proiectează-ți propria grădină gartenweg aleen

Formulează-ți corect rezoluțiile, astfel încât să-ți poți proiecta singur grădina!

Rezoluțiile de Anul Nou nu trebuie definite toate pentru Revelion. Cu unele ați putea să mai luați puțin timp. De exemplu, în proiectarea grădinilor. Pentru că acum începe faza dumneavoastră intensivă. Ce anume vrei să realizezi anul acesta?

Pentru a avea succes real în proiectarea grădinii dvs., ar trebui să vă puneți mai întâi întrebările corecte. Mai jos puteți vedea care ar fi acestea, în opinia noastră.

Acesta este un design frumos de grădină!

proiectați-vă propriul gard de grădină cu pietricele

Vrei să crești legume?

Dacă aveți o casă familială de tipul obișnuit cu propria curte, ați putea planta cu ușurință legume acolo, care sunt suficiente pentru întreaga familie. Dar acest lucru ar putea funcționa minunat și pe o terasă mică sau pe balcon.

Un design tipic al grădinii de legume

idei de amenajare gradina de legume curte

Crește grădina

proiectați-vă propria grădină cultivând legume

Roșiile, ardeii, salatele, fasolea și alte produse ar putea crește cu succes în casa ta. Deci, dacă aveți grădină de sine proiecta, ar fi perfect realist să desemnăm un colț pentru astfel de plante.

Cultivați piper în propria grădină

grădinărit horticultură cultivă piper

Mazăre, fasole și mentă în grădină

Design de grădină în creștere cu bob de mazăre

Cultivați roșii în curte

tomate plante de grădină horticultură horticultură

Legume în cutii de lemn

proiectare gradina legume design horticultura gradina

Vrei condimente?

O grădină verticală cu ierburi și legume poate fi creată și în bucătărie sau în alte spații interioare. Ți-ar plăcea? Deci, ai condimenta și atmosfera cu zvonuri grozave. L-ați putea folosi pentru a prepara ceaiuri, salate și supe grozave. Veți trăi în mod clar o viață mai sănătoasă atunci când veți avea condimentele în propria grădină.

Un compost ar fi o opțiune pentru dvs.?

Există multe beneficii diferite în ceea ce privește deșeurile de compost. Veți putea reutiliza materialele verzi din grădina dvs. Veți avea un îngrășământ natural. Merită efortul, nu-i așa??

Doriți să transformați grădina pe care o proiectați într-un spațiu de locuit personalizat?

Dacă da, atunci ar trebui să aduceți mai multe abilități și cunoștințe de designer. Creați o zonă de relaxare, întindeți un saltea de relaxare, creați o grădină zen mică sau mai mare sau adăugați elemente budiste. Sau doar faceți spațiu pentru a vă așeza după gustul dvs. sau creați spațiu pentru hobby-urile voastre. Dacă este necesar, oferiți o zonă privată clar definită în care să vă puteți bucura de toate în liniște.

Pentru o odihnă minunată în grădină

proiectați-vă propria grădină vase de plante mari

Poate că doriți să veniți cu un plan pe termen lung pe care să îl puteți folosi pentru a vă proiecta singuri grădina?

La un moment dat s-ar putea să doriți să aveți arcade arcuite verzi, garduri vii, legume perene și copaci mari în grădina dvs.! Nimic din toate acestea nu va funcționa într-un an, dar la un moment dat trebuie să începeți. Cu cât este mai repede, cu atât este mai bună regula generală. De asemenea, este mai bine să aveți un plan bun, deoarece ar trebui să faceți ceva în fiecare sezon, în fiecare lună, pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung..

Amenajare gradina cu pergola

proiectați-vă propria masă de grădină pergolă de grădină

Doriți să vă motivați în continuare prin experiență extraordinară?

De ce ar trebui să vă investiți timpul și energia în proiecte de grădinărit dacă nu este distractiv? Nu așteptați ca marile hituri să facă acest lucru. Ieșiți acolo cât de des posibil și bucurați-vă de momentele grozave. Înregistrați toate momentele de proiectare a grădinii. Dacă îți amintești exact cum a început și s-a dezvoltat totul, atunci vei fi foarte mulțumit de rezultate.

Proiectați o curte interioară elegantă

frumos design de grădină fântână gazon verde

Faceți grădina să arate elegant

idei exterioare de design frumos de gradina

Legume pe o suprafață mare

forma gradinii horticultura plante legume

Ai grijă de grădină

amenajare grădină plante legume horticultură

Design de grădină cu mult verde

plante de grădină horticultură horticultură