În ciuda modului de viață foarte dinamic din marele oraș, tot mai mulți oameni moderni vor să își stabilească un al doilea domiciliu undeva în țară și să-și petreacă timpul acolo mult mai liniștit. Această tendință nu este doar puternic pronunțată în modul de viață german, ci se poate spune că poate fi văzută în întreaga lume. Din acest motiv, ne străduim să vă ținem la curent și să publicăm postări dedicate acestui subiect. De la amenajarea confortabilă a unei case de țară până la idei elegante de amenajare a grădinilor, puteți găsi numeroase sfaturi pe site-ul nostru despre cum puteți trăi departe de agitația orașului și în armonie cu natura. Articolul de astăzi se referă la ideile de design pentru spațiile exterioare care sunt mai susceptibile de a fi clasificate drept modele clasice de exterior. Sunteți curioși să aflați la ce ne referim în mod specific? Apoi stați la curent și cufundați-vă în lumea verde a zonei de grădină!

Presupunem că nu contează doar interiorul. Proiectarea grădinii este crucială pentru confortul dvs. de locuit.

Idei de amenajare a grădinilor gard de zăbrele o mulțime de plante cățărătoare verzi

În echipa noastră editorială, suntem de părere că nu numai un design interior confortabil contribuie la confortul nostru de locuit. Întregul design al grădinii, unde puteți sta mult timp când vremea este frumoasă, este, de asemenea, deosebit de important. Toți proprietarii de case și grădini apreciază cu adevărat acest lucru. O casă înconjurată de numeroase elemente naturale și o grădină, complet încorporată în verde, fac o impresie primitoare și radiază seninătate și armonie.

Totul dintr-o grădină trebuie să fie bine gândit – de la paturile de flori la zidărie, până la elementele de apă și sculpturile de grădină. De aceea este vorba despre plante parfumate cățărătoare, tufe veșnic verzi și cărări de grădină frumos modelate. Pentru că toate elementele de grădină reprezintă un întreg și îți oferă un refugiu relaxant în aer liber.

 A trăi aproape de natură – acesta este visul a milioane de oameni din întreaga lume.

Idei de amenajare a grădinii pentru spații frumoase în aer liber

  • Du-te verde! Idei de design pentru zona dvs. în aer liber, cum să încorporați curtea din spate în verde

Vă puteți baza în continuare pe forme geometrice atunci când vă proiectați zona în aer liber. Fii sigur, nu poți face absolut nimic cu asta. De exemplu, creați o singură cale de grădină și plantați zonele de pe ambele părți. Imaginea următoare o arată clar. Această curte este o oază verde, cu tufe de trandafiri și clematis, paturi aromate de plante aromate și copaci înalți în fundal. Dar acestea sunt plantate simetric, ceea ce duce la un aspect foarte atrăgător. În plus, umplu zona în aer liber cu aromele lor proaspete de luni de zile.

 Simți mirosul proaspăt de busuioc de departe.

Idei de amenajare a grădinilor ierburi și grădină de flori

Pentru mai multă varietate în grădină, aveți nevoie de astfel de idei de design de grădină care vă vor ajuta să introduceți o cutie suplimentară de estetică în exterior. Puteți continua înfășurând ușor cărări de grădină în verde. Cufundat în această lume verde, este mai ușor să îți atingi echilibrul interior și să te bucuri de armonie cu natura. Aici totul este verde și emană seninătate. Gardurile vii, fie rotunjite sau pătrate, conferă grădinii tale un farmec și mai natural.

 Poteca grădinii, încadrată de buș, duce spre verdeață luxuriantă.

Idei de amenajare a grădinii Traseul grădinii, încadrat de buș, duce la verdeață luxuriantă

Lavanda frumos parfumată crește aici pe ambele părți ale cărării din grădină de piatră.

Idei de design de grădină de lavandă parfumată frumos pe ambele părți ale cărării de grădină de piatră

Ce este o grădină fără flori? Fără grădină, da? Cu greu ne putem imagina așa ceva. Prin urmare, vă sfătuim să plantați cât mai multe flori în zona dvs. exterioară. În primul rând, cresc cu ritmuri diferite, iar în al doilea rând, înfloresc în diferite anotimpuri. Cel mai bine ar fi să combinați flori de primăvară și flori de toamnă într-o zonă de grădină, astfel încât să aveți culori minunate de înflorire în cele trei anotimpuri calde. Pe de altă parte, plantele perene rezistente asigură tonuri verzi chiar și iarna.

Este verde și înflorește afară! Idei de design rural pentru zona dvs. în aer liber

Ideile de amenajare a grădinilor sunt verzi și înfloresc afară

În prezentarea noastră generală a ideilor interesante de proiectare a grădinilor, nu putem ignora plantele cățărătoare. Acestea sunt adevărate versuri în grădină, deoarece le puteți folosi pentru a planta pereți sau pereți ai casei cu aspect inestetic sau pentru a crea arbori. Trandafirii în culori minunate, wisteria și clematis sunt o necesitate în fiecare zonă de grădină. Aceste plante cățărătoare punctează cu florile lor colorate, verdeața luxuriantă și un parfum irezistibil. Îți încântă ochii și asigură relaxare pură afară.

