Bara iconică a casei pe roți s-a întors! Căruțele de bare se confruntă în prezent cu adevărata lor renaștere. Cunoscute anterior doar cu o singură funcție, în prezent piesele bune au devenit cu adevărat multifuncționale. Nu degeaba sunt încorporate tot mai des în mobilierul modern și beneficiază de farmecul și funcționalitatea lor. În postarea de astăzi vă vom arăta cum este noua tendință interioară „veche” și cum o puteți integra cu pricepere în pereții voștri.

Cărucioare de lux de lux ca punct culminant absolut în interior

caruta bar design lux aur

Căruciorul de bară, așa cum este astăzi

A trecut ceva timp de când doamnele frumoase din epoca victoriană și-au prezentat cu mândrie cărucioarele de ceai oaspeților. În acea perioadă era vorba de statut social și opulență, iar înaintașii căruțelor de bar erau mai degrabă filigranate și prețioase, cu ornamente din metale prețioase și altele asemenea. Mai târziu, și mai ales după 1933, când SUA au făcut din nou alcoolul legal, barul cart a devenit încet mai popular, dar cu siguranță a devenit una dintre cele mai populare piese de mobilier din multe gospodării.

În anii 1950, căruciorul de servire rece a atins apogeul absolut și a fost un adevărat hype interior.

O doză echitabilă de atingere vintage în propria casă

cărucior vintage de aur

A fost un mod foarte practic și elegant de a vă răsfăța oaspeții cu cafea și prăjituri și, mai presus de toate, cu o mulțime de vinuri bune. Și nu era nevoie să vă grăbiți în bucătărie de fiecare dată. Dar dimpotrivă. Ai stat acolo, te-ai relaxat și ai luat băuturile din căruciorul de bar, după cum vrei.

Odată cu apariția din ce în ce mai multe stiluri și tendințe noi, coșul de bare a dispărut în curând în fundal. Dintr-o dată a devenit aproape la fel de bun ca dispărut și de ceva timp a fost considerat învechit și inutil. Și iată! Acum stă din nou cu mândrie pe scena designului interior și nu este deloc perceput ca înfundat. Pe de altă parte, taie o siluetă fină și devine imediat un atrăgător elegant în orice cameră.

Cărucioarele de bar sunt din nou oferite în versiuni foarte luxoase

cărucior de lux sticlă de aur

Cărucior de bar – un adevărat versatil pentru mobilier

De asemenea, și-a schimbat o parte din funcția sa. Căruciorul de bar nu mai este doar un cărucior de bar. A fost folosit din ce în ce mai des ca piesă de mobilă multifuncțională în interior. Ca un spațiu de depozitare șic și practic lângă măsuța de cafea, ca o noptieră originală sau chiar ca o bufet în baie – cărucioarele de bar sunt adevărate. Acestea sunt frumos aranjate cu cărți de artă, vaze de lut, felinare și figuri decorative sau cu plante de interior frumoase sau lămpi de parfum.

Cărucior elegant din lemn alb și deschis de la BoConcept

boconcept coș de bare de proiectare

Designerii și-au amintit potențialul căruciorului de bare și îl proiectează într-o mare varietate de stiluri. În funcție de propriul gust și de mobilierul dvs. preferat de casă, puteți alege fie un cărucior simplu de servit în stil Bauhaus cu linii clare, fie unul mai robust din lemn și oțel cu o notă industrială. Și de ce să nu alegeți o variantă care a fost creată ca un tribut adus stilului atemporal din mijlocul secolului? Flerul retro și vintage sunt pur și simplu deosebit de populare pentru mulți fani de design și sunt preferați din nou și din nou.

Stabil și expresiv din metal și lemn – căruciorul de servire în stil industrial

cărucior de bare stil lemn metalic

Lasă-te cucerit de versatilitatea și farmecul atemporal al cărucioarelor de bar. Aruncați o privire la următoarele modele de design și lăsați-le să vă inspire. Cine știe, poate veți găsi în curând căruciorul de servire perfect pentru dvs..

Căruciorul iconic Matégot de la Gubi

carucior bar mategot trolley by gubi

Cărucior elegant de servit de Cattelan Italia

cărucior Cattelan Italia

Luxosul cărucior de servire Oscarine Lucite din sticlă și aur

bar cart oscarine lucite

Căruciorul bar masculin de la BoConcept

car de bare de la boconcept

Configurați-vă propriile patru pereți într-un mod elegant și original cu acest multi-talent!

înființează bucătărie cu căruță de bar    bar cărucior idei de amenajare negru din ratan

bar car ratan din westelm

caruta rotunda cromata   mobilier idee bar cărucior fotoliu din ratan

accesoriu elegant pentru cărucior de bară din alamă

cărucior cu bare de aur de la Aldo Tura

cărucior clasic negru   cărucior bar din ratan stil boho stil de viață

Cărucior cu bare rotunde, construit vechi din aur

cărucior multifuncțional din alamă