Damer, gled dere! Vi har satt sammen en samling flotte hestehalefrisyrer som viser hvor allsidig denne tilsynelatende enkle stilen egentlig er!

Tross alt, visste du at du faktisk kan knytte håret til en hestehale uansett lengde eller tekstur. Den enkle ponnien trenger heller ikke å være enkel: den kan være like kompleks og intrikat som du vil at den skal være.

Du kan også bruke enten en lav eller en høy, en lav-slunget eller en hestehale i siden, og generelt en av de mange forskjellige stilene vi har presentert nedenfor!

I. Hestehaler etter hårlengde & Hårtype

1. Korte hestehale frisyrer

Korte hestehale frisyrerKilde

Som vi har nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, kan du faktisk samle håret til en ponni, selv om du har en kort hårklipp. Likevel kan dette bare gjøres med en kort bob -stil, og hestehalen vil være veldig liten til å begynne med.

2. Hestehale frisyrer for kort hår

Hestehale frisyrer for kort hårKilde

Når håret er godt over årsnivå og mer mot hakelengde, vil døren til de forskjellige typer hestehaler definitivt åpne opp enn før. Ta for eksempel denne lave ponnien. Den ble laget på nakke-nivå, og de hakkete endene og løse lokkene gjenspeiler hårets fortsatt korte natur.

3. Enkle hestehale frisyrer for mellomlangt hår

opplæring Enkel hestehale frisyrer for mellomlangt hårKilde

Kort til middels langt hår kan styles på en rekke måter, men vi velger denne typen ponnyoppdatering-delvis takket være den veldig nyttige opplæringen som viser hvor enkelt det er å lage-og hvor fantastisk det ser ut!

4. Hestehale frisyrer for langt hår

Hestehale frisyrer for langt hårKilde

Ikke alle damer vil vokse ut håret så lenge – det er sannsynligvis få som faktisk gjør det naturlig. La oss likevel beundre den vakkert lange og fulle hestehale som er laget nesten på toppen av hodet – snakk om Rapunzel -lokker!

5. Rett svart hestehale frisyrer

Svarte frisyrer med hestehaleKilde

En annen veldig lang hestehale som faktisk også ble laget på toppen av hodet, men som sannsynligvis er en vev. Uansett hvordan det ser ut, ser det bare fantastisk ut – dels takket være stylingen, dels takket være sin retthet og slankhet.

6. Hestehale frisyrer for svart hår

Hestehale frisyrer for svart hårKilde

Damer med afroamerikansk hår kan enkelt spille opp sin naturlige tekstur ved å delvis endre det. Ta denne ponnistilen som et eksempel på et halvt rett utseende. Mens låsene på kronen på hodet ble rettet opp, ble hestehalen etterlatt vill og krøllete.

7. Vev hestehale frisyrer

Weave hestehale frisyrerKilde

Vi har nevnt dem litt ovenfor, nå forberedt på å bli overrasket over deres allsidighet! Det er så mange flotte vevfrisyrer at for dette eksempelet valgte vi en vridd hestehale – det fikk oss til å bli hekta.

8. Slanke hestehale -stiler med vev

Slanke frisyrer med hestehale med vevKilde

Tilsvarende strammet, men så annerledes stylet. Akkurat som nr. 5 er dette en hestehale med rett veving, men en laget i nakken og designet for å ende i en almsot korketrekkerlignende design.

9. Vev hestehale med smellfrisyrer

Vev hestehale med smell frisyrerKilde

Dette vev- og hestehaleutseendet er komplett og enda penere av de fulle sidebåndene som faktisk dekker en del av ansiktet. De gir en forlokkende og mystisk frisyre.

10. Krøllete hestehale frisyrer for svart hår

Krøllete hestehale frisyrer for svart hårKilde

Vurder å legge til en vev – eller bare la krøllene dine gå naturlige og vakre! Ta dette flotte utseendet som et eksempel på hvor god en enkel, høy hestehale kan se på krøllete hår som bare var litt stylet.

11. Hestehale frisyrer for naturlig hår

Hestehale frisyrer for naturlig hårKilde

Like fantastisk – eller enda mer – er dette bildet der det naturlige håret og dets skjønnhet skinner gjennom når krøllene er fri for produkter og faller rotete fra høy til ponni. De frontale krøllete smellene går for å fullføre denne avslappede stilen – perfekt for en dag ute eller en lat dag.

12. Rett hestehale frisyrer

Rett hestehale frisyrerKilde

Så langt har vi vist hestehaler for litt bølgete og krøllete og afroamerikansk hår. Men de kan se like spektakulære ut og enda mer på naturlig, rett og slett hår. Den lave ponnien på skulderlangt hår blir enda penere av håret skjerf tilbehør.

