Mohawk -kuttet med en moderne vri har vært vitne til en helt spektakulær vekkelse de siste årene.

Hold deg oppdatert på de siste trendene og eier den kjendis-ettertraktede stilen.

Oppdag 30 fantastiske faux hauk -frisyrer som alle kan prøve.

1. Kort Faux Hawk

kort faux hauk frisyreKilde

Visste du at Mohawk henter navnet etter den indianerstammen som medlemmene hadde en skremmende frisyre som skulle skremme fiender?

Fra Mohawk fra punkgenerasjonen til faux hawk i dag, det er bare et lite skritt. Likevel skiller et stort stilgap de to. Denne korte faux -stilen er perfekt egnet for en kveld ute og for et forretningsmøte også.

2. Faux Hawk High Top

menn med høy faux hawkKilde

Lengre sider, høy rotete topp og en blåst bakside gir et stiluttrykk for den stilfremkallede mannen. Prøv denne frisyren for et litt edgy utseende under et formelt møte eller en kveld ute med gutta.

3. Deep Side Part Hawk

sidedel faux haukKilde

Hvis du har en lang topp som denne, så er dette frisyren for deg. Du må investere litt tid og hårprodukter for å oppnå utseendet, men det er enkelt å gjøre.

Gre håret opp, bruk hårspray for å fikse det og legg til litt styling hårvoks på tipsene for en perfekt definert finish. Legg merke til at toppen er kjemmet mot pannen og ikke oppover.

4. Faux-Hawk Fade Haircut

faux hawk fade haircutKilde

En avsmalnende fade ettersom denne gent er sportslig, er ideell for å trekke oppmerksomheten til den forsiktige stylingen av hårtoppen. Dette er feid av siden og legger til en seriøs kul faktor i hele stilen. Legg merke til at toppen er klippet kortere mot baksiden for enkelt å følge den naturlige hårgrensen.

5. Faux Fader

afro faux hawkKilde

Et vellykket moderne inntrykk av 90 -tallets rapkultur med høy fade og kort krøllete topp. Denne faux hawn fader er superenkel å vedlikeholde.

6. Jensen Ackles’s kjennetegn

jensen ackles short faux hawk cutKilde

Han er elsket av kvinner over hele verden. Likevel, i tillegg til at den dårlige gutten møter den gode guttens holdning og utseende, har Jensens frisyre også gitt ham noen alvorlige poeng. Denne gangen har han et kortsidekutt med en litt lengre topp, ganske enkelt.

7. Faux Hawks for barn

barn hårklipp faux haukKilde

Det flotte med faux hawk -frisyrer er at alle kan ha dem. Vi elsker stilen denne gutten er sportslig. Blekne sider og en toppet topp som er morsom og kul.

Slike frisyrer er enkle å trekke av selv for voksne. Faktisk er det sannsynligvis en av stilene som kan brukes av de som ønsker å lette på det og gradvis øke det.

8. The Fringed Faux

frynset faux hauk for mennKilde

En slank frisyre som passer for enhver anledning. De lengre sidene feies til fronten, og avslører det teksturerte hårklippet. Toppen er stylet i en tilsynelatende uanstrengt rotete gjør.

Det kan se ut som om det bare tar deg fem minutter å gå gjennom rutinen. Stol på oss, du må legge litt krefter på å ordne hvert hår på plass.

9. Menn Faux Hawk

preppy faux hawkKilde

Denne faux hawk -hårklippet er enkelt og mannlig. For en frisyre som vant et rykte for å være opprørsk og merkelig, ser det ganske tonet ut her.

10. Hvordan style en Faux Hawk: Zayn Malik

zayn malik faux hawkKilde

Hvis du følger trendvarsler, vet du at Zayn Malik er en annen dyktig i denne ettertraktede menns frisyre. Så hvis du er tom for ideer om hvordan du skal style din faux Mohawk, kan du ta en pekepinn fra Zayn.

Han har mange ideer. Her er en av dem: en faux hawk taper komplementert med en lang topp stylet på en rotete oppadgående måte.

11. The Girl Faux

kvinner frisyre faux hawkKilde

Trodde du at denne av og til fremmede frisyren er forbeholdt de stilfrie herrene? Tenk igjen. Dette er et nydelig eksempel på hvordan en faux Mohawk også kan bæres med holdning av damene.

Imidlertid er dette virkelig en faux stil, ettersom håret rett og slett er oppsvept og festet på plass med tonnevis av pinner. Det er ideelt å prøve hvis du ikke vil gi avkall på ditt mellomlange snitt, men vil ha en edgy frisyre en stund.

12. Curly Faux Hawk

krøllete faux haukKilde

En ren faux stil med en nydelig krøllete manke på toppen. Gjør deg klar til å investere litt tid i å sikre de krøllene i en tett topp for å avsløre den perfekt barberte siden.

13. Menns frisyrer: Krøllete topp

krøllete faux hauk for mennKilde

Menn kan også ha en krøllet fauxhauk. Bare se på denne mannen som har på seg krøllene litt kortere på sidene og lengre på toppen. Et ideelt utseende for både formelle og uformelle miljøer.

