Elemente de primăvară în interiorul camerei de zi

Uită-te puțin departe de viața de zi cu zi și uită-te la ele natură. Hibernează – sezonul acesta pare să fie făcut pentru asta. Acesta este un moment de reflecție și reținere. Acest lucru se aplică și oamenilor, chiar dacă industria încearcă să ne convingă de altceva … Dar primăvara vine după iarnă. Dacă rămâneți treaz, veți descoperi că acest lucru nu se întâmplă dintr-o dată. Chiar și în mijlocul zăpezii mari avem niște flori îndrăznețe și cu timpul vor crește din ce în ce mai mult. Această senzație de trezire este frumoasă și cu siguranță ar trebui să încercați să o transpuneți în decorul sufrageriei de acasă. Asta îți aduce mai multă vioiciune și bucurie. Iată câteva exemple despre cum puteți face acest lucru din punct de vedere estetic și discret.

Decor de primăvară – Galerie excelentă de imagini

potrivire decor de primăvară idei de amenajare proaspete de living

Oferiți un design de perete colorat, cu o galerie de imagini grozavă. Puteți atașa una sau mai multe fotografii care introduc culori luminoase și proaspete în cameră. Veți obține cel mai bun efect atunci când vă confruntați cu o fereastră mare și sunteți iluminat de lumină.

 Castron cu fructe pe măsuța de cafea

potrivire decor primavara proaspat living design idei amenajare idei design amenajare camera decor

Schimbarea decorațiunilor măsuței de cafea este una dintre cele mai simple modalități de a transforma designul camerei de zi. Dacă doriți să invitați primăvara în casa dvs., puteți pune acolo un castron de fructe colorat sau o vază de flori. Asigurați-vă că le potriviți în ceea ce privește culoarea sau forma cu restul mobilierului din sufragerie.

Alb strălucitor

potrivire decor primavara design living proaspat idei amenajare idei decorare

Clopotele de zăpadă sunt printre primele flori de primăvară. Se aprind cu culoarea lor albă în mijlocul înghețului. Într-o cameră minimalistă, puteți obține exact același efect prin potrivirea accentelor albe înconjurate de verde sau de o altă culoare închisă bogată.

Galben sau portocaliu în mijlocul unei palete de culori monocrome

potrivire decoratiuni de primavara proaspete living design idei de amenajare culori lamaie

V-ați decis o paletă de culori monocromă? Acesta este un mod perfect pentru decorul de primăvară. În mijlocul acestora puteți seta minunat câteva accente galbene sau portocalii și ați atins deja efectul dorit. Ea vine în propria sa atunci când acestea apar sub formă de plante reale.

Decor de primăvară – invită natura în casa ta

potrivire-decorare-primavara-living-proaspat-design-mobilier-idei-natura

Aveți o vedere frumoasă a naturii din exterior de la ferestrele dvs.? În acest sens, elementele arcului vor apărea cu siguranță destul de natural. Observați-le și folosiți-le pentru a distribui accentele corespunzătoare în cameră. Așa că invită noul sezon în sufrageria ta într-un mod fabulos.

Arome potrivite

potrivire decor de primăvară design proaspăt cameră de zi idei de amenajare aromă

Selectați oricare dintre ideile de primăvară tocmai enumerate și completați-vă ambianța utilizând arome adecvate. Utilizați uleiuri esențiale cu parfumurile din această perioadă a anului. În cazul în care bucătăria și camera de zi au un plan deschis, puteți aranja niște alimente tipice de primăvară pe suprafețele de lucru. Așa că sunt la îndemână și în același timp își desfășoară caracterul decorativ.

Dă frâu liber creativității tale

potrivire decoratiuni de primavara design proaspat living mobilier idei creativitate

Contemplarea și liniștea au prioritate față de joie de vivre și creativitate – asta se întâmplă primăvara și exact asta contează atunci când vine vorba de amenajarea unui living. Toate ideile vii care reprezintă acest proces sunt potrivite pentru sfârșitul iernii și începutul noului sezon de primăvară.

Decor de primăvară – cameră rustică în stilul anilor 70

potrivire decor de primăvară design proaspăt cameră de zi idei de amenajare nuanțe de culoare

Combinație de culori potrivită

potrivire decorare primavara design living proaspat idei de amenajare culori