plante în ghivece în grădina de grădină proiectează plante în ghivece

Plante de containere în containere de plante

Proiectarea unei grădini cu plante în ghiveci ar putea fi o sarcină ușoară. Ai nevoie doar de vase, ceva sol, îngrășământ. Cel puțin există câteva subtilități în acest design de grădină. Ar trebui să fiți familiarizați cu acest lucru înainte de a începe.

Proiectare grădină cu plante în ghivece

plante în ghivece în grădina de grădină proiectează ghivece din beton plante în ghivece

Plante decorative de grădină în ghivece de beton

plante în ghivece în grădină ecran de confidențialitate în plante în ghivece

Asigurați-vă că gălețile au un drenaj bun

Drenajul este adesea cel mai critic factor în ceea ce privește dacă o plantă va supraviețui sau nu bine. Asigurați-vă că vasele dvs. au găuri suficient de mari pentru ca apa să se scurgă. Containerele pentru plante oferite pe piață au de obicei o gaură mică. Nu este suficient. Faceți-o mai mare sau găuriți mai mult. Utilizați instrumentul adecvat în funcție de material. Pentru metal ai avea nevoie de un ciocan și de câteva cuie.

Cu ceramica, această sarcină ar putea deveni puțin mai complicată. Există burghie special concepute pentru acest material. Nu uitați în niciun caz instrucțiunile de siguranță. Mai presus de orice, ar trebui să vă protejați ochii de praf și alte murdării cu ochelari de protecție.

De asemenea, amintiți-vă următoarele: cu cât mai multe găuri, cu atât este mai bine drenajul!

Creați o grădină verticală

plante în ghivece în grădină grădină idei de proiectare plante în ghivece

Design creativ de terasă cu plante în ghivece

plante de interior ușor de întreținut imagini plante în ghivece

Plantarea grădinii

Acum ajungem la următorul pas în proiectarea modernă a grădinilor cu plante de containere. Mai întâi ar trebui să scoți totul din vasele mici. Nu trageți prea tare pentru că ați putea distruge plantele înainte de a începe chiar lucrarea reală. Desigur, acest lucru poate fi evitat. Ridicați planta aproape de rădăcină. De îndată ce potul permite, încercați să împingeți de jos. Uneori rădăcinile încurcate provoacă probleme. În aceste cazuri, acordați-vă timp pentru a le scoate unul câte unul, pentru a provoca cât mai puține daune.

Plantarea plantelor în grădină

Plantarea de plante în ghivece în grădină

Plante luxuriante de grădină

plante de containere design de grădină cu plante în ghivece

Folosiți îngrășăminte direct în sol

Conceptele moderne de proiectare a grădinilor deseori nu reușesc tocmai în acest moment. Uităm îngrășămintele și astfel ne lăsăm plantele să moară de foame. Există multe remedii potrivite în magazinele specializate. Unele sunt destinate și grădinilor organice și ecologice.

 Norocos taler 

plante de interior ușor de îngrijit pentru plante în ghivece Plante verzi de interior Glückstaler

Este planta dvs. așezată la nivelul potrivit?

Plantele trebuie să stea doar în recipientul pentru plante, astfel încât rădăcinile și trunchiurile lor să fie libere. În niciun caz nu ar trebui să fie acoperite inutil de pământ. Planta nu trebuie să fie prea mult deasupra suprafeței. Cu alte cuvinte, rădăcinile nu trebuie expuse.

Plante și plante suculente cu întreținere redusă

plante de plante plante în ghivece plante suculente plante de casă

Idei de decor vii pentru interior și exterior

containere plante plante ghivece suculente cutie din lemn

Cactuși și plante suculente în ghiveci

plante de apartament ușor de întreținut poze plante în ghivece plante suculente

Sol suficient între plantele individuale

Pentru ca designul dvs. modern de grădină să rămână frumos și intact pe termen lung, plantele trebuie să se simtă, de asemenea, destul de libere. Aceasta înseamnă că ar trebui să existe suficient sol în jurul rădăcinilor lor. În unele ghivece mari, unde multe plante au fost colectate una lângă alta, acest lucru pur și simplu nu este posibil. Acest lucru poate face ca unele specii de plante să se strice rapid.

Este o idee bună să udați plantele imediat după plantare. Deci solul intră și apoi puteți vedea imediat când trebuie să completați cu sol.

Proiectați perete decorativ cu plante în ghivece

plante în ghivece agățate în grădină

Udați corect grădina containerului pentru plante

A-ți udă grădina este mai mult o artă decât o știință. Majoritatea plantelor iubesc solul umed, mai degrabă decât solul uscat sau prea umed. Verificați cu ușurință singură de câtă apă are nevoie planta dvs. Puneți degetul în pământ până la al doilea os. Acum veți observa dacă solul este prea umed, prea uscat sau chiar potrivit.

Se toarnă încet, asigurându-se că apa ajunge la rădăcini. De cele mai multe ori, puteți spune cu siguranță prin faptul că apa începe să iasă din găleată.

Păr Bob

cele mai populare plante de apartament, plante în ghivece

Jardiniere împletite

plante containere carcasa coș balcon plante idei de design

Accente elegante de culoare cupru

plante de cada fata idei de amenajare gradina planta de cupru