Apartamentul sau casa este centrul vieții pentru oameni. Aici puteți fi ceea ce doriți și nu lăsați pe nimeni să vă vorbească. Este un refugiu unde vă puteți relaxa și lăsa în urmă viața cotidiană stresantă. De aceea este important să ai o facilitate care să se potrivească personalității tale. Oaspeții tăi ar trebui să te recunoască atunci când intri în casa ta. În acest moment vă vom arăta cum puteți da celor patru pereți o notă foarte personală.

Apartamentul ca oglindă a sufletului 3

O oglindă a personalității

În primul rând, pentru că nu puteți face nimic în acest sens: dacă credeți că apartamentul dvs. nu reflectă încă personalitatea dvs., atunci vă înșelați. Nimeni nu poate face nimic în acest sens Personalitatea și sufletul se află în stabiliment se strecoară cel puțin puțin.

S-ar putea alege culoarea peretelui, care se bazează pe preferințele personale, sau pe stilul de mobilier ales pe care îl preferați. Te vei regăsi în multe dintre deciziile pe care le-ai luat în unitatea ta.

Cu toate acestea, este normal când apare dorința de a vă face proprii patru pereți și mai personali. Dar asta nu este deloc atât de dificil.

Apartamentul ca oglindă a sufletului

Aduceți personalitatea la ziduri

De exemplu, dacă vrei să le oferi pereților mai multă personalitate, nimic nu spune mai mult despre tine decât un perete foto. Puteți imprima cu ușurință fotografiile preferate, le puteți încadra și agăța pe perete. Cu toate acestea, dacă doriți să creați un adevărat punct de atracție în cei patru pereți, avem un alt sfat pentru dvs..

Încercați așa-numitele forme personalizate. Acestea sunt plăci foto pe care le puteți atașa la perete cu ajutorul magneților. Avantajul: puteți aranja plăcile după cum doriți și le puteți înlocui după cum doriți, ceea ce vă aduce cu adevărat viața la perete. Plăcile sunt disponibile în diferite forme, cum ar fi pătrate, cercuri sau hexagoane, ceea ce vă oferă multă libertate de proiectare.

Apartamentul ca oglindă a sufletului 3

Cu toate acestea, o metodă mai simplă pentru peretele foto poate fi, de asemenea, un colaj simplu. Pentru aceasta, tipăriți fotografiile preferate, tăiați-le la dimensiune și lipiți-le pe o foaie de hârtie mai mare. Îl încadrați complet și îl agățați de perete.

Mobilier cu poveste

Așa cum am menționat deja, alegerea mobilierului dvs. poate spune, de asemenea, multe despre personalitatea dvs. și vă poate reflecta sufletul. Cel mai important lucru este ce tip de mobilier alegeți. Dacă te bazezi pe lucruri uzate sau de casă care spun o poveste, este mai probabil să ai o personalitate creativă.

Mobilierul nou, de lungă durată și de înaltă calitate vă poate spune că calitatea este foarte importantă pentru dvs. Ai ambele picioare pe pământ și știi ce vrei. Chiar dacă nu doriți să încorporați deloc nicio personalitate, spune multe despre personalitatea dvs., de exemplu dacă faceți fără fotografii, ancore sau amintiri din trecutul dvs..

Apartamentul ca oglindă a sufletului 4

Culori care se potrivesc cu personalitatea ta

Fiecare dintre noi are o anumită culoare sau culori preferate. Pentru a sublinia propria personalitate în apartamentul sau casa dvs., ar trebui să încorporați aceste culori în interior. În funcție de dimensiunea, aspectul și natura camerelor dvs., totuși, ar trebui să acordați atenție câtorva puncte pentru a le face cu adevărat confortabile.

Asigurați-vă că vă adaptați puțin culoarea preferată la circumstanțe. De exemplu, dacă îți place foarte mult culoarea mov, dar camera pe care vrei să o pictezi este foarte mică, ar trebui să lucrezi cu un ton pastel care să nu copleșească camera.

Camerele mai mari pot folosi culori puternice și mai întunecate. Pentru camere mici, ar trebui să utilizați culori deschise sau dezactivate. Alternativ, puteți seta pur și simplu accente cu zone colorate mici pe perete.

Arătați interese în cadrul facilității

Pentru a-ți sublinia personalitatea, ar trebui să arăți ce îți place. De exemplu, dacă vă place să vizionați filme sau să mergeți la cinema, afișele cu filme încadrate pot face o decorație excelentă. Dacă sunteți pasionat să cânți la chitară, o chitară pe perete poate fi o atracție.

Treceți doar mental peste pasiunile și interesele voastre. Cu siguranță veți găsi puncte de plecare pentru a vă adapta decorul în apartamentul sau casa dvs. la acesta.

Apartament îngrijit, minte ordonată

Dacă nu ne descurcăm bine, este adesea imposibil să împiedicăm acest lucru să se reflecte în cei patru pereți ai noștri și să ne scufundăm puțin în haos. Cu toate acestea, prevalează aici anumite interacțiuni. Nu numai că aveți o influență asupra mediului înconjurător, dar și asupra dvs. vă influențează. Păstrarea casei curate și ordonate va avea la rândul său un efect pozitiv asupra bunăstării și personalității dumneavoastră. Doar încercați.

Apartamentul ca oglindă a sufletului 2

Personalitatea cu greu poate fi prevenită

Este aproape imposibil să împiedici o parte din tine să curgă în mobilierul casei tale. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., îl puteți face și mai personal cu fotografii, culori și hobby-urile dvs. Asigurați-vă întotdeauna că totul este ordonat și ordonat, atunci în general vă veți simți mai confortabil.

Imaginea 1: unsplash.com, © Felicia Buitenwerf

Imaginea 2: Instagram.com, © pânză de hallo

Video: YouTube.com, © Luck Detective