13. Krøllete hestehale frisyrer

Krøllete hestehale frisyrerKilde

Denne krøllete hestehale er verken en vev eller helt naturlig krøllete. Imidlertid er det vel verdt timen / timene du bruker til styling, da den høye ponnien og krøllene blir enda vakrere av ansiktsrammene og de blonde høydepunktene.

II. Hestehaler for enhver alder og anledning

14. Liten jente hestehale frisyrer

Liten jente hestehale frisyrerKilde

Det er fortsatt en sammenheng mellom hestehaler og små jenter, men vi kan satse på at ingen tenker på dette når vi sier lille jente hestehaler. Låsene ble skilt i to og deretter vridd til en hjerteform før de endte i to ponnier på hver side av hodet.

15. Flettet ponni frisyrer for barn

Flettet hestehale frisyrer for barnKilde

En annen flott hestehale -frisyre for barn er dette veldig vakre flettede utseendet. Låsene på kronen på hodet ble flettet i en kronefletlignende form før de ble gjenforent i en hestehale.

16. Hestehale frisyrer for jenter

Hestehale frisyrer for jenterKilde

Dette er nok et eksempel på krone flettet-lignende ponni, denne gangen, en mer passer for eldre jenter. Det er også en flott stil, selv for den mer atletiske jenta, da det sikkert vil tiltrekke seg like mye oppmerksomhet på banen utenfor banen.

17. Hestehale frisyrer for skolen

Hestehale frisyrer til skolenKilde

Vi har allerede diskutert stort om de beste og enkleste frisyrene for skolen, men her er en annen god idé. I dager hvor du virkelig har det travelt, bare kastet på deg en koselig genser og deretter samle håret i en lav og løs hestehale og legge til et skjerf for et snev av eleganse.

18. Hestehale Prom frisyrer

Hestehale Prom frisyrerKilde

Vi kunne ikke berøre emnet hestehale for skolen uten å også nevne en stil som ville se bra ut for ballkveld. Beundre over en høy og lang hestehale med krøllete spisser, en voluminøs topp og hårbånd gjemt av et hårbånd.

19. Bryllup hestehale frisyrer

Bryllup hestehale frisyrerKilde

På samme måte er her et boho-inspirert utseende som vil fungere bra både for hverdagsbruk og for den store dagen. Hestehale starter og er omsluttet av en vakkert laget flette som skjuler hårstrengen og tilfører volum og eleganse til hele utseendet.

20. Formelle hestehale frisyrer

Formelle frisyrer for hestehaleKilde

Vi er ikke sikre på hva vi skal påpeke og diskutere først: den voluminøse og bølgete hestehalen eller hårfargejobben. Sannsynligvis sistnevnte ettersom vi bare elsker hvordan ombreen går fra en varm melkesjokolade på kronen til en varm blondine på spissene med et besøk gjennom karamellmidten.

21. Enkle hestehale frisyrer for alltid bruk

Enkle hestehale frisyrer for alltid brukKilde

En annen opplæring, en annen flott måte å style en hestehale – en dobbel, med en vri. Ingen ville innledningsvis innse at denne fulle ponnien faktisk er en veldig smart halv-opp der både den øvre og den nedre delen av håret var samlet i hestehaler. Den øvre faller til vakkert deksel og får den nedre til å virke større og tykkere.

22. Kjendisfrisyrer – The Blake Lively

Kjendisfrisyrer - The Blake LivelyKilde

Det er så veldig vanskelig å velge bare ett blikk fra miriaden av kjendisfrisyrer som pryder skjermene våre hver dag, men for dette ponnilooket bestemte vi oss for Blake Lives rotete hestehale. Tross alt var det ganske nok til å dukke opp på filmfestivalen i Cannes og imponere alle der.

III. All Ponytails Love

23. Frisyrer med lav hestehale

Frisyrer med lav hestehaleKilde

Vi har snakket om høye og lave og mellomstore ponnier, så nå er vi her med eksempler på alle de forskjellige måtene du kan samle en hestehale på. Den første er selvfølgelig en lav hestehale laget på nakkehøyde og bundet med et enkelt, men oh så elegant svart bånd.

24. Frisyrer med høy hestehale

Frisyrer med høy hestehaleKilde

Neste opp har vi, som forventet, den høye hestehalen. Dette er vanligvis laget på toppen av kronen, men avhengig av brukerens stil, eller øyeblikket det ble laget, kan det gå så høyt som midten av hodet. Dette stilete rotete utseendet vil passe til enhver anledning – selv om klærne og tilbehøret vil ha betydning.

