O nouă mișcare în design interior și design interior a început în anii ’50 ai secolului trecut în țările din nordul Europei, Danemarca, Norvegia și Suedia și s-a impus acum ca o tendință importantă în design. Acest lucru se numește design scandinav pe scurt, sau așa cum a devenit recent modern – Stil Scandi! Indiferent de numele pe care îl folosiți, acesta este un stil de mobilier care se caracterizează printr-o formalitate simplă. Acest lucru depășește minimalismul strict și acordă o mare valoare funcționalității și mobilierului simplu și ieftin din interior. Arta suedezilor de a duce o viață echilibrată și fericită este, de asemenea, perfect exprimată în designul lor. „Nu prea puțin, nu prea mult” este motto-ul ei în viață și, de asemenea, funcționează ca un ghid prin designul scandinav, care se străduiește constant să echilibreze în fiecare cameră. Astăzi vrem să abordăm exact acest subiect și să-l vizualizăm cu imagini grozave.

 În designul scandinav, simplitatea și funcționalitatea sunt îmbogățite de atingeri naturale.

Design scandinav Lampne scandinave

  • Designul scandinav tolerează spațiile fără echipamente moderne!

În prezentul nostru în evoluție dinamică, suntem cu toții conectați constant prin tehnologie modernă și rețele sociale. Pentru a scăpa de stresul vieții de zi cu zi, se încearcă amenajarea unui refugiu confortabil și foarte personal, care este, de asemenea, primitor și cald..

De aceea, este o necesitate în designul scandinav să aveți o zonă liberă de tehnologie în propriii dvs. pereți! Oamenii vor să trăiască fără dispozitive electronice și să scape de influența lor dăunătoare. Asta înseamnă că nu ai nevoie de dispozitive moderne în propria casă. Ar fi mult mai frumos să nu fiți distras de telefoane, televizoare și computere și să vă concentrați asupra lucrurilor mai importante din viață.

Dispozitivele tehnice moderne nu își au locul în dormitorul confortabil în design scandinav!

Dormitor confortabil cu design scandinav

Pentru majoritatea oamenilor din aceste zile, dormitorul este refugiul lor personal, unde toată lumea caută relaxare și relaxare completă. Tocmai din acest motiv nu există spațiu pentru dispozitive tehnice moderne în această cameră. Configurați oaza de dormit simplu, cu mobilier simplu și în culori fine, pentru a obține un echilibru vizual în cameră. Acest lucru are, de asemenea, un efect foarte pozitiv asupra bunăstării dvs. mentale și fizice și vă conduce la pacea interioară la care tânjiți. Este de obicei scandinav să alegeți o paletă de culori liniștitoare pentru dormitor, de exemplu tonuri frumoase de gri și alb lăptos, care pot fi combinate cu texturi naturale, cum ar fi lenjerie de pat moale, piei de oaie confortabile, pături groase tricotate și lemn cald, rustic, pentru a vă crea propria oază de calm.

 Există mult farmec în simplitatea designului camerei scandinave!

Design scandinav covor tonuri gri

  • Mobilați practic, inteligent și elegant – tipic scandinav!

O altă tendință nouă ar putea fi văzută în designul scandinav. Acest lucru nu este de fapt vizibil, deoarece corespunde complet fiecărui concept de cameră scandinavă. De multe ori încercați să transformați o piesă de mobilier plictisitoare într-un punct focal de proiectare în propria casă. Este important să nu deranjeze armonia vizuală din cameră, dimpotrivă, chiar să o sublinieze. După cum arată imaginea de mai sus, un suport simplu pentru haine ar putea deveni un punct de atracție pentru ambianță. Dacă ați fi ascuns un raft sau un coș de răchită uitat în pod sau în subsol, le-ați putea scoate. În loc să continuați să colectați praful acolo, acestea ar putea fi transformate în adevărate atracții pentru designul dvs. scandinav acasă. Nu uitați niciodată, nu există limite pentru imaginația și ingeniozitatea dvs. atunci când vine vorba de designul scandinav!

