romantik hotels rothenburg ob der tauber castle hotel

Romantik Hotels – hotelul castel din Rothenburg ob der Tauber

Când ne-am gândit la Romantik Hotels, ne-a venit imediat în minte cea mai veche și mai populară rută de vacanță din Germania – da, Drumul Romantic. A fost fondată în anii 1950 și este încă vizitată de turiști din întreaga lume astăzi.

Cunoști acest traseu? Crezi că totul este deja cunoscut și că nu este nimic nou de descoperit? Ei bine, credem că mai sunt atât de multe de experimentat. Vino cu mine și lasă-te dus în trecutul romantic.

Astăzi vorbim despre orașul medieval Rothenburg ob der Tauber. Este un loc magic care își încântă imediat vizitatorii. Străzile înguste, pietruite, ziduri de piatră, case cu jumătate de lemn, grădini de flori frumoase și parfumate – romantism pur. Dacă doriți să vă exprimați clar dragostea, acest oraș magic este alegerea potrivită. În Rothenburg există, desigur, numeroase cazări peste noapte – case de oaspeți, case de vacanță și hoteluri mici și elegante. Cu greu te poți înșela cu asta. Am aruncat o privire mai atentă la toate și am descoperit un hotel foarte confortabil și romantic pentru dvs..

Cu siguranță merită să aruncăm o privire mai atentă

hoteluri romantice terasa fantana antica

Hotelul se numește Burghotel și a fost construit în secolul al XII-lea. construit. Deși arată foarte rustic, are facilități moderne, cum ar fi o zonă de spa, TV, WiFi și camere mobilate elegant, din care vă puteți bucura de o panoramă minunată asupra Taubertal. Puteți rămâne în fiecare dimineață la micul dejun tip bufet bogat mobilat și puteți admira împrejurimile pitorești de pe balcon. Seara, o masă romantică vă așteaptă pe terasă sau în grădina de trandafiri a restaurantului. O arcadă vă duce direct în grădinile mistice ale mănăstirii dominicane. Aici vă puteți relaxa și petrece timpul liber interesant.

Bucurați-vă de momente de neuitat în Rothenburg ob der Tauber

romantik hoteluri burghotel terasa cina

V-am stârnit interesul? Credeați că Hotelurile Romantik sunt situate numai în locații îndepărtate și exotice? Ei bine, uneori fericirea este foarte apropiată – este necesar doar să ne deschidem simțurile și inimile.

Pianul nostalgic amintește de vremurile de demult

hoteluri romantice pian vechi

Ambianță autentică și lumânare hoteluri romantice hol mobilier antic Pat cu baldachin, lenjerie albă și sculptură în lemn de filigran hoteluri romantice baldachin de pat antic lenjerie albă Ciudat și romantic în camera de zi a apartamentului romantik hotel apartament cameră de zi Iluminare slabă și o cadă modernă independentă hoteluri romantice lumini de cada Ca sub cerul înstelat magic hoteluri romantice baie cer înstelat Sauna fierbinte vă va răsfăța romantik hoteluri spa saună Confort la ultimul etaj   romantik hotel mansarda dormitor Medievala întâlnește modernul într-un mod elegant romantik hoteluri gresie cu model floral cadă de sine stătătoare Mic dejun cu vedere magică hoteluri romantik priveliști naturale ale peisajului Dormitor rustic cu fler romantic   hoteluri romantice dormitor pat baldachin Pereți de piatră și fier forjat pe terasă   hoteluri romantik zid de piatră fier forjat