alb negru

Scări plutitoare înalte

scări plutitoare înalte, alb-negru

 1.  Scări plutitoare

Această scară plutitoare conectează camera de zi cu zona privată rezervată proprietarilor de case chiar sub tavan. A fost proiectat de ecole.

Copac – teren

arbore unic de idei de proiectare a scărilor

 1. Scări de copaci

Aici un frumos copac metalic servește drept teren.

Integrați un tobogan pentru scări

scară în spirală din lemn cu tobogan

 1. Diapozitiv scară în spirală

Aceasta este o variantă super amuzantă a scării, care îi va face pe copii deosebit de fericiți.

Design curcubeu

scări curcubeu idei interioare

 1. Casa Rainbow – scări

Aici avem de-a face cu o oază magică pe un traseu zgomotos plin de oameni. Când intri la intrarea principală, intri într-un univers de distracție, culoare, mișcare și senzualitate. Lumea „normală” rămâne în spatele tău. (Proiectat de Ab Rogers)

Scara cu ornamente frumoase

idei de amenajari interioare scari emmentale

Accente roșii în fundal

scări emmentale ornamente albe accente roșii

 1. Scări emmentale

Aceste scări au fost create de o familie tânără și talentată. Au un gust rafinat în design și un ochi pentru detalii. În plus, totul ar trebui să se potrivească perfect cu cerințele celor doi copii. Tocmai ai început renovarea apartamentului lor. Au vrut să construiască o scară care să se înscrie perfect în restul ambianței istorice. Acest lucru ar trebui, de asemenea, să dea o notă suplimentară spațiului lor de locuit. (Proiectat de Biljana Jovanović)

Scări roșii și albe

idei extraordinare scari rosu alb

Design unic al scărilor

scara in spirala rosie cu decor

 1. Scările vaselor de sânge

Casa este o mașinărie a vieții! Îți place această comparație? El i-a inspirat pe proprietarii de case să creeze acest design aici!

Scări de designer din oțel inoxidabil

ornamente atractive din oțel pentru scări

 1. Bătălia din oțel inoxidabil la Villa La Roche

Aici vedem opera unei companii franceze de arhitectură. Ea a creat Vila La Roche din Rochebaudin. A fost înfășurată într-o luptă neregulată din oțel inoxidabil. (proiectat de archiplein)

Scară în spirală în magazinul Barbie

scară în spirală idei de design interior idei roșu deco

 1. Magazin Barby din Shang Hai

Scările în spirală înconjoară aproximativ opt sute de păpuși Barbie. (proiectat de Slade Architecture)

Scări către ultimul etaj

mansardă scări bibliotecă din lemn

 1. M mansarde

Scara oscilantă a fost concepută ca o unitate perfectă de funcționalitate, structură și formă. În ceea ce privește funcționalitatea, scările sunt confortabile, sigure pentru urcare și eficiente spațial. Laturile deschise ale scărilor asigură poziții de prindere extinse și bine poziționate. (Proiectat de nC2architecture)

Scările universității

ornamente pentru scări ale universității din New York

 1. Scările Universității din New York

Aici vedem rezultatul renovării complete a acestei clădiri din 1890 de pe Washington Platz. A fost condusă de Departamentul de Filosofie al Universității din New York.

Conceptul noului spațiu se învârte în jurul luminii și al proprietăților fenomenale ale materialului. Noua scară se înscrie pe verticală în clădirea cu 6 etaje. Prezintă o schimbare poroasă de lumină și umbră, care se schimbă în funcție de anotimp. Un film prismatic a fost atașat la ferestrele scării orientate spre sud. Ocazional, acestea sparg lumina. Acest lucru creează un curcubeu prismatic. (Proiectat de Steven Holl Architects)

In biblioteca

scări de lemn în bibliotecă

Casă de scări în bibliotecă

bibliotecă scări bibliotecă cărți

 1. Scara bibliotecii

O echipă de designeri a venit cu acest lucru. Clienții dvs. erau limitați în spațiu. De aceea ați combinat ideea unei scări și a unei biblioteci. Scările din stejar englezesc sunt complet înconjurate de cărți. (Proiectat de Levitate Architects)

