Ukonvensjonelle hårfarger har vært en av IT -frisyrene i mange sesonger nå, og du kan faktisk finne en måte å bære ett, til og med blått hår, selv om du er en mer avslappet person.

Ikke tro oss? Bla deretter eller skyv og oppdag den kuleste måten å dyrke blått hår. Vi har ideer klare til å inspirere deg enten du har kort eller langt hår, om du er avslappet eller den kule, edgy jenta.

Så hva venter du på? La oss begynne å oppdage de kuleste måtene å rocke blått hår i alle nyanser, nyanser, kombinasjoner og anledninger!

Grønt hår modell GIF - Finn & amp; Del på GIPHY

I. Nyanser av blått

1. Mørkeblått hår

mørkeblått hårKilde

Vi starter med en virkelig dristig nyanse som sikkert får deg til å bli lagt merke til! Bruk ditt mørkeblå hår gratis eller saml det i en liten hale på baksiden for et veldig kort halvt opp -utseende som vil gjøre ansiktet ditt fritt for løse hår..

2. Blått svart hår i flette

blått svart hår i fletteKilde

En vakker måte å vise frem håret ditt, enten det er blått og svart eller bare blått eller i en hvilken som helst annen farge, er å flette det.

Den nydelige galgen ovenfor gikk for en løs fransk flette som starter rundt hakelengden og som hun bærer over skulderen.

3. Blått og lilla hår

blått og lilla hårKilde

Hvorfor nøye deg med bare en farge når du kan gå for to eller flere? Bli inspirert av denne blå og lilla kombinasjonen med mørkeblå røtter og lilla tips. Det bølgete håret og flettet hjelper til med å fremheve fargeblandingen ytterligere.

4. Pastellblått hår

pastellblått hårKilde

Som vi har sagt, er det en nyanse av blått for alle der ute. Hvis sterke, dristige farger ikke er noe for deg, kan du gå for en pastellfarge av blått som er nesten isete og bedøve alle med ditt nye utseende. Hatten er også en veldig kul touch!

5. Blått Ombre -hår

blått hår ombreKilde

Vi har allerede dedikert en artikkel til skjønnheten i ombreblått hår, men det kan bare ikke gå glipp av denne listen heller, spesielt når ombreen blander seg fra en vakker turkis som ovenfor.

6. Lyseblått hår

lyseblått hårKilde

Nok et vakkert og fantastisk alternativ til de mørkere bluesene. Du kan gå for denne lyseblå hårfargen når som helst, men den vil sannsynligvis se spesielt nydelig ut i de kule vintermånedene. Isdronning med et varmt hjerte, hvem som helst?

7. Blå hårfarge

blå hårfarge på bølget hårKilde

I kontrast vil denne blå nyansen med grønne aksenter se spesielt nydelig ut i de varme sommermånedene – delvis på grunn av sine livlige fargetoner, delvis fordi den vil minne alle om havfruehår (en kul trend alene).

8. Midnight Blue Hair

midnatt blått hårKilde

Vi har nevnt dem, så her er de: dette er den første av flere mørkere blå nyanser vi skal diskutere i denne listen.

Denne midnattblå hårfargen er fet, men likevel subtil – det virker nesten som om lyset faller på riktig måte på veldig mørkt brunettehår og skaper bølger.

9. Lilla og blått hår i toppknute

lilla og blått hår i toppknutenKilde

Det er ganske mye som skjer her, så vi starter med hårfargen. Det er nemlig en blanding av farger på en mørkeblå base som også har lilla, grønne og flere nyanser av blå høydepunkter.

For å gjøre dem alle mer åpenbare, ble håret krøllet i spissene og fanget i en rotete toppknute. Fantastisk og en sann showstopper!

10. Marineblått hår

marinblått hårKilde

Denne marineblå fargen er så mørk at det igjen ser ut som om kvinnen som hadde den var en brunette. Det kan være den perfekte nyansen for deg hvis du vil ha blått hår, men kan ikke være for prangende med det.

