Lumina tradițională a bucătăriei de țară albă strălucește

Proiectează-ți bucătăria într-un mod aparte

Ori de câte ori prezentăm bucătării în stil rustic, ne imaginăm chiuveta din fontă cu cele două scurgătoare, insula de bucătărie și rafturile deschise pe care le-am văzut în apartamentul bunicilor noștri. Această chiuvetă din anii 1920 pe care toată lumea o iubește și care face ca întreaga bucătărie să arate atât de frumoasă.

Avem, de asemenea, un covor pe care îl putem rula înapoi într-un covor de bucătărie. Există mult mai multe lucruri pe care le poate oferi o bucătărie rustică. Consultați aceste detalii pentru dvs. mai jos!

Astăzi vă vom arăta 15 tradiționale, bucătării în stil rustic alb înființat. Arată primitor și pot face ca designul interior să arate diferit în fiecare ambianță. Bucurați-vă de transformarea dintr-o cameră ponosită într-o bucătărie de vis – vă puteți configura bucătăria de vis confortabil, confortabil și absolut funcțional, fără a cheltui mulți bani. Uitați-vă la imaginile de mai jos!

Bucătărie tradițională de țară albă

usi de sticla bucatarie alba dulap bucatarie

Această bucătărie avea inițial un spațiu întunecat, cu lambriuri, împărțit, cu puțină lumină naturală.

Grinzi pe tavan

podele din lemn de bucătărie rustică albă

Simplu, dar ingenios, suprafețele și plăcile din marmură Carrara sunt absolut atractive și atrăgătoare. Zonele de luat masa atașate și ușile din sticlă oferă mult spațiu pentru a ascunde obiectele.

Iluminare aeriană încorporată – ferestre între dulapurile de perete

Fereastră chiuvetă tradițională de bucătărie albă

Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase dulapuri de bucătărie pe care le-am văzut. Această casă din Salt Lake City este proiectată uimitor.

Coroana verde completează atmosfera

uși de sticlă de bucătărie albă de țară coroană

O coroană de buș adaugă o notă distractivă unei bucătării albe ca zăpada din Orlando, Florida.

Scaune de bucătărie confortabile, cu spate înalt

scaun de bucatarie bucatarie rustica alba zona de luat masa

Articole de uz casnic din nichel lustruit și grilele pentru ferestre de pe dulapurile de bucătărie și luminile suspendate adaugă strălucire, în timp ce detaliile mai fine adaugă un efect stratificat componentelor prefabricate din lemn.

Scaun de bar scăzut în gri, fără spătarScaun de bar de bucatarie country alb gri

Bucătăria în sine este superbă, dar luați notă de aceste lămpi suspendate și cât de grozave arată. Umbrele foarte reflectorizante și ansamblul industrial le fac să pară foarte atractive.

Culoarea dulapului de bucătărie se numește alb antic și completează foarte bine insula bucătăriei și pardoseala. Se pare că sunt combinația perfectă.

Mobilier luxos – candelabre atractive și huse cu modele

scaune tapitate cu modele de bucătărie rustică albă

O nouă bucătărie și baie remodelată de John Kraemer & Fiii proiectați. Situat în St. Paul, Mn, această renovare foarte plină de farmec este. Vrem să trăim aici!

Design de bucătărie aerisit, primitor

Lămpi suspendate cu bucătărie tradițională, albă, din sticlă

Un alt exemplu cu iluminare remarcabilă combină unele stiluri de viață. Podelele late de scândură, scaunele de bar și suprafețele bucătăriei prezintă elemente contemporane, tradiționale și moderne.

Accentele metalice adaugă un plus de strălucire

gresie de bucatarie rustica alba perete din spate bucatarie

Deși acest stil tinde să fie cel mai scump de pe piață, efectul său clasic a durat de generații. Ușa introdusă se află în cadrul dulapului – uși tipice ale dulapului de bucătărie în afara cadrului.

Insula de bucătărie în mijlocul camerei – suprafață de marmură

Scaun de bar de bucătărie albă de țară piele neagră

Bucătăria a fost remodelată cu dulapuri de bucătărie din cristal alb și prezintă culori personalizate pe dulapurile de pe insulă.

Pur și simplu rural și atemporal

chiuvetă albă de bucătărie rustică suprafețe de marmură

Granit alb cașmir, dulapuri de bucătărie alb strălucitor, articole de uz casnic din argint, aparate rezistente la rugină, pardoseli, ventilatoare de tavan albe .. Aspect rustic

Lămpi suspendate deasupra blatului bucătăriei

Lumini pandantive de bucătărie tradițională, albă, din marmură

Culoarea albă oferă bucătăriei o notă modernă, în timp ce mobilierul, accesoriile și întreaga arhitectură au rădăcini în tradiție, oferind bucătăriei un stil de tranziție..

Peretele din spate al bucătăriei – plăci mixte

Peretele ferestrei de bucătărie rustică albă tradițională

Această bucătărie reprezintă perfect suprafețele bucătăriei. Combinație excelentă de culori și vederi uluitoare.

Lemn închis la culoare ca podea

Bucătărie tradițională albă de țară construită în iluminatul tavanului