Scară în buclă din metal

idei de designer creativ scări

Din bucle curbate

interior scări metalice moderne

 1. Scară în buclă

Conceptul de bucle delicate, ușor curbate a fost ales aici dintr-un motiv bun. Motivul principal a fost vizibilitatea din zona principală de locuit a casei. Scara a fost creată din straturi subțiri de metal. Perechile de scări alăturate au fost formate din laturi de grinzi exterioare înclinate, camere mici sunt ancorate în pereți. Presiunea este alimentată prin scările inferioare. (Proiectat de HSH Architects)

Frumoasă scară

scări mari cu trepte albe

 1. Scări Godzilla

Restricțiile spațiale ambigue, împreună cu fluxul de lumină prin ferestrele ascunse, conferă camerei o senzație de infinit.

Pași din plăci de skateboard

design unic de plăci de skateboard

 1. Scări realizate din punți de skateboard

Acestea sunt seturi de nivel pe care le-am creat pentru școala noastră de skateboard. Grinzile de echilibru sunt fabricate din aluminiu solid. Plăcile de rulare au fost făcute pe măsură cu o formă concavă pe o singură parte. Ar trebui să arătați fețele studenților pe măsură ce coboară scările.

Puneți împreună elemente din sticlă și lemn

idei de design interior de scări contemporane

Aspect contemporan

perete de piatră design scară contemporană

 1. Scara din Northampton

Aici vedem o scară care combină detalii din sticlă și lemn

Idei de design urban

idei de design interior original scari

 1. Etajul superior 27

Conceptul „alb-negru” a fost ideea de bază pentru noul design radical al apartamentului urban din nordul orașului Graz. Designerii moderni au transformat complet acest apartament din anii ’90. Acum acesta reprezintă o mansardă multifuncțională care servește ca casă și birou. Proprietarii percep apartamentul ca pe un amestec perfect de design funcțional și extravagant, dar alții îl consideră prea amar. (Proiectat de lăcătuș și partener)

Integrează spațiul de stocare

scări cu spațiu de depozitare raft

 1. Scări cu spațiu de depozitare

Aici vedem o metodă creativă prin care puteți câștiga mai mult spațiu sub scări. (Designer necunoscut)

Slide pentru copii

design interior creativ alunecare scara

 1. Glisați lângă scări

La cererea copiilor, arhitectul londonez Alex Michaelis a instalat un raft lângă scări. Totul se află într-o casă ecologică destul de nouă.

Decizii inovatoare pentru scări

design interior creativ scări lemn

 1. Scară în casa Comitetului Olimpic Național al Statelor Unite

Scara și biroul de recepție simbolizează dinamica în sport. Primul obiect pe care îl întâlnești este tabelul „introvertit” cu coloana nesfârșită. Apoi dai peste „extrovertit”, adică scări expuse. Sunt ca un drum deschis spre Olimp. Acolo, summit-ul pare să se întâlnească pe propria sa reflecție. Se amintește că urmărirea nu se termină niciodată și că realizările și oportunitățile umane nu cunosc nicio limită.

Scări extreme în alb

idei de decor scari extreme albe

Scări extreme pentru exterior

idei de design exterior creative scari exterioare

 1. Scări extreme

Proiectat de Sabina Lang și Daniel Baumann

Benzi colorate din lemn

scări moderne podea albă

Un fel de scări

scară ultra modernă cu dungi de culoare albă

 1. Benzi de lemn

Acestea sunt scări grozave din lemn laminat pentru o școală de artă. Unele benzi de lemn au fost vopsite pentru a obține un plus de dinamism.

Scară în formă de spirală

scară în spirală din lemn podea albă

 1. Scară în spirală

Un bob de lemn de sus și de jos creează o schimbare contrastantă. Un set de structuri cu granulație fină creează un contrast cu ritmul regulat al designului general al scărilor.