Gör små presenter själv – vettiga och individuella presentidéer

Kommer det någon födelsedag eller någon annan fest som du är inbjuden till? Behöver du akut en presentidé? Är värden en god vän till dig, en släkting eller bara en bekant? För det spelar en enorm roll i sådana fall. Att köpa presenter i första hand är en komplicerad uppgift. Bara när du vill välja den perfekta presenten. Eftersom vi känner igen den stora svårighetsgraden för denna uppgift försöker vi hjälpa dig med några idéer. Vi råder dig att göra presenten själv. Vad tror du att du skulle ha det bra med? Inte riktigt? Hurså? Oroa dig inte! Vi har skapat följande fotoserie full av kreativa hantverksidéer för att uppmuntra din fantasi och kreativitet. Njut av dessa och samla inspirerande idéer som du gör små presenter själv!

Gör små gåvor själv och trigga vackra känslor

gör små presenter själv diy idéer vara kreativa

Gör små presenter själv – armband av tråd

gör små presenter själv armband pyssla idéer

Vem gillar inte att få presenter? Stor eller liten, presenten är en vacker gest, ett uttryck för intresse och uppmärksamhet. Ibland träffar man tjuren, annars är mottagaren lite besviken … Men att ge en gåva förblir en tradition i sig själv som man gärna fortsätter att odla. Och föreställde du dig att det också kan vara roligt att göra presenter? Ja, jag är säker på att det alltid är roligt när du skapar något själv!

Tinker smyckeskrin själv

skänk gåvor själv

Presenter görs bara för nära och kära. Så här uttrycker du din djupa tillgivenhet. Den självgjorda har ett högre värde än vad som köps. En sentimental mening också. Gör små presenter själv är en överraskning för mottagaren och samtidigt en underhållande aktivitet för gåvogivaren. Ta en titt på alla idéer i vårt bildgalleri och se själv hur trevligt och roligt det är!

Sy färgade påsar

gör små presenter själv väskor sy i färska färger

Du kan göra presenter från alla föremål. Först och främst är det dock grundläggande att ha en specifik uppfattning om vad du vill skapa och en klar uppfattning om hur du exakt vill att det ska se ut. Upcycling är en modern trend som även gäller gåvor. Du kan göra presenter av mycket konstiga saker.

En tygpåse med tryck är en praktisk present

gör små presenter själv sy en tygpåse

Att göra små presenter själv ser inte alltid så lätt ut. Det som är bra med det är att det du har gjort själv kan hitta meningsfull användning i inredning eller i vardagen. Du kan också ge presenten en touch av personlighet om du vill göra den ännu mer speciell. Så i vissa fall är det mycket mer praktiskt att göra en present själv än att köpa den. Låt oss nu ta en titt på vad som faktiskt kan tinker med.

Bukett av pappersblommor

Allt är gjort av papper. Det är också väldigt lätt att göra vackra blommor av det. Om du knyter ihop dem till en vacker blombukett får du en fin presentidé till den älskade kvinnan.

Pappersblommor gör tillsammans en vacker bukett

Gör gåvor själv pappersblommor bukett

Gör ditt eget armband

Kvinnor gillar smycken. Om du letar efter vackra hantverksidéer för din flickvän eller fru kan du naturligtvis lita på ett armband. Men köp inte det, gör det själv. Detta kommer att imponera på din dam mycket mer och kommer att förbli ett trevligt minne av din fina gest över tiden.

Gör ditt eget eleganta armband med prydnader

gör små presenter själv armband diy idéer

Färgat armband kommer definitivt att ge glädje

gör små presenter själv färgat armband

Sy själv gåvor

Kan du sy? Om så är fallet, kanske självsydda tygpåsar eller självsydda vantar skulle vara en bra present till din mamma eller bästa vän? Eller så kan du hitta mobiltelefonfodral och örngott som du själv syr för att vara mer originella och användbara?

Färgglada mobiltelefonfodral är ett trendigt tillbehör

Gör presenter själv, sy ett mobilskal

Det finns ett antal praktiska hantverksidéer som kan förvandlas till coola presentidéer. Till exempel kan du göra en dalbana eller en bricka själv och ge den till någon i present. För dem som har lite mer erfarenhet av DIY har vi några fler DIY -idéer: Varför inte göra en pennlåda eller en hängande lampa själv? Är det inte en särskilt original presentidé?

Gör snygga smyckeskrin

tinker gåvor själv smyckeskrin gör vit elegant

Skapa en pennlåda av trä

gör presenter själv pennor låda diy idéer

Funktionella brickor är gjorda av gamla föremål

gör gåvor själv fack bildram

Färgglada vantar är ett fint tillbehör i köket

gör gåvor själv färgade mönster blommor

Kontrollmönstret är färskt

tinker gåvor själv rutigt mönster färskt

Tinker geometrisk hängande lampa

tinker presenterar dig själv geometrisk taklampa

Gör en originalgåva

gör presenter själv brick diy idéer bildramar

Att ge bort praktiska presenter

gör gåvor själv hängande lampa diy idéer

Dekorera lampskärmen

gör presenter själv dekorera lampskärmen

Sy ett skissbokomslag

gör presenter själv sy ett skissbokomslag

Ge bort små påsar

gör små presenter själv sy små påsar

Sy en tygpåse

gör små gåvor själv väska tyg grönt mönster

Färgat armband för sommaren

gör små presenter själv färgade armband diy idéer