11. Grønt sølvblått hår

grønt sølvblått hårKilde

Dette er nok en blanding av farger, denne gangen i kjøligere fargetoner. Beundre en kombinasjon av isblått hår med grønne og grå høydepunkter på bølget hår.

12. Svart og blått hår

svart og blått hårKilde

Vi kan bare ikke få nok av dette ultra-vakre utseendet. Jenta ovenfor gikk for en nesten blågrønn blå med grønne tips og brunette og synlig utseende. Hennes lange hår er igjen bølget og fritt og så pent.

13. Rosa og blått hår med lilla

rosa og blått hår med lillaKilde

Du vil definitivt la håret være fritt og henge hvis du har så mange kule farger. Bare se på denne kule blandingen av blått med nesten hvite høydepunkter med syrin og en mørkrosa base.

14. Elektrisk blått hår

elektrisk blått hårKilde

Skill deg ut, gå elektrisk! Bare når det gjelder hår, selvfølgelig, med denne veldig kule elektriske blå fargen stylet rett og gratis og lang! De blå øyenbrynene er selvfølgelig valgfrie.

15. Blått og grønt hår

blått og grønt hårKilde

Nok et veldig pent eksempel på blågrønt hår med mørke røtter. Ta alt håret foran og over skulderen og la det være bølget og vilt. Du får også faux side feid smell.

16. Blågrått hår

blått grått hårKilde

Nok et godt eksempel på et fantastisk ombre -verk. Det blå håret begynner mørkere og smelter deretter til en blå grå nyanse. Godt definerte krøller tjener til å fremheve fargeendringen for en vannlignende effekt.

17. Blå høydepunkter på svart hår med blå smell

blå høydepunkter på svart hår med blått smellKilde

De fleste blå hårkombinasjoner starter fra en mørk base, og det er lett å se hvorfor. Ta for eksempel det ovennevnte, du har en brunettebase som er blitt kjøligere av de blå rette frontal smellene og de blå tipsene fanget i en rotete bolle.

18. Svart hår med blå tips I

svart hår med blå spisserKilde

Du kan også gå for bare blå tips. Over kan du se et nesten ombre-lignende eksempel da det blå begynner å smelte fra omtrent middels lengde i håret. Utseendet har en boho -følelse takket være den hvite blomsterkronen og den fine kjolen.

19. Faded Icy Blue Hair

falmet isblått hårKilde

Denne blå nyansen er så falmet, den ser nesten hvit eller grå ut (avhengig av lysene). Røttene er også synlige, men slitt stolt i en halv opp halv ned frisyre som ender i en rotete, lavt slengt bolle.

20. Blå og blonde frisyrer

Blå og blonde frisyrerKilde

De fleste blå frisyrer starter på en mørk base, men det betyr ikke at du ikke kan kombinere det med lyst hår også, snarere tvert imot! Den blonde vitsen med blå tips blir enda penere av den løse, men komplekse halvflettet.

21. Frisyrer med blå høydepunkter

frisyrer med blå høydepunkterKilde

Som du enkelt kan se nå, er det så mange måter å bruke blått hår på, og en av de enkleste er å legge til noen blå høydepunkter eller lavlys. Du kan gjøre dem så sjeldne eller fulle som du vil.

22. Frisyrer med blå tips II

brunette med bølget hår med blå høydepunkterKilde

Vi kunne ikke bare presentere en idé om mørkt hår med blå tips, ikke når det er så mange flotte eksempler der ute. Denne gangen starter aquablå forbi skuldernivå og er stylet i veldefinerte krøller.

23. Rosa og blå høydepunkter i Fishtail Hestehale

blå og rosa høydepunkter i fletteKilde

Bruk håret i en fishtail for å virkelig få frem fargene i håret ditt. Damen ovenfor har både blå og rosa høydepunkter, og begge fremstilles vakkert av flettestilen.

24. Blå havfruehår i flettet krone

blå havfruehår i fransk fletteKilde

Denne blå havfruehårideen blir vakkert presentert av de doble kronelignende doble flettene. Det er en flott frisyre for en spesiell anledning, for eksempel en fest eller et bryllup.

