Idei living articole decorative accesorii design living

Idei moderne de living: Acesta este modul în care camera dvs. de zi va fi elegantă și modernă în același timp

Mobilarea camerei de zi într-un mod elegant și modern și alegerea mobilierului și accesoriilor potrivite nu este ușor pentru toată lumea. Gama este imensă și de multe ori nu știi ce merge bine împreună. Vă oferim sfaturi despre cum să creați un living cu adevărat elegant dintr-o cameră, oricât de simplu ar fi.

Idei de amenajare pentru camera de zi

Idei living mobilier design living living idei living

De ce canapeaua și rafturile formează structura de bază?

Cu o canapea frumoasă și rafturi potrivite, puneți bazele unui living modern și elegant. De ce? Pentru că oaspeții vor să se așeze pe canapeaua din sufragerie și să se relaxeze mai întâi sau să se uite în jurul camerei de zi și să arunce o privire la DVD-uri și cărți pe rafturi. Acordați atenție culorilor potrivite ale canapelei și rafturilor și ale materialelor similare. Cu toate acestea, lemnul și metalul se înțeleg adesea foarte bine.

Idei de living mobilier design living stil retro

De ce este importantă o podea frumoasă?

Ai putea spune că caracterul unui living modern stă și cade odată cu podeaua. Dacă acest lucru nu este convingător, puteți avea în continuare cele mai frumoase accesorii și mobilier. Prin urmare, o podea de scândură de înaltă calitate din lemn frumos este excelentă. Acest lucru poate fi găsit și în aceeași culoare sau ușor diferit pe terasă.

Sursa imaginii: Purnatur.com

Ideile de living creează un living în plan deschis

Terasele de brad Douglas permit, de asemenea, să strălucească camerele de zi „afară”

Dacă vă conduceți oaspeții din sufragerie pe terasă, atmosfera ar trebui să fie chiar aici. Plăcile de podea frumoase sunt mai confortabile și de calitate superioară decât pardoseala din piatră și, de asemenea, îmbătrânesc mai frumos în timp.

Sursa imaginii: Purnatur.com

Idei de living idei de decor podea din lemn design living

O masă solidă din lemn este practică și elegantă

Mesele mari și solide din lemn au două avantaje: ele pot dura toată viața și, de asemenea, pot arăta cu adevărat clasice și frumoase. Nu aveți nevoie de o față de masă, ci doar de pahare pentru a proteja masa de alimente și băuturi. În caz contrar, mesele masive pot rezista mult și pot oferi spațiu pentru accesorii precum vaze, boluri sau alte obiecte decorative la alegere.

Sursa imaginii: Dieter Molitor / pixelio.de

Idei cameră de zi obiecte decorative mobilier din lemn proiectează camera de zi

Ce lămpi sunt recomandate pentru camera de zi modernă?

Cel mai bun mod de a oferi iluminat în camera de zi modernă este cu lămpile de podea. Lumina indirectă și caldă în galben și portocaliu creează o atmosferă confortabilă și elegantă. Puteți implementa chiar idei creative precum lămpile de lemn. Instrucțiunile corespunzătoare pot fi găsite pe Internet.

Sursa imaginii: Rainer Sturm / pixelio.de

Idei de living articole decorative vase de decorare zid de piatră design cameră de zi

Imaginile creează caracter în camera de zi

Fotografiile de pe pereți creează o atmosferă creativă și modernă în camera de zi. De asemenea, conferă sufrageriei sale caracterul său propriu. Fii puțin sălbatic aici și combină diferite stiluri și motive. Un ecran pe care se adună diferite tipuri de imagini poate fi un adevărat ochi în camera de zi.

Proiectare perete idei cameră de zi cu poze cu camera de zi

Ce accesorii sunt moderne și elegante?

Odată cu abundența magazinelor decorative, nu este ușor să recunoașteți accesoriile moderne și elegante și să le decorați și să le combinați în mod corespunzător în camera de zi. Credem că accesoriile trebuie să se potrivească întotdeauna individual cu camera de zi. Mobilierul din lemn poate fi combinat bine cu boluri și bile din lemn. Sticla se potrivește cu oțelul cromat și pielea. Chiar și cu tehnologia, cum ar fi sistemele stereo și ecranele plate, ar trebui să acordați atenție unui design atrăgător care se potrivește livingului. Dacă țineți cont de sfaturi, aproape nimic nu poate merge prost!

*Sursă: pur natur – producător de terase de brad Douglas

Idei de living obiecte de decorare și accesorii de living