romantik hotell rothenburg ob der tauber castle hotel

Romantik Hotels – slottshotellet i Rothenburg ob der Tauber

När vi tänkte på Romantik Hotels, tänkte jag direkt på den äldsta och mest populära semesterrutten i Tyskland – ja, den romantiska vägen. Det grundades på 1950 -talet och besöks fortfarande av turister från hela världen idag.

Känner du till den här rutten? Tror du att allt redan är känt och att det inte finns något nytt att upptäcka? Vi tror att det fortfarande finns så mycket att uppleva. Följ med mig och låt dig föras in i det romantiska förflutna.

Idag pratar vi om den medeltida staden Rothenburg ob der Tauber. Det är en magisk plats som omedelbart förtrollar sina besökare. Smala, kullerstensgator, stenmurar, korsvirkeshus, vackra, doftande blomsterträdgårdar – ren romantik. Om du vill uttrycka din kärlek tydligt är denna magiska stad det rätta valet. I Rothenburg finns naturligtvis många övernattningsmöjligheter – pensionat, fritidshus och små, eleganta hotell. Du kan knappast gå fel med det. Vi tittade närmare på allt och upptäckte ett mycket mysigt, romantiskt hotell för dig.

Det är definitivt värt att titta närmare

romantik hotell terrass antik fontän

Hotellet heter Burghotel och byggdes på 1100 -talet. byggd. Även om det ser väldigt rustikt ut, har det moderna faciliteter som ett spa, TV, WiFi och elegant inredda rum där du kan njuta av en underbar panoramautsikt över Taubertal. Du kan dröja kvar varje morgon på den rikt möblerade frukostbuffén och beundra de pittoreska omgivningarna från din balkong. På kvällen väntar en romantisk måltid på terrassen eller i restaurangens rosenträdgård. En båge tar dig direkt till de mystiska trädgårdarna i det dominikanska klostret. Här kan du verkligen koppla av och spendera din fritid intressant.

Unna dig oförglömliga stunder i Rothenburg ob der Tauber

romantik hotell burghotel terrass middag

Har vi väckt ditt intresse? Trodde du att Romantik Hotels bara ligger på avlägsna, exotiska platser? Ibland är lyckan väldigt nära – det är bara nödvändigt att öppna våra sinnen och våra hjärtan för den.

Nostalgiskt piano påminner om gamla tider

romantik hotell gamla piano

Autentisk atmosfär och levande ljus romantik hotell antika möbler lobby Himmelssäng, vitt linne och filigran träsnideri romantikhotell antikt sängfäste vitt linne Pittoreskt och romantiskt i vardagsrummet i lägenheten romantik hotell lägenhet vardagsrum Dämpad belysning och ett modernt fristående badkar romantiska hotell badkar lampor Som under den magiska stjärnhimlen romantik hotell badrum stjärnhimmel Den varma bastun kommer att skämma bort dig romantik hotell spa bastu Mys på översta våningen   romantik hotell vindsvåning Medeltiden möter modernt på ett elegant sätt romantik hotels blommönster väggplattor fristående badkar Frukost med en magisk utsikt romantik hotell restraurant naturlandskap Rustikt sovrum med en romantisk stil   romantik hotell sovrum säng kapell Stenmurar och smidesjärn på terrassen   romantik hotell stenmur smidesjärn