YouTube TV har bara funnits sedan 2017, och det är fortfarande ganska okänt för många människor. Men tillsammans med Google blir denna tjänst allt viktigare. År 2019 nådde TV-kanalen en topp som någonsin, och det är förmodligen för att Google gör det så bra också. Enligt senaste rapporter används den som sökmotor av 98% av alla människor i USA.

YouTubes TV -kanal kan ses på fler och fler enheter

fim på mobiltelefon internet -tv

Större möjligheter än tidigare

En av de största utmaningarna inför YouTube TV är den begränsade listan över enheter som denna TV är tillgänglig för. Men det har nu skett betydande framsteg på detta område. Därav den större spridningen av denna tjänst under 2019. Du kan se detta via Android TV -enheter och Chromecast.

Det är också tillgängligt från Apple TV 4K och fjärde generationen Apple TV -enheter. YouTube TV är också tillgängligt för Roku -TV -apparater och Roku Premiere +. Du kan också se detta på flera olika Smart TV -enheter. På grund av den hårda konkurrensen mellan Amazon och Google du kan inte titta på YouTube TV på Amazon TV -enheter. Så det är till exempel otillgängligt för ägare av Fire TV Cube och relaterade enheter.

Listan över tillgängliga TV -kanaler blir längre.

internet -tv smart -tv -enhet

DVR -funktion

Det bidrar till den ökande populariteten för YouTube TV DVR -funktion på. Även om detta nu är en standard för Internet -TV, är det mycket mindre begränsat här än någon annanstans. Till exempel har du i det här fallet inga begränsningar när det gäller användningstider och mängden lagrat innehåll.

Många smarta tv -apparater stöder YouTube TV

internet -tv -kanaler tillgängliga

Löste gamla problem

YouTube TV: s popularitet kan slutligen förklaras av lösningen på många gamla problem. Många användare tyckte att det var obekvämt att on-demand-versionerna av DVR-funktionen föredrogs framför de lagrade inspelningarna. Den fulla DVR -kontrollfunktionen har dock varit tillgänglig sedan 2018. Detta är verkligen en viktig orsak till dess bredare tillämpning.

Letar du efter kabel-fri TV? Visst kan YouTube TV hjälpa

titta på internet -tv från din mobiltelefon

YouTube TV förväntas toppa sin popularitet under 2019

internet -tv you tube

YouTube TV öppnar nya världar för många människor

youtubeTV-bra tv