25. Flettet hestehale frisyrer

Frisyrer med flettet hestehaleKilde

Denne flettet hestehale var bare så fantastisk og vakker å savne fra denne listen. Det er en hestehale laget helt av en fransk flette med spissene ledige. Det ser også utmerket ut på klærne – vi vil nesten kalle det en øyeblikkelig vinterklassiker, men det fungerer like godt i alle sesonger.

26. Søte hestehale frisyrer – Legg til en sløyfe

Søte hestehale frisyrer - Legg til en sløyfeKilde

Den enkleste måten å heve en hestehale fra enkel til vakker? Legg til et hårtilbehør! Ikke nøl med å legge til skjerf, bånd eller buer. Du kan også bruke et hårskjerf og style det som en overdreven sløyfe.

27. Lav og enkel hestehale frisyrer

Lav og enkel hestehale frisyrerKilde

Dette er nesten så lavt som du kan gå med håret ditt og fortsatt kalle det en hestehale. Håret forblir løst og henger for det meste før det bindes i en veldig lav ponni under nakken. Løse hårstrender går vakkert inn i ansiktet, og blazeren gir et snev av eleganse til utseendet.

28. Hestehale frisyrer med smell

Hestehale frisyrer med smellKilde

Vi bare elsker smell, og med de mange typene frynser der ute, er det nesten umulig å ikke finne en som passer til ansiktsform og stil. Kombiner dine nye smell med en vill og bølget høy hestehale, så er du klar!

29. To hestehalefrisyrer

to hestehale frisyrerKilde

Ja, du kan fortsatt ha en frisyre med to hestehaler som voksen og ikke se ut som om du forbereder deg til Halloween eller sitter fast i barndommen. Bare ta bildet ovenfor som et eksempel, og hvordan du kan gjøre det og se fantastisk ut!

30. Full front bangs og hestehale stiler

Full frans og hestehale frisyrerKilde

En slank hestehale er også en fin måte å trekke oppmerksomheten til ansiktsegenskapene og smellene dine også. Mens vi ovenfor hadde et par sidelagte smell, her kan du beundre full frontal smell som nesten faller i øynene.

31. Braid And Hestehale Frisyrer

Frisyrer for flette og hestehaleKilde

Du har sett en fullt flettet hestehale, men det er langt fra den eneste måten du kan legge fletter til en ponni. Ta dette som inspirasjon: flette seksjoner på kronen på hodet og samle alle resulterende flettene i en hestehale.

32. Cornrow hestehale frisyrer

cornrow hestehale frisyrerKilde

Det er mange måter å style cornrows i updos, men i tråd med temaet i denne artikkelen kan du beundre denne cornrow -hestehalen. Flettene er samlet på toppen av hodet og en større flette brukes til å knytte flettet og fullføre det.

33. Urban hestehale frisyre

Urban hestehale frisyrerKilde

Kall det urban, kall det slurvet, vi kaller det definitivt nydelig! Det er en veldig avslappet ponni som faller et sted mellom høy og middels når det gjelder høyde. Håret er løst i det, og hårbåndet er gjemt bort av det knyttede håret. Tråder er fri til å ramme ansiktet og til og med frisyren.

34. Falske ponnifrisyrer

Falske hestehale frisyrerKilde

Du har ikke lest navnet feil – dette er faktisk en falsk hestehale. Hvordan? Enkelt: den fulle og rotete delen av den nedre hestehale er faktisk et hårfeste som er lagt til det kortere naturlige håret.

35. 2 Hestehalefrisyrer

2 hestehale frisyrerKilde

En annen måte å ha to hestehaler på og ikke ligne en liten jente mens du gjør det, er å gå for to høye. For å gjøre dem mer modne, blir håret styrket og slank og faller på ryggen.

36. Lang frisyre med hestehale med snor

Lang frisyre med hestehale med snorKilde

Hva er en hestehale med snor, kan du spørre? Det er en type hårvev laget av en av to typer oh hår som kan festes til dine naturlige lokker hvis du vil endre hårlengden midlertidig.

37. Halv hestehale frisyrer

frisyre for hestehale i hallenKilde

Vi elsker en god halv opp, halv ned frisyre! Tross alt kan de umiddelbart få en frisyre til å passe din smak og anledning. Denne halvponyen er likevel så pen at vi tror den kan brukes hvor som helst og når som helst!

38. Hestehale Updo frisyrer

hestehale updo frisyreKilde

Dette er langt fra å være din vanlige hestehale eller en vanlig oppdatering. I stedet er det en ponnioppdatering som stiler hestehalen i en slags sidedel og starter det hele fra en nesten fransk vri-lignende base i nakken.

