Hvis du leter etter et elegant og vakkert nytt utseende, kan du ikke gå galt med fishtail fletter. Selv om disse stilene kan se kompliserte ut, er de veldig enkle å gjøre. Det spiller ingen rolle om de er slurvete, de ser fortsatt fantastiske ut. Fishtails kan være romantiske, sexy og morsomme. Himmelen er grensen for hva du kan gjøre med en fiskehale flette. Disse flettene kan vikles rundt hodet ditt, eller gjøres til en stram krone. De ser virkelig vakre ut i en sidehestehale også; det er så mange alternativer du kan velge mellom. De er allsidige stiler som tilpasser seg din hårtype. Selv om de er en flette, er de stilige nok til å brukes til formelle arrangementer. De er en minneverdig stil som folk kommer til å elske når de ser deg. De er ikke akkurat som alle andre fletter; de har en spesiell stil som er helt egen.

Disse stilene kan brukes på stranden eller til et bryllup, på en date eller ute med vennene dine. Kanskje du allerede har prøvd dem og elsker dem og bare leter etter nye stilideer. Det er gode nyheter fordi vi har dem her. Men hvis dette er første gang du styler en flette, så har vi tips og opplæringsprogrammer du kan prøve.

Hvordan gjøre en Fishtail Braid

Du fører lett fiskehaler som fletter fordi de har et omvendt mønster. Det er det som gjør dem så forskjellige fra andre fletter. Normale fletter fungerer med tre seksjoner, men med fishtail bruker du bare to. Ideen bak fishtail flettet er å ta en hårstrå fra utsiden av seksjonene dine og koble den til innsiden av den andre delen. Det er mange måter du kan bruke kreativiteten din til å finne på noen vakre stiler.

Jo løsere fiskehale flette jo mer romantisk og spennende blir stilen din. Disse flettene er ment å være løsere enn de tradisjonelle flettene. Du kan variere størrelsen på trådene for å endre måten fishtail -flettene også ser ut. Du kan bruke forskjellige størrelser på seksjoner mellom 1-3 tommer og flette dem sammen.

Hvis du er interessert i å lage en sidehestehale med fiskehale, er det best å starte med en lav sideponni og sikre den med en strikk. Du kan ta ut strikken når du har fullført utseendet. Fishtails kan være vanskelig å gjøre hvis du har tynt hår, det vil føles som det er vanskelig å håndtere. Du kan imidlertid lage tykkere hår ved å kombinere stilen eller legge til tekstur med krøllejernet. Jo mer rotete flettet er, desto bedre kommer det til å se ut og rotete fletter er veldig populære akkurat nå. Du kan skape rot med fiskehalen ved å strekke flettet forsiktig ut eller løsne en og annen tråd.

Før du setter i gang, er det bare å ta litt tid å øve på fiskestjerneflettet, og når du føler deg klar, kan du begynne med stilen din. Vi har mange forskjellige stiler du kan velge mellom. Sjekk ut disse 94 Incredible Fishtail Braid Ideas:

  1. En stor flette

Du vil sikkert føle deg som Rapunzel med denne store flettet. Den vikles rundt ryggen og dingler nedover siden. En virkelig fantastisk stil.

2. Ned bak

Denne nydelige stilen er laget på baksiden. Denne stilen kan du sikkert bære til ditt neste arrangement.

Se også: 74 kule bantuknuter -frisyrer med veiledning

3. Half Up Dutch Fishtail Braid

Denne stilen har bare en bot av en fishtail flette mens resten er igjen løs. Det er en kreativ stil som du kan bruke til ditt neste arrangement. Disse seks trinnene viser deg hvordan du lager den nederlandske fiskehale flettet.

4. Twisty Fishtail Braids

Du vil ikke finne en mer nydelig stil enn denne. Det er virkelig unikt. Den starter som en kronglete flette og former seg deretter til en fiskestertflette. Følg trinnene for å lage denne fantastiske stilen.

5. Sideflettet

Disse stilene trenger tykt hår og mye av det. Det er en sprø stil som du kan bruke til ethvert arrangement.

6. En enkel fiskehale

Dette er en enkel og uformell stil som du kan ha på en lat søndag morgen. Disse stilene kan du bruke hvor som helst.

7. Hårtilbehør

Hvis du har en formell begivenhet som kommer, vil dette være en flott stil for det. Det er nydelig og virkelig unikt. Legg til litt hårtilbehør for å gi utseendet ditt litt glans.

8. Insane Fish Designs

Denne side fishtail flettet er virkelig fantastisk. Folk vil snakke om deg hele natten på ditt neste arrangement.

