hotel Singapore design modern exterior alb

Hotelul Club din Singapore de către Ministerul Proiectării

Ministerul Proiectării a proiectat o nouă mică casă de lux în Singapore numită „Clubul”.

Hotelul Club este ultima casă de lux ultramodernă de la Ministerul Designului, care este situată în mega chic Club Street și are 22 de camere unice și o cafenea în aer liber pe acoperiș.

Când a proiectat marca Hotel Club, MOD a organizat cu atenție o viziune de proiectare adecvată pentru toate elementele de semnalizare însoțitoare și mobilierul camerei. Destinat designului și stilului de viață nomad, acest hotel este un amestec de design sofisticat și confortabil, atât faimos la nivel local, cât și la nivel mondial..

Colin Seah, director de design, spune: „În căutarea noilor opțiuni de construcție pentru a construi hotelul în cadrul Singapore, precum și pentru păstrarea istoricului Club Street și a zonei de patrimoniu Ann Siang Hill, ne-am inspirat din 2 surse.”

„Primul este trecutul colonial al Singapore, pe care trebuie să-l menționăm aici cu adăugiri ironico-artificiale, cum ar fi statuia Raffle mai mare decât viața cu capul în nori, precum și câteva piese centrale de mobilier și obiecte de artă.

A doua inspirație provine din natura populară a zonei ca centru de remitențe pentru imigranții chinezi de la începutul secolului, atunci când banii câștigați și scrisorile melancolice au fost trimise în patrie. Am adunat informațiile despre aceasta și am creat caracteristici care fac aluzie la această moștenire în proiectarea camerelor de hotel, unde căile nomazilor moderni și aceasta din trecut se traversează pentru o clipă.

Toate camerele combină designul colonial tradițional cu detalii moderne, opinie și bunăstare minunată printr-o estetică colonială, cochetă. Unicul este combinat cu opera de artă rafinată din fiecare dintre cele 22 de camere de hotel. MOD a proiectat opera de artă și celebrul artist local Wynlyn Tan a implementat-o ​​în hotel. Oaspeții au posibilitatea de a face check-in în zona holului sau în sky bar. Zonele F * B proiectate de Jane Yeo au o anticameră în hol, bar de tapas și 2 săli de evenimente private.

Recepția acestui hotel este izbitoare și atractivă – model de șah în podea

hotel club în recepție de design alb din Singapore

Iluminare indirectă – două fotolii confortabile și o măsuță mică – frumusețe alb-negru

hotel club în podea din șah din design alb din Singapore

 Statuia supradimensionată a Raffle – adevărată operă de artă

hotel de club din Singapore tombole de statuie cu design alb

Design unic al ușilor camerei din hotel

Numărul camerei de design alb modern din Singapore

Design modern, minimalist, al mobilierului din camerele hotelului

hotel club în Singapore design alb iluminat indirect

 Cameră dublă albă ca zăpada, cu accente negrehotel club în Singapore design alb confortabil       Tatuaj de perete – motive florale deasupra patuluihotel din Singapore dormitor modern de design alb

Două scaune mici și o masă rotundă – lampă suspendată neagră

club hotel din Singapore design alb lampă suspendată alb negru   Gresie de baie alb-negru – design original al chiuveteihotel club în baie de damă cu design alb din Singapore

Pereți cu oglindă supradimensionată în baie

hotel Singapore baie modernă cu design alb

Iluminare indirectă pe hol – Hotelul Club din Singapore

model de flori de perete alb modern hotel Singapore