badkar av trä svart valnöt bygga investering

Unik trädesign som förvandlar ditt badrum till en modern lyxig atmosfär

Under medeltiden var badkaret synonymt med lyx. Och idag kan nästan alla unna sig ett avkopplande bad efter en lång, hård dag på jobbet.

Mode bland badrumsmöbler och badkar har utvecklats enormt de senaste åren och tillverkare erbjuder ett brett utbud av material och mönster.

Det finns allt på marknaden för alla smaker.

Vi på Freshideen är riktiga fans av de fristående badkar, som just nu gör en spektakulär comeback, men det som fascinerar oss ännu mer är materialet från vilket de kan tillverkas. Trä används mer och mer i kök och badrum. Där användningen av trä tidigare var atypisk och till och med otänkbar, är det idag inte bara möjligt, utan också mycket modernt.

Trämöbler är mycket efterfrågade på grund av sitt naturliga utseende, eleganta, eleganta design och sitt varma utseende. de Badkar i trä är inget undantag.

Badkar i trä för en speciell badupplevelse

baula fristående träbadkar svart valnöt bygga investering

Varför ska du välja ett badkar i trä?

Tvivla inte i något fall på träbadkarets kvalitet. Ett badkar av äkta trä är noggrant gjort med stor uppmärksamhet på detaljer. Först väljs rätt trä. Vattentåliga träslag som lärk, kambala, teak, ask, ek och svart valnöt är material av hög kvalitet för ett badkar. Olika bearbetningsmetoder som impregnering och grundning är de första stegen som förvandlar träet till en elegant möbel. Dessa är grunden för långsiktig motståndskraft mot vatten. Därefter bearbetas träytan ytterligare – behandlas med flera lager lack och skyddas mot repor. I slutändan är Badkar i trä polerad med oljor. Och efter denna långa tillverkningsprocess är den redo att installeras i ditt badrum.

Rektangulärt badkar i ek

gaia trä badkar ek trä keramik vulkan

Inbyggt badkar av stålemalj kombinerat med moderna badrumsmöbler av trä

skräddarsydda träbadkar svart valnöt mobius arkitekter

Skötsel och rengöring av träbadkaret

Grundregeln här är: Använd inte slipande rengöringsmedel. Eventuella repor som har uppstått kan slipas ut med fint sandpapper. Polera träets yta 1-2 gånger om året med en speciell olja för trä och du kommer att njuta av ett nytt glänsande korn.

Trädesign i badrummet – modernt och hållbart

gongobadkar av träbeslag svart valnöt Diener @ Diener

Hur ser det moderna badrummet ut?

Badrumsmöbelproducenterna har en klar uppfattning om hur ett badrum ska se ut, ett badrum som speglar tidens anda. Låt experterna ge dig råd och fatta ditt eget beslut. Vi kan hjälpa dig med detta stora utbud med följande badkarleverantörer av trä, som vi tycker är fantastiska – Bagno Sasso Mobili, Unik trädesign och Woodlux.

Träbadkaret kan vara fristående eller inbyggt

gongobadkar av svart valnötsträ Diener @ Diener

Designer handfat av vit ask

lolon askfat designer Magda Oczachowska

Nya former och material i det moderna badrummet

lolon träfat merbau designer Magda Oczachowska