9. En stilig stil

Denne vakre fiskehale flettet er plassert til siden, og det er ganske lang flette.

10. Unike stiler

Denne fiskehale flettet er ikke igjen løs; det er skapt i bakhodet. Hvis du vil ha en annen stil fra resten, så er dette den for deg.

11. Uformelt utseende

Dette er en flott stil som du kan bruke på en dag på stranden eller en uformell første date. Det er vakkert, men enkelt.

12. Vakre design

Nok et godt eksempel på sidefiskhale -flettet. Vi elsker også den blonde fargen.

13. En flette inni

Fiskehalen er bare nederst i stilen. Den blir først satt i en hestehale før flettingen starter. Det unike med denne stilen er at det er en flette inni en flette.

14. Søte stiler

Denne stilen er virkelig verdifull. Det er bare en liten fiskehale som skaper den delvise oppdateringen mens resten av håret er løst. Det er en flott stil for ditt neste bryllup.

15. Lag en bolle

Denne fantastiske stilen starter med en fishtail fletning og den ender med en bolle. Det er en veldig spesiell stil som du garantert vil elske.

16. En romantisk stil

Denne fantastiske stilen er veldig romantisk. Vi kunne sikkert se det på ditt neste bryllup. Det er enkelt, men elegant, og vi elsker blomsterinnslagene.

17. Flere fletter

Denne fantastiske stilen er laget med flere fletter. Det er et vakkert utseende som har et blomsterdesign på siden laget av fletter.

18. Crazy Styles

Du kan lage noen ganske kule og galne utseende fra fishtail flettene. Denne stilen er absolutt en for bøkene.

19. Enkle flettede stiler

Denne rotete stilen har bare den halve flettet på toppen av hodet. Det er en flott design som ikke bare er unik, men også ganske kul.

20. Fishtail Bun 

Hvis du liker boller, vil du garantert elske dette utseendet. Den bringer inn en fishtail -flette for å krydre din vanlige bolle -stil.

21. Bølgete stiler

Alt du trenger er en flette for å lage denne romantiske bølgete stilen. Dette er den typen stil du kan ha på stranden eller til og med vennens bryllup.

22. Rotete fletter

Det rotete utseendet er veldig populært akkurat nå. Det er den beste delen av fishtail flettet; du trenger ikke bekymre deg for at det er perfekt.

23. Nydelige røde stiler

En flott stil og fargen er den beste delen. Det er et annet godt eksempel på sidefiskhaleflettet.

24. Lag en krone

Hvis du leter etter en oppdatering for din neste formelle begivenhet, kan du ikke gå galt med denne stilen. Fishtail -kronen er virkelig fantastisk.

25. Spesielle stiler

Nok et fantastisk eksempel på hvordan en side fishtail flette ser ut.

26. Enkle stiler

Hvis du er ute etter en uformell stil, så er dette den for deg.

27. Fantastisk nytt utseende

En flott fishtail -stil som starter på toppen og går til siden.

28. Rotete flettet stiler

Dette er et godt eksempel på hvor rotete du kan bli med utseendet ditt. Det er bare et par små fletter mens resten er igjen løst.

29. Unike stiler

Hvis du leter etter et virkelig unikt utseende, kan du ikke gå galt med denne stilen. Det ser nesten ut som om de skaper et hjerte. Flettene starter veldig små, og så blir de til flotte flotte fletter.

30. Barnstiler

Denne uformelle stilen er flott for barn, og den vil holde håret utenfor ansiktet deres. Hvis bildedagen kommer på skolen, ville dette være den perfekte stilen å prøve.

31. Fantastisk blå

Vi kan bare ikke komme over den nydelige fargen i denne stilen. Blått er omtrent en av de vakreste motefarger som finnes. En fantastisk stil som vil være snakk om festen når du går. Disse blå flettene dukker bare opp. Det er en nydelig stil som du sikkert kommer til å like.

32. Romantisk utseende

En enkel stil som er veldig romantisk. Bølgene er hoppende og vakre, og flettene ligger bare oppå den.

33. Short Styles

Bare fordi du har kort hår, betyr det ikke at du ikke kan ha en fiskehale flette. Dette er et godt eksempel på hvordan du kan ha en rotete stil, selv om håret ditt er kort.

34. Fet stil

En flott stil som har en flette som blir til tre. Slående! Dette er en stil som folk vil snakke om i flere uker. Lag en stil som virkelig er verdig ditt neste arrangement.

