Cafenelele din întreaga lume au întotdeauna ceva în comun! Confortul și confortul pe care îl aduce conceptul individual. Îi atrag pe tineri și pe bătrâni cu parfumul lor încântător de cafea proaspătă și ciocolată delicioasă. Cafenelele sunt o locație frecvent aleasă pentru întâlniri de afaceri și întâlniri cu prietenii.

În fiecare zi se deschide o nouă cafenea în întreaga lume. Dacă intenționați, de asemenea, să deschideți un spațiu tentant pentru cafele de specialitate și delicatese copioase, atunci cu siguranță vă întrebați de unde să începeți. Avem 3 sfaturi simple despre cum să faceți cafeneaua dvs. originală și primitoare.

Deschideți o cafenea frumoasă și asigurați-vă un succes

Deschideți o cafenea și o cafenea

Sfaturi pentru un interior de cafenea frumos și funcțional

După amplasarea corectă a cafenelei, care este foarte importantă pentru planul dvs. de afaceri de succes, interiorul și decorul joacă un rol crucial în transformarea acesteia într-un loc preferat pentru iubitorii de cafea. Aici ar trebui să gândiți foarte precis și să vă concentrați asupra calității superioare Mobilier pentru catering a stabilit. Vă oferim câteva puncte glonț la care ar trebui să vă gândiți și pe care le puteți folosi și ca ghid.

scaun de bar cafenea mobilier deschis pentru gastronomie

Bănci tapițate, scaune de bar și scaune pentru cafenea

În primul rând, comoditatea contează. Așadar, nu vă lăsați tentați de modele prea extravagante și netradiționale, oricât de bine arătau. Designul atractiv al cafenelelor este important, dar nu mai decisiv decât confortul clienților dvs..

Baruri și mese de cafenea

Mai degrabă, bazați-vă pe mese practice și ușoare, plăcute și ușor de întreținut și pe ghișeele de bar. Piața oferă o varietate enormă de culori și modele. Alegeți-le pentru a se potrivi întregului concept de mobilier și asigurați-vă că mesele și scaunele merg bine împreună.

Deschideți mobilier de catering pentru cafenea

Distribuirea mobilierului

Un alt pas important de luat în considerare este distribuirea mobilierului. Nu așezați mesele, scaunele și băncile tapițate prea apropiate. Clienții dvs. ar trebui să se simtă confortabil și fără restricții. Confortul nu trebuie compromis de una sau două mese.

Concluzie

Gândiți-vă bine la conceptul de cafenea. Ar trebui să ieșiți în evidență cu ceva și să găsiți un punct de vânzare unic. Căutați mobilier confortabil, ușor și frumos pentru catering. Gândiți-vă la furnizori și produse bune și nu subestimați cerințele legale, chiar dacă deschideți doar o cafenea.

Vă dorim mult succes și mulți clienți mulțumiți!

  Deschiderea unei cafenele și amenajarea unei cafenele cu idei de mobilier gastronomic

cafenea deschisă băutură cafenea stabiliment

cafenea mobilier deschis pentru gastronomie