idei de living design interior living model chevron

Model Chevron pentru un aspect distractiv în sufragerie

Oricine este familiarizat cu tendințele de design va observa că Chevron Modelele au revenit în ultimii ani. La începutul deceniului, popularitatea incredibilă a modelelor în zigzag a fost văzută pentru prima dată.

Formele de chevron, pe de altă parte, reamintesc anii ’60. De fapt, de atunci nu au fost niciodată departe de scenă. Cu toate acestea, designerii moderni le-au conferit un farmec inovator, fantezist complet reînnoit. Așa că ai devenit mai captivant decât oricând.

Idei creative de design pentru camera de zi

model de chevron idei de design cameră de zi aruncă perne

Aș dori să arunc o privire la câteva exemple unice de camere de zi, care arată aplicația modernă a acestora. Acolo acest model în zig-zag este executat cu eleganță. Puteți experimenta atât draperii frumoase, cât și perne decorative irezistibile. Acolo veți găsi și covoare captivante. Printre modele, se experimentează atât soluții destul de cunoscute, cât și total surprinzătoare. Îți place această mică colecție de imagini?

Idei originale de decorare în sufragerie

sufragerie design interior model chevron

Experiența confortabilă a pernelor aruncate

Ați făcut vreodată supradozaj pe perne pufoase? În această situație, acestea devin pur și simplu prea multe! Dar sunt atât de multe perne frumoase, încât le vei dori pe toate la un moment dat! Capacele lor sunt o modalitate excelentă de a introduce modele de chevron în sufragerie. În același timp, se evită soluția permanentă și mai scumpă. Astfel de fețe de pernă sunt foarte distractive, le puteți scoate dacă doriți și le puteți schimba cu altele. De asemenea, pot fi folosite cu perne de accent pentru a spori paleta de culori a camerei.

Motive geometrice

idei de living amenajări interioare de cameră motive geometrice aruncă perne

Perne roșii

Idei de design pentru sufragerie cu model de chevron aruncă perne roșii

În plus față de schema de culori, pernele de accent asigură, de asemenea, contrastul geometric și, în același timp, utilizează spațiul cu moderare. Se pare că adună laolaltă cele mai bune din ambele lumi. Acestea includ înfrumusețarea elegantă pe care o oferă dungile furioase și starea de spirit jucăuș care este adesea asociată cu modelele geometrice. Combinațiile de culori în acest caz sunt aproape infinite.

Schemă de culori moi

idei de design interior modern pernute cu model zigzag pentru sufragerie

Zigzag modelat

idei de design interior contemporan podea cu model în zigzag

Accente în albastru închis

idei de living accente de design interior cameră de zi

Culorile pastelate par confortabile

culori pastelate idei de design living sufragerie masa

Tavan ornamentat

sufragerie design interior ornament ornament chevron model

Covoare adorabile și modele de șiret

extravaganţă

idei moderne de design interior clasic model zigzag camera de zi

Perdele cu șiret

Idei de amenajare interioară a livingului perdele cu șiret

Șemineu cu șiret

sufragerie design interior șemineu șiret

Design alb-negru cu accente roz

idei de amenajari interioare moderne sufragerie cu model zigzag

Știți de fapt diferența dintre cele două? Modelele de heringbone se caracterizează prin uluirea lor, dar acest lucru poate obține și un efect vizual similar. Pardoselile din lemn cu acest aspect sunt mai ușor de manevrat, deoarece nu trebuie să tăiați piesele individuale într-o formă dreptunghiulară. Apoi ar trebui să utilizați un covor cu un model de chevron pe el și să dați casei un aspect impecabil în zigzag.

Covor cu hering

covor cu design heringbone design living

Decor galben-verde

idei de amenajare living design interior accente verzi chevron

În gri

idei amenajari interioare living parchet parchet gri

Accente de primăvară

idei de amenajare living culori interioare design

Pereți amuzanți cu modele

idei design living sufragerie model covor design perete

Contrast frumos cu galben și albastru

Design covor model alb-negru

Simplu, cu model de heringbone

living interior canapea cu heringbone

Tavan cu grinzi de lemn

idei living covor model chevron albastru

Mult mai bune decât pernele cu accent, covoarele imprimate sunt ușor de achiziționat și sunt disponibile într-o varietate de nuanțe. Le-ai putea schimba ocazional pentru a trece de la un aspect mai relaxat la un aspect mai extravagant. Covoarele alb-negru cu modele de chevron sunt în același timp clasice, dramatice și de bun gust. De asemenea, oferă un aspect ciudat. Mobilierul grozav de sufragerie de aici arată că pot fi utilizate în camere complet diferite. Ele pot fi combinate atât cu stilul Craftsman, cât și cu stilul contemporan.