35. Pretty Bow

Dette ville være en flott stil for barna dine. Det er en pen sløyfe med en fiskehale i midten. Datteren din vil elske deg i stykker etter at du har laget en fantastisk stil som denne for henne.

36. Forbløffende stiler

Denne flettet får deg til å føle at den leker triks med øynene dine. Det er en fantastisk stil som vil snu på hodet hele natten. Det er som en brusende trapp, men i stedet er det fletter.

37. Løse stiler

Denne flettet gir en veldig romantisk stil. Du kommer garantert til å elske dette flotte utseendet. Du vil være partiets snakk med denne fascinerende stilen. Men det krever mye hår å fullføre.

38. Løs hestehale

Som du kan se, er det mange løse tråder i denne hestehalen. En rotete halehale er den beste der ute. Du kan ha denne stilen på stranden eller til og med ta en kaffe med en venn.

39. Søte grisehaler

For en kul måte å ha pigtails, vi elsker helt denne nydelige stilen. Denne stilen starter med inverterte fletter, og deretter blir de til fiskhaler. Dette er en kul stil som du kan bruke hvor som helst.

40. Sidestiler

Nok et godt eksempel på en pen sidestil. Den er veldig løs og starter med en stor flette som blir mindre nederst.

41. Rikelig med farger

Farger er flotte for stiler som denne fordi alle fargene begynner å krysse hverandre. Det kommer virkelig til å få dem til å poppe. Prøv flettene og fargen i vår. Du er sikker på å snu hodet uansett hvor du går.

42. Enkel og pen

En flott stil som du kan bruke på en uformell dag. Det er en enkel stil som er pen, og du kan til og med bruke den på jobb en dag.

43. Fantastisk hvit

Kontrasten til denne stilen er virkelig fantastisk. Fargene kan være den beste delen. Vi elsker disse store og nydelige fiskehale flettene. Prøv en ny farge også denne sesongen.

44. Store stiler

Denne stilen begynner veldig løst og bredt på toppen og blir deretter liten. Det er et mykt utseende som garantert vil få et smil på ansiktet ditt.

45. Twirly Bun

Denne kreative bollen er laget med fletter. Hvis du vil ha en fantastisk oppdatering, må du prøve denne stilen for din neste formelle.

46. ​​Fantastiske oppdateringer

Hvis du er ute etter en flott stil for ditt neste formelle arrangement, må du prøve denne. Følg disse mange trinnene for å lage en oppdatering som kommer til å imponere alle gjestene på festen.

47. Rotete fiskhaler

Hvis du er ute etter en nydelig rotete sidehale, følg disse ti enkle trinnene for å lage din egen.

48. Rundt hodet

Vi får to forskjellige vinkler på denne stilen for å se hvordan flettet går rundt hodet. Det er et kult utseende som ville se flott ut for en stranddag.

49. En liten berøring

Denne stilen er veldig enkel å lage, og den har bare en liten fiskehale, så det vil ikke ta tid i det hele tatt å gjøre det.

50. Koble sammen fletter

En annen enkel stil som du kan bruke hvor som helst.

51. Curlingstiler

Det som først virker som brusende krøller blir til en nydelig fiskehale flette.

52. Unikt og rotete

Det er bare en delvis flette i denne rotete stilen.

53. Tykk og rotete

Denne nydelige fiskehalen er så løs og rotete at vi elsker den. Den ekstra grønne fargen er også ganske bra.

54. En søt stil

En flott stil for barnet ditt. Denne tette fiskehale flettet vil holde sammen hele dagen.

55. Spinnestiler

Denne fantastiske flettede stilen har mange forskjellige fletter i alle fasonger og størrelser som kommer fra mange forskjellige områder.

56. Mye kontrast

En uformell og rotete stil som vil være flott for en dag på stranden.

57. En romantisk styling

Denne flotte flettet ville være perfekt for enhver formell begivenhet.

58. Mykt utseende

Nok et flott flettet utseende som er løst og mykt.

59. Rotete pigtails

En flott stil som har to rotete fishtail pigtails. Disse er en flott uformell stil som kan brukes hvor som helst.

60. Mange forskjellige fletter

Kombiner fiskestjertene dine med andre typer fletter for å lage denne stilen.

61. En spesiell styling

Hvis datteren din har en formell begivenhet som kommer, ville denne stilen være fantastisk for henne. Det er unikt og veldig vakkert. Legg til litt tilbehør for å fullføre stilen.

62. Løse stiler

En liten flette blant en rotete stil.

63. Lange stiler

Du trenger mye hår for å lage denne vakre stilen.