 O cameră de zi în stil scandinav este întotdeauna mobilată confortabil și practic.

Idei de living cu design scandinav

Nu este un secret că poporul scandinav este unul dintre cei mai fericiți din lume. Acest fapt ar putea fi dat de la conexiunea ei profundă cu natura, explicată prin bucătăria ei gustoasă, dar simplă sau doar în echilibrul perfect în mobilarea caselor lor. Materialele naturale sunt folosite peste tot, în special texturile din lemn și organice, dar pielea nu a fost o alegere tipic scandinavă până acum. Acum îl vedem mai des în interior, cum ar fi scaunele din lemn acoperite cu piele din camera de zi din fotografia de mai sus.

 Cele patru felinare mari de hârtie albă atrag imediat atenția.

Masă de luat masa cu design scandinav

În stilul Scandi, regulile vechi și standardele bine încercate sunt încălcate din când în când, deoarece tot mai mulți oameni caută varietate în mobilier modern și design interior. Uită-te la felinarele gigantice de hârtie de deasupra mesei de luat masa! Nu sunt oare o impresie estetică elegantă sau mai degrabă o interpretare a luminilor asiatice sau a candelabrelor tradiționale? În orice caz, cele patru felinare uriașe de deasupra mesei de mese creează o minunată instalație de lumină care atrage imediat atenția tuturor.

 Pereții gri își sărbătoresc marea revenire în design!

Pereți gri design scandinav

  • Design tipic scandinav: pereți gri și altceva!

Estetica alb-negru este tipică designului scandinav și până acum a fost implementată cu succes în toate colțurile Scandinaviei. Nuanța de mijloc din duo-ul clasic de culori este cunoscut ca fiind gri și prinde din urmă puternic, chiar cucerind pereții! Da, exact, pereții cenușii își fac revenirea în designul scandinav. Ele oferă aceeași atracție neutră, monocromatică ca și alb-negru și pot fi perfect combinate cu lemnul și verde natural din cameră. Gri la interior subliniază armonia în stilul de mobilier scandinav.

Designul scandinav emană simplitate și rafinament.

Covor albastru de design scandinav

Cu toate acestea, știți care este cea mai populară culoare din Scandinavia? Sigur, este albastru – un albastru strălucitor care strălucește în interiorul albului pur. Imaginea de mai sus arată foarte clar acest lucru. Un covor albastru deschis se potrivește minunat cu masa și scaunele de sufragerie, podeaua caldă din lemn și, mai presus de toate, cu elegantele lumini pandantive albastre de deasupra mesei. Este permisă o anumită culoare, nu? Să spunem doar că faza monocromatică s-a încheiat!

Am încercat să vă prezentăm cele mai noi tendințe în designul scandinav în text și imagini. Lăsați acest lucru să vă ghideze în următoarea dvs. amenajare și design interior la domiciliu și nu puteți greși cu interiorul dvs.!

Echipa noastră editorială vă urează succes și trăiți în echilibru cu voi înșivă și cu lumea!

 Există ceva atât de senin la pereții cu șipci. Este ca și cum ai fi într-o colibă ​​sau ai petrece o oră relaxantă în saună.

Dormitor cu design scandinav

Ce copil nu ar vrea să doarmă în acest drăguț cort cu bețe de lemn??

Cameră pentru copii design scandinav alb

 Designul scandinav este, de asemenea, sinonim cu funcționalitatea.

Mobilier de design scandinav

Descoperiți farmecul stilului scandinav în cele mai mici detalii.

Masă în stil scandinav

 Clasicul duo de culori alb-negru este îmbogățit în stil Scandi cu gri moale.

Design scandinav alb gri negru idei

 Toată lumea se va simți relaxată în această cameră.

Living confortabil alb negru design scandinav

Plantele din lemn și veșnic verzi sunt o necesitate în orice cameră în stil scandinav.

Bucătărie design scandinav