Vă puteți imagina grădina sau terasa din partea de sud vara, fără splendoarea splendidă a florilor frumoase? Cu greu credem! Deoarece florile de grădină înflorite magnific fac ca fiecare zonă în aer liber să fie colorată și foarte confortabilă. Unii dintre ei preferă să prospere la umbră. La soarele strălucitor se arde, se ofilesc și mor curând. În timp ce alții sunt adevărați adoratori ai soarelui și le place foarte tare! Pot rezista fără probleme la temperaturile ridicate de vară dacă sunt udate în mod regulat, astfel încât solul să rămână umed și să stocheze bine apa. Pentru postarea de astăzi am selectat cele patru preferate ale noastre printre florile de grădină pentru soare aprins. Acestea se descurcă bine cu lumina directă a soarelui, sunt ușor de întreținut și nu sunt deloc solicitante. Mai ales în plin soare, își arată florile minunate și emană aroma delicată. Veți afla imediat ce flori de grădină sunt exact ceea ce se simt bine la soarele aprins.

Florile de grădină pentru soarele aprins sunt adoratorii soarelui din regatul plantelor.

Flori de grădină pentru soare aprins. Pălării în pat de grădină. Flori violete. Capete de flori întunecate

Gladiolele maiestuoase înfloresc între iunie și septembrie, în funcție de soi.

Flori de grădină pentru soare aprins Gladiolele în diferite culori sunt un adevărat punct de atracție în patul de grădină

Gladiolii sunt adevărați adoratori ai soarelui printre frumoasele flori de grădină

Dacă doriți un adevărat foc de culoare pentru patul dvs. de grădină însorit, atunci optați pentru gladiole. Lumânările elegante cu flori adoră soarele și atrag atenția cu siguranță în grădină, de asemenea, taie o siluetă fină ca flori tăiate în vază. Aceste frumuseți de flori se simt ca acasă într-o locație însorită și adăpostită în afara grădinii. Din moment ce provin inițial din Africa, pot rezista minunat la soarele strălucitor de amiază. Gladiolele cresc până la un metru și jumătate înălțime și impresionează prin înflorirea lor din iunie până în septembrie. Puteți găsi aceste frumoase flori de grădină în orice culoare imaginabilă. Cu toate acestea, sunt foarte izbitoare în portocaliu, roșu și violet. Gladiolele albe sunt un aranjament floral elegant la nunți și alte evenimente oficiale.

Ca flori tăiate în vază, gladiolele viu colorate îți vor împodobi casa mult timp.

Flori de grădină pentru strălucirea soarelui gladiolelor colorate în vaza bijuterii pentru casă pentru o lungă perioadă de timp

 

Când sunt în floare, gladiolele formează o mare colorată de flori afară și sunt un deliciu pentru ochi. Cu toate acestea, aceste frumuseți nu sunt doar adevărate flori de grădină pentru soare aprins. Se pot descurca bine și în vase sau vase dacă alegeți un loc însorit pentru ele. Cu toate acestea, gladiolele sunt sensibile la temperatură și trebuie aduse în casă toamna înainte de primul îngheț. Tuberculii acestor flori de grădină trebuie apoi să fie dezgropați și depozitați într-un loc rezistent la îngheț. Cel mai bine este să așezați bulbii de gladioli într-o cutie cu un amestec de sol și nisip. Așa iernează și apoi sunt așezate în patul de grădină primăvara. La sfârșitul lunii iunie, gladiolele arată florile lor splendide și pot înflori până în septembrie, în funcție de soi.

 Gladiolele colorate dintr-o vază albă sunt un decor potrivit pentru măsuța de cafea în aer liber.

Flori de grădină pentru strălucirea gladiolelor colorate de soare într-o vază albă potrivită cu bijuterii pentru măsuța de cafea în aer liber

Dahlias sunt flori de grădină spectaculoase, care se simt foarte bine în plin soare.

