Hvis barnet ditt leter etter en ny frisyre og de vil ha noe edgy og kult, kan du ikke gå galt med en mohawk -stil. Det er en stil som har vært populær og kul en stund nå. Det er en stil som ser nydelig ut på barn, og de vil føle seg fantastisk å ha den.

Hvis sønnen din leter etter en kul mohawk -stil, så har vi mange alternativer du kan velge mellom. Stilen toppet seg på 80 -tallet, men den har blitt en populær stil for barn. Det er en tidløs stil og en som barn elsker fordi den anses å være en fantastisk stil. Utseendet på et barn blir som rampete og søtt. Den har ikke den samme harde kanten som når voksne bruker den. Det er noen få stiler her som kan brukes av jenter så vel som voksne. Det er ikke bare for gutter lenger, selv om alle de barberte stilene er ment for gutter.

Kids Mohawk

Kids Mohawk

Disse stilene er mer populære i dag enn de noen gang har vært. Hvis du vil ha en flott stil for sønnen din, kan du ikke gå galt her.

Sjekk ut disse 46 Edgy Kids Mohawk -ideene de vil elske:

  1. Spiky Styles

En flott stil som er super søt for barnet ditt. Sidene er barbert korte og toppen er ekstra pigg.

2. Kortere sider

Å lage en faux hauk betyr ikke at du i det hele tatt må barbere hodet. Disse stilene kan opprettes ved å bare klippe håret kortere og manipulere det til toppen.

3. Store stiler

Dette er en stil du sannsynligvis bare kommer til å bruke hvis det er til en fest eller Halloween. Vi er ganske sikre på at håret bare er en parykk. Vi er ikke sikre på hvor langt håret hans må være, men det vil ta mye produkt for å få det til å stå opp slik.

4. Hakkete stiler

Denne kule stilen har noen design på de barberte sidene. Det er en kul stil som sønnen din kommer til å elske. Dette er edgy stiler som barna kan ha hvor som helst. Enten det er en ekte mohawk eller en faux hawk, er det en populær stil.

5. Kule stiler

Sønnen din kan føle seg like kul som denne gutten føler seg med denne edgy stilen. Alt avhenger av hvor komfortabel du er med å barbere hodet til barnet ditt. Hvis du ikke er det, kan du gå med en av faux hawk -stilene.

6. Short Styles

Det er ikke så kort som de andre stilene, men det kan være en stil du er litt mer komfortabel med. Hvis du er usikker på barbering av hodet, kan dette være en begynnelsesstil til du ser hvordan du liker det.

7. Faux stiler

Nok et godt eksempel på en faux hawk -stil som gir deg utseendet til en mohawk uten å barbere hodet. Dette er stiler som er flotte for foreldre som ikke vil barbere håret til barnet sitt. Det er fortsatt kult nok til at barna dine blir fornøyd med resultatene.

8. Jente Mohawks

Hvis jenta din vil ha en mohawk -stil, kan du etterligne det med de populære flettestilene som kommer ut nå. Denne flettet på toppstilen er enorm akkurat nå, og vi kan se at denne stilen blir slitt til en formell begivenhet. Hun kan være edgy og elegant samtidig.

9. Kule design

Hvor søt er denne stilen på denne lille gutten? Vi elsker det. Toppen er høy og den går ned bak på hodet. Sidene er barbert i en fade design, og den passer denne lille gutten til en tee. Hans stil er ganske swag, og vi kan se hvorfor han vil ha en edgy stil som denne.

10. Toppstiler

Disse bildene er bare for søte. Det er barberte sider med denne stilen, og håret på toppen er litt lengre enn de fleste.

11. Fargerike stiler

Håret på toppen er definitivt lengre og tykkere på toppen. De har også lagt til noen lilla farger i stilen. Det hele avhenger av hvor edgy de vil gå.

12. Barberte design

En av de populære stilene akkurat nå er å lage design til de barberte sidene. Dette gir litt mer kreativitet til stilen.

13. Lengre stiler

Denne gutten vil ha en av de originale versjonene av en mohawk. Toppen er ganske lang og sidene er barbert.

14. Elegante stiler

Håret på toppen er langt, men i stedet for at det stikker opp, glir det tilbake.

15. Sykkelbarn

Før du får panikk, er det falske tatoveringer. Denne gutten elsker å se ut som en liten syklist.

16. Wave Styles

Denne fantastiske stilen ser ut som om det er bølger på toppen. Sidedesignet er utført av en talentfull artist. Sørg for å ta barnet ditt til en frisør som er kjent for talent som dette.