Flori parfumate urcă pe acest spalier de grădină și încadrează calea îngustă către casa de la țară.

Idei de amenajare a grădinilor flori parfumate

 Trandafirii frumoși nu ar trebui să lipsească în nicio grădină, ei subliniind farmecul natural al fiecărei zone în aer liber.

Idei de amenajare a grădinilor trandafiri frumoși diferite culori alte flori verzi

  • Idei de design pentru zona dvs. exterioară care combină esteticul cu practicul.

Următoarele idei de proiectare a grădinii ilustrează simbioza dintre om și natură. Poți rămâne complet singur în grădină și totuși să te simți bine. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți un loc însorit afară și să vă amenajați acolo un mic loc de odihnă. Indiferent dacă citiți o carte acolo sau priviți în aer liber, depinde în cele din urmă doar de dorințele dvs. personale și de preferințele individuale. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de case și grădini optează pentru o zonă confortabilă de luat masa, unde vă puteți bucura de cafea dimineața și după-amiaza în liniște pentru doi.

 În timp ce beți o cafea, aveți o vedere minunată a restului grădinii de aici.

 Idei de amenajare a grădinii măsuță rotundă

 Un scaun vechi este suficient pentru a amenaja o mică zonă de ședere în exterior.

Idei de amenajare a grădinii un scaun vechi o zonă mică de relaxare

O bucătărie în aer liber este, fără îndoială, un plus în zona de grădină, care este mai mult o idee modernă de proiectare a grădinii. De asemenea, este nevoie de mulți bani, așa că nu toată lumea își poate permite ceva atât de luxos. Dar ceea ce este obligatoriu în fiecare grădină este o mică grădină de ierburi. Trebuie doar să plantați o zonă mică cu ierburi de bucătărie și să aveți grijă de ele. Așa că aveți întotdeauna condimentul necesar pentru gătit și multă aromă proaspătă în jurul vostru.

 Chard, pătrunjel și altele asemenea pot fi găsite în aceste paturi realizate cu pietre.

Idei de amenajare a grădinilor paturi de plante cu pavaje

Deoarece scriem idei despre designul interesant al grădinii care combină esteticul și practicul, dorim să vă atragem atenția asupra elementelor de apă din zona exterioară. Din psihologie se știe că apa are un efect calmant asupra tinerilor și bătrânilor. Este cel mai vital element al naturii, de o importanță deosebită pentru oameni și împrejurimile lor. Din aceste motive, atunci când vă proiectați zona de grădină, trebuie să vă gândiți cât mai devreme la elementele fantastice de apă și la o piscină de grădină. Cei care apreciază în mod deosebit contactul cu natura pot crea, de asemenea, un iaz de grădină și pot admira flora și fauna de acolo. Fii și tu parte a grupului?

 Apa are un efect calmant asupra tuturor.

Idei de amenajare a grădinii zid de piatră în fața casei în curte cu apă

 Puteți înota toată vara în această piscină de grădină, încadrată de ierburi ornamentale.

Idei de proiectare gradina piscina gradina

Acum parcurgeți din nou ideile clasice de design de grădină prezentate aici și trageți o nouă inspirație din ele pentru propriul dvs. design în aer liber. Petreceți cât mai mult timp în aer liber și rămâneți în armonie cu voi înșivă și cu natura.

 De la vechi la nou: oferiți unei biciclete vechi a doua șansă

 Idei de proiectare grădină bicicletă în grădină

Arborul acoperit cu plante verzi cățărătoare asigură mai multă estetică în zona exterioară.

Idei de amenajare a grădinilor din plante cățărătoare

 Parii înalți încadrează calea îngustă către casa de la țară.

Ideile de amenajare a grădinii pot îngustă spre casa de la țară

Flori colorate de grădină decorează zona exterioară din fața micii case de țară.

 Idei de amenajare a grădinilor flori de grădină colorate

Idei de design pentru zona dvs. în aer liber: Clematis alb urcă pe poarta albă a grădinii.

Idei de amenajare a grădinii gard clematis alb gard de poartă de grădină din lemn

 Lavanda, rozmarinul, irisul și pomii fructiferi fac din această grădină un loc popular în aer liber.

 Idei de amenajare grădini lavandă rozmarin iris

Arata la fel gradina ta de vis? Si al meu!

Idei de amenajare a grădinilor Grădina de vis de care să te îndrăgostești

Idei de amenajare a grădinilor podele verzi în exteriorul coniferelor înalte

Idei de amenajare a grădinii intrare în casa arborului înflorite de flori frumoase

Idei de amenajare gradini flori albe verdeata casa alba

Idei de amenajare a grădinii plăci de piatră în fața intrării casei plante cățărătoare plante în ghivece aspect frumos

Idei de amenajare a grădinii plantă cățărătoare flori albe

Idei de amenajare a grădinii, zonă în aer liber, casă la țară, mult verde, arbuști, copaci