Adevărații pasionați de vouchere și vânătorii pasionați de chilipiruri știu de multă vreme că este foarte interesant să cauți noi oferte speciale de fiecare dată când mergi la cumpărături și să le profiți la maximum. Din fericire, acest lucru se aplică oricărui sector al consumatorilor, deoarece mai multe magazine și magazine online se străduiesc întotdeauna să crească vânzările. Ei atrag consumatorii cu reduceri puternice, articole gratuite și o mulțime de vouchere. Deci, dacă doriți să vă amenajați casa într-un mod elegant și inteligent, atunci există întotdeauna vouchere și promoții potrivite.

Pe lângă numeroasele magazine de mobilier cunoscute, Ikea, cea mai mare piață de mobilă de uz casnic din lume, oferă, de asemenea, în mod regulat oportunități tentante de a economisi bani reali la cumpărături.. Cupoane Ikea, Oferte exclusive și numeroase reduceri asigură experiențe de cumpărături de primă clasă și clienți mulțumiți. Nu degeaba cardul Ikea Family a devenit foarte popular și popular. Este, ca să spunem așa, biletul de intrare pentru marea familie Ikea, care permite în mod regulat accesul la prețuri chiar mai mici și la alte beneficii. Puteți afla care sunt acestea în rândurile următoare.

Solicitați un card de familie ikea și configurați-l inteligent

Cardul de familie Ikea: toate avantajele dintr-o privire

  • Reduceri exclusive la mobilier, textile și decorațiuni

În meniul principal de pe Site-ul Ikea descoperiți în mod regulat numeroase produse care sunt listate cu prețul special Ikea Family. Fie că este vorba de mobilier simplu din lemn, canapele moi moi, cuverturi de pat pufoase sau pufuri la modă, totul este chiar mai ieftin decât de obicei pentru membrii familiei Ikea.

  • Asigurare transport gratuit

Dacă ceva nu merge bine în timpul livrării produsului, Ikea va rambursa integral daunele, chiar dacă este vina ta.

  • Evenimente și ateliere interesante

În calitate de titular al cardului de familie, puteți participa în mod regulat la diferite evenimente gratuit. Desigur, veți învăța o mulțime de lucruri utile și vă veți distra mult.

achiziții de carduri familiale ikea ieftine

  • Voucher de ziua de naștere

Dacă aveți copii cu vârsta sub 17 ani, aceștia vor primi o mare surpriză de la Ikea de fiecare dată când au o zi de naștere.

  • O călătorie în Suedia

În fiecare lună aveți șansa de a câștiga o excursie interesantă în Suedia la tombolă. Pentru a face acest lucru, ar trebui să arătați pur și simplu cardul dvs. Ikea Family la plată la cumpărare. Și asta nu este tot…

  • Voucher cadou de 250 de euro zilnic

Dacă vă abonați și la Buletinul informativ pentru familie Ikea atunci când depuneți cererea, puteți câștiga voucherul de cumpărături tombolat zilnic și, cu puțin noroc, vă puteți asigura 250 de euro la cumpărăturile pentru mobilierul și accesoriile pentru casă noi..

  • Cafea gratuită

În timp ce faceți o pauză relaxantă de la cumpărături în restaurantul Ikea, puteți primi și o cafea parfumată gratuită cu cardul de familie. Splendid!

Cafea gratuită cu card de familie ikea

Dar rezilierea și protecția datelor?

Nu trebuie să vă faceți griji în acest sens, deoarece protecția datelor cu caracter personal a fost întotdeauna un subiect foarte strict la Ikea. Magazinul de mobilier suedez este, prin urmare, întotdeauna foarte atent cu acesta. Datele dvs. sunt stocate pe serverul principal din Suedia și sunt utilizate practic de Ikea numai pentru interogări și posibile comenzi. Înțeles, aceste date sunt comunicate numai furnizorului de servicii logistice relevant și numai în legătură cu expedierea produsului. Fără permisiunea expresă a clientului, datele nu vor fi niciodată utilizate de Ikea pentru a-și face publicitate și nici nu vor fi transmise unor terți în scopuri publicitare.

Deși anularea cardului de familie ar trebui să se facă întotdeauna în scris, puteți opri pur și simplu utilizarea acestuia. Nu există obligații pentru proprietari, deoarece acesta este un program bonus gratuit. Așadar, singurul motiv pentru anularea cardului dvs. de familie Ikea ar fi dacă nu mai doriți ca firma să vă stocheze informațiile personale.

Solicitați un card de familie ikea

Beneficiați de această oportunitate unică ca membru al familiei Ikea de a cumpăra mobilier scandinav elegant și funcțional și alte obiecte de uz casnic și decorative la prețuri incredibil de mici. Aplicați online pentru un card de familie Ikea online în doar câteva minute și economisiți bani pentru mobilier și locuit. Acest lucru face ca un sentiment de igienă real să fie și mai distractiv!

beneficii de card familial ikea