Draperii îndrăznețe

Design interior în stil eclectic

amenajari interioare sufragerie in perdele in stil eclectic

Cu accente Zigzag

idei de living design interior living elegant albastru deschis

Inspirație retro

Canapea colorată de design în stil retro

Perdele de accent

Perdele cu motive Chevron roșu alb

Un alt exemplu de perdele de accent

tavan de design interior cameră de zi

Oglinzi și lumini pandantive extravagante

idei de living design living fotoliu canapea albastru verde

Căutați ceva care să facă o impresie cu adevărat teatrală? Modelele Chevron sunt o alegere excelentă în acest caz! Acestea ar putea fi folosite de minune în sufrageriile cu tavan înalt. În plus, arată minunat într-un plan deschis care combină spațiile de luat masa, bucătăria și livingul. Aceste adaosuri minunate asigură un echilibru în zona de living și acest lucru într-un mod generos și în același timp distinctiv. Mărimea zigzagurilor este de o mare importanță. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de perdele. Zigzagurile mai mari arată minunat în încăperile mai mici. Motivul este că designul lor este mai puțin dominant. Modelele interesante în culori accentuate, pe de altă parte, sunt perfecte pentru interioare cu adevărat mari, care ar trebui să obțină un caracter mai complet.

Un pivot cald

Placi de Chevron

living idei design interior canapea model zigzag

Foc de foc unic

idei amenajari interioare living semineu cu herba

Alb-gri

idei de design pentru sufragerie cu model de chevron

Aspect rustic

idei de design interior living rustic

Șemineu elegant

idei amenajare living idei semineu

Te-ai gândit vreodată la țiglă cu chevron pentru groapa de foc? Da, există spațiu pentru acele plăci luminoase, pline de viață și îndrăznețe, acolo în bucătărie. Această tendință urbană pare să se răspândească rapid. De asemenea, puteți achiziționa aceste plăci în cele mai strălucitoare și superbe nuanțe. Cu toate acestea, proprietarii de case par să le folosească în sufrageria lor în nuanțe calde și neutre. Dacă culoarea asta nu-ți aparține chiar aici, există mai multe opțiuni subevaluate în gri și bej. Cărămizile cu heringbone pot fi folosite și în interiorul șemineului. Puteți utiliza, de asemenea, un design personalizat care va amenaja camera de zi.

Tipare surprinzătoare

Covor cu model animal print

idei de living amenajari interioare living

Tip perete DIY

Idei de artă de perete DIY chevron

Suntem acum în sezonul de primăvară și schimbările sunt foarte tipice pentru acest lucru. Acest lucru ar putea fi folosit ca o ocazie pentru a amenaja zona de zi cu astfel de modele. V-ați săturat să schimbați covoare? Atunci ce crezi despre hârtia de perete? Aceasta este doar una dintre mai multe opțiuni creative! De asemenea, poate fi luat în considerare un scaun accent sau altă piesă de mobilier. Unele dintre acestea ar putea fi folosite și în baie. Căutați un proiect distractiv de weekend care să fie potrivit și pentru copii? Apoi, arta de perete DIY cu modele de chevron este o opțiune excelentă!

Mobilați cu creativitate

idei de design interior creativ sufragerie cu model de chevron

Combină accentele decorative de pernă cu scaunele

idei deco canapea design living

Design de perete cu model de chevron

design de perete model de chevron design camera de zi

Deci, ce am învățat din aceste exemple? Consider că aplicarea modelelor de chevron este o sarcină simplă care necesită de fapt mai puțină muncă. Puteți profita de acest lucru și ca o ocazie pentru multe ore de cumpărături în sensul unui aspect perfect acasă. Așadar, aruncați o altă privire la aceste zigazaguri și vedeți dacă ați putea aduce o idee sau alta pe care să o folosiți în casa dvs.!