39. Hestehale frisyrer på siden

frisyre i hestehale på sidenKilde

For litt hestehaleinspirasjon, ta en titt ovenfor! Dette er ikke en ponni montert over skulderen – i stedet ble den spesielt laget på siden av hodet for en uformell og avslappet frisyre som fungerer uansett hårlengde.

40. Enkle hestehale frisyrer

enkel hestehale frisyreKilde

Og her har du enda et flott eksempel på en sidehestehale, denne gangen, laget på faktisk bølget hår. Både sideponni og gardin smell hjelper til med å avsløre den vakre fargestoffjobben da det mørkebrune håret ender med virkelig lyse blonde tips.

41. 50 -talls hestehalefrisyrer

Hestehale i 50 -tallsstilKilde

Legg til et snev av vintage til utseendet ditt ved å gå for en 50-tallsinspirert hestehale! Følg trinnene ovenfor for å forvandle det som hadde vært en enkel ponni til en frisyre som passer selv for en pin-up shoot.

42. Box Braids Hestehale frisyrer

boks fletter hestehale stilKilde

På samme måte som med cornrows, kan damer som bestemte seg for å gå for eskefletter også style dem i hestehaler. På samme måte som vårt tidligere eksempel, er dette også en høy ponni med et dekket hårslips. Denne trekker imidlertid også oppmerksomheten mot de svarte til blonde låsene.

43. Genie hestehale frisyrer

genie hestehale frisyreKilde

Geniehestehalen har et ganske finurlig navn, og mange forventer at den blir inspirert av utseendet til den fiktive genien (tenk Aladdin -en). Likevel er det eneste som ligner “hårslipset” veldig høye – bortsett fra det er det et veldig feminint utseende.

44. Høy og løs hestehale

Høy og løs hestehaleKilde

Noen ganger vil du bare ikke gjøre noe for komplisert med håret ditt, men du får det fortsatt ut av ansiktet ditt. Vel, dette er bare hestehale for slike tilfeller, mens den ser høy ut, men den ser ut til å bli fri når som helst. Men den gjør fortsatt jobben sin også, og på en så fin måte også!

45. Hestehaleidé for ultralangt hår

Hestehaleidé for ultralangt hårKilde

Vi er tilbake med en annen Rapunzel -verdig idé. Hvis disse barna ikke hadde flettet håret hennes, hadde dette definitivt vært en fin måte for en av våre favoritt Tangled -karakterer å knytte håret på.

46. ​​Liten Half Up Pony med Hairscarf

Liten halv opp ponni med hårklutKilde

Nok et kult eksempel på hvordan du kan bruke en halv opp og legge til et hårtilbehør til frisyren din. Ponnien her er like deler mindre og også litt dekket av det vakre skjerfet som faktisk gir lengde til det.

47. Hestehale i høy boble-stil

High Bubble Ponytail Black HairKilde

Boblen hestehale er en variant av det klassiske utseendet og en festivalfavoritt – og det er lett å se hvorfor! Det er veldig visuelt imponerende og ser komplisert ut, mens det faktisk er veldig enkelt. Du må bare være forsiktig med disse boblestørrelsene.

48. Flettet hestehale med sammenflettet skjerf

Flettet hestehale med sammenflettet skjerfKilde

Lag en flettet hestehale, vev i et skjerf, og få denne rett og slett vakre frisyren som har et unikt utseende og er så mye seg selv. Det er et perfekt utseende for lune sommerdager, men kan også tilpasses de andre sesongene.

49. Fransk flette i Fishtail hestehale

Fransk flette i Fishtail hestehaleKilde

Det er så mye som skjer her inne, at vi bare vil påpeke de tingene som skiller seg mest ut, og som likevel kan være den enkleste feilen. Dette er faktisk en sidehestehale. Ikke noe nytt her … bortsett fra den franske sideflettet på siden av hodet som går over til å bli en fisketilflette.

50. Rotete ponni på skulderlangt hår

rotete hestehale på skulderlangt hårKilde

Vi vil avslutte denne listen over hestehalefrisyrer på samme måte som hvordan vi startet den: med et bilde av en kortere ponni. Likevel er den veldig pen, et godt eksempel på hvor godt en enkel, bølget og løsere hestehale kan se ut, spesielt når den er kombinert med smell.

Klar til å endre utseende?

Så der har du det, vi håper at vi har overbevist deg om at det er veldig mange flotte måter å bruke hestehale og stil. Hvis du ikke er overbevist, bare ta en ny titt, vi er sikre på at du vil bli forelsket i minst en av disse.

Nå som du gjorde det, fortell oss hvilken av disse hestehalefrisyrene som er din favoritt, og hvilken av disse du allerede har på sport eller ikke kan vente med å prøve? La oss dele, damer!