25. Blått hår med Icy Blue Tips

blått hår med isete blå tipsKilde

Så du har sett mørkt hår med blå tips, men hva med blått hår med enda blåere tips.

Start med en mørk blå base og lek deretter med blå nyanser til du avslutter alt med isete blå tips. Perfekt for både vinter og sommer.

26. Blå havfruehår

blå havfruehårKilde

Det er ikke første gang vi nevner havfruehår, men spiller det egentlig noen rolle når det er så mange flotte eksempler? Ta dette vakre blå-grønn-grå balayage-verket som ekstra inspirasjon.

27. Kongeblå frisyre

kongeblå frisyreKilde

Få denne kongeblå frisyren til å se enda mer kongelig ut ved å koble den med en kroneflette og ta utseendet til et helt nytt nivå!

28. Sølvgrå blå hestehale

sølvgrå tonet blå hestehaleKilde

Det ser kanskje ikke sånn ut ved første blikk, men dette er et godt eksempel på en mer diskret måte å ha blått hår på.

Velg en sølvgrå, nesten stålblå nyanse, og bruk den i en lav hestehale med ansiktsrammende smell for fantastiske effekter.

29. Lilla blått pastellhår

pastell lilla blått rett hårKilde

De fleste blå hårfarger har en grønn eller grå undertone. Men ovenfor kan du se en nesten lilla blå farge som ser rett ut av et eventyr.

30. Blå Peekaboo -høydepunkter

blå peekaboo høydepunkterKilde

Du vil ha blått hår, men er egentlig ikke tillatt også, eller vil du rett og slett ikke se blått hver dag? Gå deretter til blå peekaboo -høydepunkter som du kan gjemme deg utenfor severdighetene når du kjeder deg (eller må).

II. Blå for forskjellige hårlengder

31. Kort blått hår – Pixie med undersnitt og hårdesign

kort blå nisse med undersnitt og hårdesignKilde

Dette er så edgy som edgy blir! Ikke bare har du en sterk nyanse av elektrisk blå, men også en nisseklipp paret med en underskåret og geometrisk hårdesign.

32. Blå frisyrer for kort hår

blå frisyrer for kort hårKilde

For lengre kort hår og et søtere utseende, velg en pastellblå grønn hårfarge som du kan style med smell og rotete bølget hår. Nok et blikk rett ut av et eventyr!

33. Frisyrer i middels lengde med blå høydepunkter

Medium lengde frisyrer med blå høydepunkterKilde

Når håret ditt har vokst til middels lengde igjen, vil du synes det er så mye lettere å legge til høydepunkter. Så la deg inspirere av bildet ovenfor om hvordan du kan kombinere grønne og blå for en havlignende effekt.

34. Hår på skulderlengde – blå lapp

blå lang bobKilde

Du har blått og svart på en lang bob -base. Håret er også rettet ut for å falle perfekt, men det er et annet overraskelseselement: et vellaget, farget undersnitt. Se hvor lett det er å skjule og avsløre?

35. Blå frisyrer for langt hår

Blå frisyrer for langt hårKilde

Noen ganger er den enkleste måten å style håret på, ved å la det falle fritt og legge til et hårtilbehør. Kattørene ovenfor er bare så søte at du kan bruke dem når som helst!

III. Blå frisyrer

36. Himmelsblått hår i små vridde doble boller

Himmelsblått hår i små tvinnede dobbeltbollerKilde

Plassboller krever mye hår, og du har det kanskje ikke, eller bare ikke i humør for dem. Så velg det mindre alternativet: små vridde doble boller. De får virkelig denne himmelblå skyggen av blå glans!

37. Space Buns i blågrønt hår

blågrønne rombollerKilde

På den annen side, bruk vridde romboller for å få frem det vakre blå sjøgrønne ombreverket. En nydelig halv opp halv ned vil du bare like å ha på deg.