Flori de grădină pentru soare plin Dahlias culoare frumoasă rotundă magnifică înfloresc un ochi-catcher afară

Alte flori de grădină cărora le place cald și însorit

În plus față de gladioli, există numeroase alte flori de grădină care pot rezista la soarele strălucitor. Pe site-ul nostru puteți găsi articole interesante despre majoritatea adoratorilor de soare din grădină. Florile de grădină iubitoare de soare includ, de exemplu, daliile, care se laudă și cu florile lor magnifice. Daliile înfloresc toată vara până în toamnă. Provin din Mexicul plin de soare, așa că nu le deranjează temperaturile noastre de vară. La fel ca și ceilalți adoratori ai soarelui printre frumoasele flori de grădină, daliile sunt ușor de îngrijit și chiar dure.

 Daliile din patul de grădină formează o mare frumoasă de flori.

Flori de grădină pentru dalii roșii închise la soare în patul de grădină, o mare frumoasă de flori afară

 Fiecare dalie ne încântă cu forma sa perfectă de flori.

Flori de grădină pentru soare aprins Dahlia în grădină perfectă formă de floare de culoare roz

Daliile sunt la mare căutare ca ornament natural pe pervazul ferestrei.

Flori de grădină pentru soare aprins Dahlias diferite culori ale florilor

Pentru unii iubitori de flori ar putea fi o surpriză, dar crizantemele sunt, de asemenea, flori de grădină populare pentru soare aprins și căldură enormă. Acestea se dezvoltă într-un loc însorit până la parțial umbrit și trebuie întotdeauna udate când solul este ușor uscat. În prezent puteți găsi aceste frumoase flori de grădină în multe culori strălucitoare. Perioada de înflorire a crizantemelor poate începe în iulie / august și, în funcție de soi, se extinde până în noiembrie.

 Crizantemele pot fi găsite în orice culoare imaginabilă.

Flori de grădină pentru soare aprins. Crizanteme în ghivece în toate culorile imaginabile, mare frumoasă de flori

 Nu sunt neobișnuite în galben strălucitor.

Flori de grădină pentru soare aprins Crizanteme în ghivece în galben strălucitor pe fereastra de acasă

Lista noastră preferată de flori frumoase de grădină pentru soare aprins este acum completată de pălăria de soare. Această plantă perenă este foarte populară cu noi în Germania și poate fi văzută în aproape fiecare grădină de cabane. Pălăriile de soare sunt încă cunoscute sub denumirile de Echinacea sau Rudbeckia. Originar provin din America de Nord, unde au supraviețuit în condiții meteorologice severe. Astăzi există soiuri anuale și perene. Îi impresionează pe toți fanii florilor cu snopii saturați ai florilor lor. Acestea variază de la galben strălucitor la diferite nuanțe de roșu și violet. Indiferent de culoarea în care sunt înflorite pălăriile dvs. de soare, aduceți varietate și vitalitate grădinii dvs. până în octombrie.

 Capetele de flori colorate ale pălăriilor de soare strălucesc în grădină și atrag cu ușurință atenția tuturor.

Flori de grădină pentru soare aprins. Pălăriile de soare capetele de flori colorate sunt un adevărat ochi în grădină

 

Astăzi v-am prezentat patru dintre preferatele noastre printre plajașii din grădină. Acestea sunt absolut ușor de întreținut și prosperă perfect în plin soare. Vrem doar să vă oferim un ultim sfat suplimentar: pentru patul de flori însorit, alegeți acele flori de grădină care au perioade diferite de înflorire. Atunci va înflori pentru tine toată vara!

 Pălăriile de soare adaugă multă culoare în grădină.

Flori de grădină pentru pălării de soare aprinse diferite culori violet violet galben grădină colorată

 Transformă grădina într-o mare de flori.

Flori de grădină pentru soare aprins. Pălării în grădina delicată de flori mov

 Așa arată capul de flori al pălăriei de soare.

Flori de grădină pentru soare aprins. Cap de floare de conus văzut de aproape

Flacăra de culoare a crizantemelor este surprinzătoare.

Flori de grădină pentru soare aprins. Crizanteme în violet moale, culori grozave în grădină

Flori de grădină pentru soare aprins. Crizanteme în purpuriu delicat, culori grozave în grădină

 În ghiveci, crizantemele sunt un decor frumos al camerei.

Florile de grădină pentru soare aprins arată perfect crizanteme purpurii pal în oala de lângă fereastră

Flori de grădină pentru soare aprins Gladiolus în patul de grădină o priveliște frumoasă

Bucurați-vă de florile naturii vara!

Flori de grădină pentru soare aprins. Mare de flori în parc