mobilarea unui mic apartament sfaturi covor alergare alb-negru

Amenajați camere mici, astfel încât să existe suficient spațiu pentru toată lumea și pentru orice

Ai putea face orice dintr-un apartament de până la 40 de metri pătrați. În teorie, ați putea chiar să găzduiți toate camerele funcționale de acolo. Desigur, va fi uneori o soluție simbolică, redusă sau pliabilă.

Uneori va exista un pat uriaș, alteori o canapea. Multe piese ar putea „rătăci” și atunci când sunt pe role. Oricum. Dar, în principiu, ai putea face mult din cei 40 de metri ai tăi. În articolul de astăzi găsiți sfaturile noastre pentru Mic Amenajează camere.

Masă mică și vopsea albă de perete pentru bucătăria mică

mobilarea unui mic apartament sfaturi pentru proiectarea bucătăriei

Patul elegant cu sertare uriașe va economisi mult spațiu

Sfaturi de amenajare apartamente mici sertare pat

Mai multe sertare și rafturi ajută la organizarea mai bună a spațiului mic

decora camere mici design camere mici pentru copii

Femeie sau barbat?

Cu soluțiile multifuncționale nu ar trebui să vă pierdeți stilul personal. Pentru că vrei să te simți ca acasă, nu-i așa? Există minimalismul masculin ca metodă. Suprafețele curate și ascunderea tuturor detaliilor sunt regula acolo. Simple și decisive, acestea sunt uneori mai ușor de integrat într-o cameră mică atunci când se mobilează. Ar fi de obicei masculin, de exemplu, să mărim camera cu suprafețele și nuanțele metalice. Pentru femei, s-ar prefera să se bazeze pe perdele fine, oglinzi și alte astfel de iluzii vizuale blânde.

Capacitatea de a transforma

Prudență! Mobilierul pliabil și convertibil poate deveni un fel de manie pentru unii oameni. Dar dacă faceți acest scop în sine, riscați ca individualitatea întregului să fie complet pierdută. Uneori, soluțiile de instalare permanentă sunt mult mai bune. Acest lucru este, de asemenea, mai ieftin. Mecanismele mobilierului pliant sunt destul de scumpe.

O canapea funcțională, care este, de asemenea, elegantă

mobilarea unui mic apartament sfaturi canapea funcțională

Design fascinant al unui scaun pliabil

mobilarea unui mic apartament sfaturi scaun pliabil

Puteți găsi o masă pliantă de la IvyDesign Aici

Masă pliantă IvyDesign

Utilizați caracteristicile naturale ale arhitecturii pentru a separa camerele

În multe apartamente mici aveți o constelație de zid dificilă. Astfel de apartamente sunt adesea atât de mici, deoarece arhitecții au împărțit camerele dintr-o clădire în apartamente convenționale. Dar dacă înveți să-l folosești în beneficiul tău, apartamentul poate deveni pur și simplu minunat. Petetele întunecate pot fi transformate în nișe minunate sau spațiu pentru vestiare integrate.

Rafturi din podea până în tavan, ferestre, mobilier, separatoare de cameră

Un număr cât mai mare de elemente ar trebui să urmeze conceptele din podea până în tavan. Pentru că arhitecturii i se permite să pară orice altceva decât fragil. Dacă doriți să separați camera sau să adăugați un vestiar, cel mai bine este să luați în considerare soluțiile din podea până în tavan.

Folosiți bine rafturile de perete

Amenajarea camerelor mici proiectarea camerelor pentru copii mici și moderne

Cât mai puțin posibil ar trebui să se întindă pe podea

Pe podea ar trebui să se întindă cât mai puține lucruri. Atașați luminile și alte structuri mobile pe pereți. Deci, ambianța se va simți mult mai confortabilă și mai spațioasă. Ai nevoie de asta pentru a putea respira liber. Cel mai bine este să aveți un ecran plat pe perete.

Faceți holul practic

Mobilarea unui mic apartament sfaturi pentru crearea unui hol

Nu poate fi întuneric

Ar trebui să amenajați camera mică în așa fel încât să nu pară mohorâtă. Dacă aveți o sursă naturală de lumină, nu trebuie să fie încurcată cu nimic. Cel mai bine este să încercați să utilizați efecte oglindă pentru a le integra mai bine în casă. În plus, va trebui să aduceți lumini încorporate și țesături pur și simplu luminoase, de preferință strălucitoare și decorațiuni realizate din aceste țesături în toate colțurile mohorâte. Așa că poți alunga starea de spirit mohorâtă din micul tău paradis în sensul figurativ și real al cuvântului.

Combinați lămpile suspendate și lămpile încastrate

amenajare camere mici idei de amenajare bucătărie mică

Mic living compact

Furnizați camere mici sufragerie sufragerie în plan deschis

Schema de culori

Să ne gândim la asta și pe scurt. Există nuanțe mai deschise și vă pot face camera să pară mai largă. Dar asta este relativ, deoarece efectele oglinzilor și nuanțele pastelate ar putea face, de asemenea, zona îngustă să pară mai spațioasă. Cel mai important lucru este să combinați nuanțele podelei și pereților. Acestea ar trebui să se extindă și să nu se „închidă” reciproc. De regulă, întregul lucru ar trebui completat cu decor “ușor”.

Camerele de zi mici arată mai bine în nuanțe deschise

decorați spații mici imagini canapea din piele cameră de zi

Mobilier mic, care nu ocupă mult spațiu

mobilarea unui mic apartament sfaturi masă pliantă

Echipament de bucătărie în alb cu nuanțe metalice

mobilati camere mici bucatarie mica moderna

Creați o nișă de mic dejun lângă fereastră

Furnizați un mic apartament cu nișă pentru micul dejun