38. Blå fiskehale på middels langt hår

blå fiskehale på middels langt hårKilde

Du kan bære en fiskehale flette selv om du har kortere hår. Ta denne halve fiskesterten på middels hår som et eksempel! Det passer perfekt med de havlignende nyanser av håret.

39. Blå Half Up Bun

blå halv opp bolle med stjernerKilde

Du kan enkelt kalle dette skumringsblått – i tillegg til den vakre halvdelen, blir håret fantastisk forbedret av det søte hårtilbehøret.

40. Blå Grønn Pixie Ombre med Undercut

blå grønn pixie ombre med underskæringKilde

Nok et eksempel på en nisse som klipper lange smell med underskår med blått hår, kombinert hvis du vil, ettersom det er færre barberte hårdesigner.

41. Blå fletter frisyrer

blå fletter frisyrerKilde

Ah, skjønnheten i fletter! Dette er bare nok et av mange eksempler på hvordan fletter kan få frem hårfargen din og i dette tilfellet skape fantastiske bølger som nesten animerer fargestoffet.

42. Blue Weave frisyrer

frisyrer med blå vevKilde

Farging av håret i en sterk farge kan skade det litt, spesielt hvis du gjør dette mange ganger. Kom inn vev, som hjelper deg med å bli så kreativ som du vil med hårfargen din samtidig som du beskytter håret ditt.

43. Blå Bob -frisyrer

blå bob frisyrerKilde

Vi har dedikert en hel artikkel til de mange typer bob -hårklipp du kan gå for, men denne blå nyansen er så pen at det hadde vært synd å ikke inkludere denne boben her også.

44. Blå frisyrer med flette – halvt opp

enkel flette halvt oppKilde

Fletninger er veldig vanlige når det gjelder halvveis opp frisyrer, og det er lett å se hvorfor. Lag to enkle fletter på sidene av hodet ditt, koble dem bak i en halvflette, og la resten av håret ditt gi alle bluesen.

45. Jente med blått hår og bolle

ombre blå bun frisyrerKilde

Denne løse frisyren med høy bolle kan være det perfekte valget når du har det travelt, har en dårlig hårdag eller bare vil ha et mer uformelt utseende som ikke krever for mye oppmerksomhet gjennom dagen..

IV. Kjendisblått hår

46. ​​Katy Perry Blått hår

katy perry blått hårKilde

Kjendiser ble også med på det blå håret og gjorde denne hårtrenden enda større enn den allerede var! Et bemerkelsesverdig eksempel er Katty Perry og hennes blå korte og stilige bob.

47. Maisie Williams Blue Highlights

maisie williams blå høydepunkterKilde

Maisie Williams drepte oss alle med sine mange kule hårskift, og i tilfelle du glemte, før hun ble fullrosa, hadde hun også blå høydepunkter og blått hår.

48. Halsey Blue Hair

halsey blått hårKilde

Langt hår, veldig kort, krøllete eller rett, Halsey har drevet alle tider og lengder og farger på håret. Over kan du se henne i en blå, lang bob fullført med en frynser foran.

49. Hayley Williams Blue Hair

Hayley Williams blått hårKilde

En ekte hår kameleon, Paramores Hayley Williams overrasket oss med sine røde, oransje, svarte, blå og alle mulige hårfargekombinasjoner..

Her vises hun også med virkelig krøllete hår, i motsetning til hennes mer vanlige bølgete eller til og med rette lokker.

50. Kylie Jenner Blått hår

kylie jenner blått hårKilde

Sist, men ikke minst, ta en titt på Kylie Jenner i hennes yngre dager, før du blir mediemogulen hun er i dag.

Hun hadde mange frisyrer, hårklipp og ukonvensjonelle hårfarger, men her hadde hun bare et middels langt kutt rett snitt med blå tips.

Halsey GIF - Finn & amp; Del på GIPHY

Klar til å endre utseende?

Så der har du det, flere av de kuleste måtene å bruke blått hår hvis du har korte til lange lokker, eller hvis du er ute etter dristigere eller mer avslappede nyanser.!

Så hva sier du, er du villig til å gi blå en sjanse og farge håret i denne virkelig vakre fargen?