Lite mer välmående i dina egna fyra väggar eller romantiska kvällar utomhus?

Tänk – levande ljus! Eller ännu bättre – stämningsfulla lyktor som kan placeras inte bara inuti, utan också ute på balkongen eller i trädgården…

Det är just denna önskan och sådana romantiskt-mystiska idéer som har gjort oss vackra Lätta skålar av den kreativa designern från Stuttgart Gunda Loch guidad. Magnifika, ädla unika bitar av lera! Så mästerligt handgjorda att de mer ser ut som fint porslin. De känsliga ljusskalarna liknar riktiga halvor av strutsägg och utstrålar samtidigt tidlös elegans och lyxig sofistikering.

Ljus skål vitguld DAG AURUM_ 300dpi_Foto Stefan Fritzenkötter

Mystik och andlighet

Med hjälp av bara ett enkelt telys vaknar varje enskild lyktskål till sitt mystiska liv … eftersom ljusa skålar faktiskt har sin mystiska mening och effekt. En gammal legend från Hawaii säger att varje människas rena, ursprungliga identitet, eller snarare varje själ, kan jämföras med en skål med ljus. Lika strålande och otydlig som oskyldigheten hos en nyfödd. Urbefolkningen var av den uppfattningen att vi människor inte bara är enkla levande varelser som också kan få andlig kunskap någon gång i livet, utan tvärtom. Varje människa är en andlig enhet som bara är född på jorden för att uppleva människans existens och lära av den. Av detta skäl får varje barn en lätt skål direkt efter deras födelse, som deras föräldrar gjorde själva med mycket kärlek och tålamod. Denna ljusskål symboliserar barnets själs tydligaste form, som lyser med ett strålande, starkt ljus.

ljusskålar vindljus telys vackra inredningsidéer med ljus

Magiskt, nej?

Inspirerad av denna mystik och andlighet gjorde Gunda Loch också sina magnifika skapelser med stor känslighet och uppmärksamhet på detaljer. Dessa finns i olika storlekar, i metalliskt svart / guld eller silver och craquelure vit / silver eller guld. Beroende på din egen smak och personliga preferenser kan du sedan kombinera ljusskalarna som du vill eller använda dem som enskilda bitar för ett effektivt blickfång i ditt eget hem eller kontor..

Ljusskål Nattguld Foto Stefan Fritzenkötter

Multifacetterad och universell på samma gång

De ädla ljusskålarna är lämpliga som dekorativa tillbehör i nästan alla inredningsstilar. Du kan placera dem på festbordet, på soffbordet på kvällen eller till och med på en liten pall vid solnedgången i trädgården eller vid poolen.

Vi kan inte lova dig om du kommer att ta reda på din ursprungliga ursprungliga identitet direkt … Men en sak är säker i alla fall: Din atmosfär blir mycket tystare, mer hemtrevlig och romantisk så snart värmeljuset tänds..

Och alla som längtar efter lite mer mystik … får detta också – säkert. Lovat!

ljus skål vit XL