17. Småbarnsstiler

Denne søte stilen er flott for små barn fordi det spiller ingen rolle om håret er superkort eller ikke. Den vokser raskt nok tilbake.

18. Stilige design

Dette snittet handler mer om stil enn om å ha et edgy utseende.

19. Nydelige stiler

Denne glamorøse stilen er skapt uten å barbere hodet. Datteren din kommer garantert til å se fantastisk ut på sitt neste arrangement med en stil som denne.

20. Topp Styling

Nok et godt eksempel på en mohawk -inspirert stil som er laget med fletter og boller. Det er ikke nødvendig å barbere døtrene dine med denne stilen.

21. Krøllete stiler

Denne mohawk har noen ganske stramme krøller. Sidene er barbert tett.

22. Korketrekker

Selv voksne elsker en flott mohawk -stil, og denne strålende krever ikke engang at du barberer hodet.

23. Perfekte stiler

Dette barberte utseendet er barbert perfekt. Linjene rundt hodet er barbert til en stil som er ment å se perfekt justert ut.

24. Bedårende stiler

Hvis datteren din har langt hår, må du prøve denne mohawk -inspirerte frisyren. Hun kommer garantert til å føle seg like kul som hun ser ut.

25. Fantastisk flette

Dette er en annen vakker mohawk -inspirert stil, og denne er laget med en utrolig flett.

26. Rottehale

Designene på siden ser ganske kult ut, og denne mohawk har en rottehale nederst.

27. Nydelige stiler

Stilene på sidene er ganske unike og kreative.

28. Små stiler

En annen søt stil som ikke krever barbering.

29. Flettet stiler

Disse flettene er enorme! De skaper utseendet til en mohawk med en barbert side.

30. Søte krøller

Denne mohawk har noen ganske søte krøller.

31. Spiky Looks

Denne søte stilen er en du vil garantert elske på den lille.

32. Kult nytt utseende

Vi synes denne stilen er perfekt, og det vil være enkelt å sette sammen om morgenen.

33. Kule fletter

Et friskt mohawk -inspirert utseende som også vil beskytte håret. Prøv denne stilen hele sommeren.

34. Unike stiler

Vi elsker denne nydelige stilen, den er virkelig unik. Hvis sønnen din ønsker en annen stil, så er dette den for ham.

35. Hvite stiler

Dette guttehåret har blitt klippet og farget en hvit blond nyanse. Han liker at stilen hans blir stablet høyt på toppen.

36. Røde stiler

En sjokkerende søt stil som barnet ditt kommer til å elske. Det røde fargestoffet er sannsynligvis et vaskemiddel.

37. Stilige Mohawks

En flott stil som er lang på toppen og kort på sidene. Dette er en så søt stil.

38. Kort og søt

En veldig kort stil som får din lille mann til å smile hele dagen.

39. Søte design

En sitatdesign i siden er alt du trenger for å gjøre denne stilen fantastisk. Vi elsker hvor shaggy toppen er.

40. Flettet Mohawk

Dette er en flott mohawk som ble laget med fletter. Det er en veldig unik stil som du sikkert kommer til å like.

41. Fet stil

En lang stil som du er sikker på å elske uansett hvor barnet ditt går. Han kommer til å tro at denne stilen er den kuleste tingen noensinne.

42. Skarpe stiler

Denne stilen ser bokstavelig talt ut som om den kan være skarp. Designene på siden er definitivt morsomme. Det er en stil som virkelig skiller seg ut.

43. Morsomme design

Denne lille søta ser definitivt skarp ut med denne stilen. Vi elsker det kreative designet på siden, og det vil han også. Det er ikke en stil som er for kort eller for drastisk.

44. Tykkere stiler

Håret er tydeligvis mye tykkere her og stilen veldig unik. Hvis du leter etter en stil som skiller seg ut, så kommer du garantert til å elske dette utseendet.

45. Barbert hode

Hodet her er barbert rett til huden, og det gir en original stemning. Mohawk på toppen er kortere enn de fleste. Det er en stil som ikke alle foreldre vil gå etter, men det som er bra med guttens hår, det vokser veldig fort tilbake.

46. ​​Krøllete Mohawk

En annen flott stil som er ren og skarp. Det er ikke en drastisk stil, og det er en der sønnen din kan omfavne sine naturlige krøller. Selve Mohawk er ikke høyt på hodet.