14. Messy Curls Faux Hawk for menn

faux hauk hårklippKilde

Denne frisyren respekterer alle reglene for en faux hauk med unntak av de barberte sidene og ryggen. Mens håret er litt lengre her, er det fremdeles forkortet mot baksiden og lengre foran, mens toppen er et rot med hårstrå. Stylingsmulighetene for dette snittet er uendelige.

15. Brad Pitt frisyre

brad pitt faux hawkKilde

Hollywood -kjæresten Brad Pitt adopterte også denne frisyren en stund, og han rystet den (ikke at vi forventet noe mindre). Hårtopp og kortsider feid på siden-et perfekt utseende for den røde løperen og for din neste utflukt.

16. Faux Fader i sidedel

faux hawk faderKilde

En slank, feid tilbake lang topp kan ikke skjule dårlig gutt -holdning som følger med denne frisyren. De falmede sidene er perfekt foret av de barberhøydefinerte skillelinjene. Fadesen er ikke for dyp, noe som kan kreve spesiell forsiktighet avhengig av hvor raskt håret vokser.

17. Taper Fade og Side Swept Long Top

taper fade faux hawkKilde

Denne mannen har tjent ganske mange stilkreditter for å ha fått en perfekt moderne oppfatning av faux Mohawk. Taper fade -overgangene raskt i en perfekt stylet topp feid til siden.

18. Punk frisyrer for menn

punk faux hawkKilde

Mohawk var emblemfrisyren til punkgenerasjonen. Dette er en annen tilnærming til den opprørske frisyren som den bare holder de oppsvingte piggene fra.

19. Kortsider, Long Top Faux Hawk

høy topp faux haukKilde

Søk etter noen arkivbilder av Havana fra 50 -tallet, og du vil finne menn som nyter det høye livet som hadde på seg like slanke frisyrer.

Denne vintage -looken med en moderne vri oppnås ved å ha begge sider og toppen av fauxhauken lengre enn vanlig. Føler du deg nostalgisk? Prøv denne frisyren for menn for størrelse.

20. Faux Hawk med en vri

flette faux hawk for mennKilde

Her er en måte å legge avantgarde-elementer til enhver stil som løfter hodet i moteverdenen. Ta en pekepinn fra denne strålende stylingideen for en falsk hauk for menn.

21. Blown Back Faux

Blown Back Faux HawkKilde

Snittet og stilen er feilfri. Den koniske fadesiden har et ekstra stilelement: den barberhøydefinerte klare linjen som går helt til baksiden. Den rotete blåste ryggen er avslappet og kul.

22. Bun Hawk

Bun Faux HawkKilde

Faux hauk og skjegg passer godt sammen, spesielt når du har tykt velstående hår som denne mannen. En stil som vi har sett stadig oftere på gatene og på alle de kule stedene. De største tingene med dette snittet er at det ikke krever noen styling for å se bra ut når som helst.

23. Structured Cut Faux Hawk frisyrer

lagdelt faux haukKilde

Denne frisyren kan være vanskeligere å trekke av. Likevel må du innrømme at det er beundringsverdig. Strukturen på sidene kompletteres perfekt med den fjærede toppen som er arrangert i en rotete stil.

24. David Beckham

david beckham menns frisyre faux hawkKilde

Vi er ikke sikre på om David Beckham er mannen som har laget frisyren kjent som en falsk Mohawk, men vi kan sikkert fortelle deg at han er et referansepunkt når det gjelder det.

Han har alle faux hawk -stiler som finnes. Fra kortere til lengre, til slanke og formelle stiler og mer merkelige, har han omfavnet dem alle.

25. David Beckham frisyre

faux hawk frisyreKilde

David Beckham fortjener et helt galleri for faux hauk -frisyrene han har brukt gjennom årene. Frisyrer som etterligner hans, som denne, fortjener også et galleri.

26. Jensen Ackles ’Short Side Hawk

jensen AcklesKilde

Her er et annet eksempel på hvordan Jensen rocker en fauxhauk på kortsiden. Hvis du skulle velge faux hawk vs. Mohawk, ville du gå for sistnevnte eller for Jensens frisyre? Vi kan være delvis, men Jensens stil er vår klare vinner.

27. Spiky Style Faux

pigget faux hawlkKilde

Du kan style en lengre hauk i perfekt oppstående pigger som minner om 90 -tallet, mer pop tar på mohawks.

28. Faux Hawk frisyrer for menn: Messy Do

rotete faux hawk frisyre for mennKilde

Hvis du har lengre hår som denne mannen gjør, ikke vekk fra å lage en rotete gjerning som utgjør en faux hauk med en vri.

29. Office Style Hawk

formell faux hawk cut for mennKilde

Sidene feies foran, baksiden er glatt og den fjærede toppen gir en edgy note til denne blazerklare frisyren som er perfekt for kontoret.

30. Side Faux Hawk

side faux hawkKilde

Denne frisyren er tommers nær en underskåret fauxhauk, men det er nok et eksempel på en moderne stil på en vintage stil.

Klar til å endre utseende?

Det er så mange måter dagens menn kan rocke en falsk hauk på at det ville være synd å ikke prøve disse frisyrene for størrelse.

Forhåpentligvis har du allerede funnet inspirasjonen din.