Spațiile de locuit mici sunt o tendință de mulți ani. Acest lucru se aplică și facilităților care se dovedesc a fi adecvate. O cadă de colț face parte din ea în tot mai multe cazuri. Deoarece vă poate oferi un spa perfect și o experiență de scăldat chiar și cu spațiu limitat. Dacă, pe de altă parte, nu este selectat și instalat în mod corect, ar putea afecta experiența din baie mai mult decât o îmbunătățește. Sigur doriți varianta pozitivă, nu? Apoi, acordați atenție următoarelor cinci criterii de selecție de bază.

baie de colt

Alegeți o baie de colț sau o altă formă?

Înainte de a accesa baia din colț, ar trebui să verificați din nou critic dacă este într-adevăr lucrul potrivit pentru dvs. Pentru că acesta nu este un element de mobilier care poate fi schimbat după bunul plac și în orice moment fără eforturi mari. Băile pătrate sunt mediul perfect pentru căzile de colț. Dacă doriți să integrați una dintre acestea într-o cameră în formă diferită, atunci ar trebui să fie în mod ideal mai mare. Așadar, baia de colț ar putea ajuta la formarea unei anumite zone pe întregul plan de etaj.

living cu podea din lemn cu cadă pe colț

Dimensiunile potrivite pentru cada de colț

Ar trebui să obțineți Dimensiunile băii de colț Determinați pe baza a două criterii: Pe de o parte, este vorba despre dimensiunile corpului diferitelor persoane. Oricine dorește să-l folosească ar trebui să se potrivească acolo. În plus, ar trebui să existe suficientă suprafață de rulare în baie, astfel încât celelalte funcții importante să poată fi îndeplinite în mod normal. La urma urmei, trebuie să vă simțiți confortabil în baia finită, desigur. Dacă camera este prea restricționată de cadă, vă veți simți puțin hărțuiți acolo. Desigur, nu ar trebui să fie cazul. Cel mai bine este să desenați dimensiunile acestei facilități și a altor facilități pe podeaua băii înainte de a instala baia de colț. Acest lucru vă oferă o idee mai realistă a modului în care vă veți simți în el și dacă ar trebui să reduceți sau să măriți dimensiunile furnizate inițial.

cadă de colț din designul atrăgător de mai sus

Stil și extra

De îndată ce sunteți sigur că baia de colț este soluția potrivită pentru dvs. și numai după ce ați determinat și dimensiunile exacte, atunci puteți apela la întrebări despre stil și design. În funcție de alegerea materialelor, forma și elementele suplimentare, veți obține rezultate diferite. În culoarea albă obișnuită și cu linii fără sudură, cada arată proaspătă și modernă. De asemenea, se înscrie în diferite stiluri de baie. Dar poate fi realizat din diverse materiale naturale. Cu unele modele descoperim decorațiuni decorative precum elemente cu aspect antic sau picioare. Apoi avem un stil rural sau industrial. Materialele și formele care conferă băii un caracter familiar sunt deosebit de populare de câțiva ani. Posibilitățile suplimentare pentru cadă includ un duș suplimentar. Acestea sau alte dispozitive funcționale vă pot economisi mult spațiu.

o cadă curbată și alungită pentru un colț

Aduceți cada de colț acasă în siguranță și confortabil

Baia de colț nu este un echipament simplu sau mic. Deci, multe ar putea merge prost cu livrarea. Găsiți un magazin online sau un magazin de mobilă unde puteți primi sfaturi bune pe de o parte și puteți obține o garanție pentru livrare și, cel mai bine, pentru instalare pe de altă parte. Acest lucru va asigura că nimic nu va merge prost cu aceste două aspecte la fel de importante.

baie mediteraneană cu o cadă pe colț

baie de colț cu o cabină de duș grozavă