64. Nydelige pigtails

Disse pigtails er fantastisk. Vi elsker hvor rotete de er, og det er sannsynligvis lag i stilen, det er derfor du ser håret stikke gjennom.

65. Fishy Crown

En flott delvis updo som har en fishtail krone.

66. Vevstil

Denne bølgete stilen ser flott ut med den ekstra flettet.

67. Omvendt fiskehale

Denne unike stilen er en omvendt fiskehale. Prøv disse øyetrinnene for å lage et helt eget utseende.

68. Fantastisk utseende

Denne romantiske stilen har vanlige fletter og fishtails sammen.

69. A Style Wrap

Et spesielt utseende med en omsluttende flette.

70. Omfattende stiler

Denne nydelige stilen er fantastisk på grunn av de løse flettene.

71. Kort og søtt

En flott flettet stil som er perfekt for kort hår.

72. Enkelhet i fletter

En enkel stil som ville se flott ut for en kveld ute med jentene.

73. Rotete bølger

Dette er en flott stil som du kan bruke til ditt neste arrangement.

74. Virvlende stil

Denne fantastiske stilen har fletter inni flettene. Det er sikkert å snu hodene uansett hvor du er.

75. En strandstil

En flott stil som er perfekt for en dag på stranden.

76. Half-Up Fishtail Style

En fantastisk stil som er veldig enkel å gjøre. Lag denne stilen med disse fire trinnene.

77. Interessante stiler

En rotete stil som ser ut som et kunstverk. Vi elsker de mindre flettene nederst.

78. Tilbehør er nøkkelen

En enkel stil kan gjøres praktfull med bare noen få hårtilbehør.

79. Fantastiske vever

En enkel stil som ville være veldig lett å lage.

80. Uvanlige stiler

Hvis du har en formell begivenhet som kommer, så vil du garantert prøve denne vakre stilen. Det er sammenlåsende hårstykker med en flette midt i hele stilen. Du finner ikke en stil mer kreativ enn denne.

81. Små innslag

En flott stil som virkelig er unik på grunn av flettet som går inn og ut. Det ville også være en flott stil for barn.

82. Vakre lilla stiler

Det er klart det beste med denne stilen er den nydelige lilla fargen. Hvis du leter etter noe som er en showstopper, er dette skyggen for deg. For ikke å snakke om den fantastiske stilen som har mange fletter inni hverandre. Det er nydelig og ville være flott for en formell begivenhet.

83. En sprudlende hestehale

Denne fishtail -flettet er alt sammen, og skaper en unik hestehale som du garantert vil elske.

84. Nydelige fletter

Hvis Blake Lively kan rive ut fiskestjerneflettet, vet du at det er en fantastisk stil. Hun har vært en trendsetter når det gjelder mote i årevis. Klærne og frisyrene hennes er ting å implementere i ditt eget liv.

85. Mote stiler

Stjerner bruker fishtails som flotte røde løper. Denne stilen ville se bra ut på ditt neste arrangement.

86. Småbarnsstiler

Hvor får hun all denne glansen? Vel, det er en dukke for deg, men denne stilen kan fremdeles oppnås i det virkelige liv. Dette er en fantastisk stil for den lille.

87. Fantastiske vever

Alle disse flettene vevd sammen skaper et fantastisk utseende som alle vil snakke om. Det er uvanlig og virkelig fantastisk.

88. En stram flette

Det starter løst, men denne flettet blir ganske stramt på slutten.

89. Lengre fletter

Hvis du har langt hår, må du absolutt prøve denne nydelige stilen. Flettet starter bredt på toppen av hodet, men blir mindre etter hvert som det går ned.

90. Fet nye stiler

Hvis du leter etter noe unikt for ditt neste arrangement, vil du ikke bli skuffet over denne stilen. Det er en fishtail flette inne i en annen kreativ flette design. Det er et fantastisk utseende, og du vil motta komplimenter hele natten.

91. Standard fletting

Å lære å lage en fishtail flette er virkelig veldig enkelt. Bare ta ett skritt om gangen og øv deg mye. Disse seks trinnene viser deg hvordan du gjør en standard fishtail flette.

93. Fishtail Pony

Hvis du alltid har hatt lyst til å prøve en halehale med fiskehale, kommer du til å elske disse enkle trinnene. Du vil se hvor enkelt det er å lage disse fantastiske stilene.

94. Kunstverk

Seriøst, denne frisyren burde være på et museum et sted. Hvis du leter etter en stil som kommer til å blåse folk bort, så trenger du ikke lete lenger enn denne. Flettet er bare på toppen, og det danner en minibolle. Resten av stilen er igjen løs og bølget.