schisandra berries gătit ceai asiatic

Boabele Schisandra ajută la creșterea în greutate

Fructele de Schisandra au fost folosite mult timp în medicina chineză. Au un efect tonifiant și de promovare. Este caracteristic și interesant, printre altele, că totul despre această plantă are un miros foarte puternic de lămâie.

Spectrul impactului lor

Efectele benefice ale boabelor Schisandra au un spectru foarte larg.

Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra simptomelor oboselii constante și poate vindeca sistemul nervos. Vă puteți crește propria capacitate de lucru și eficacitatea într-un mod foarte sănătos.

Nu aveți efecte secundare nocive care ar putea rezulta din administrarea pastilelor.

Boabele Schisandra pot avea, de asemenea, un efect foarte pozitiv asupra persoanelor care au probleme cu tensiunea arterială scăzută.

În general, boabele Schisandra pot reduce stresul

boabe de schisandra struguri chinezi de plante roșii

Păstrați greutatea sub control

Pe lângă efectele benefice ale boabelor Schisandra în stări stresante, ele pot fi folosite și pentru corectarea greutății. Face acest lucru îmbunătățind separarea secrețiilor din stomac. În acest fel, funcționarea sistemului gastro-intestinal este mult mai ușoară.

Instrucțiuni pentru o utilizare corectă

Astfel, puteți integra boabele Schisandra în meniul dvs. de zi cu zi, chiar dacă sunteți foarte sănătos, dar prezentați semne de oboseală și stres. Mai mult, se crede în medicina locală că cineva devine rezistent la influențele externe rele cu acesta. Ele pot fi de asemenea utile dacă aveți deja unele simptome, cum ar fi obezitatea ușoară până la severă și tensiunea arterială scăzută.

Un mic dejun sănătos

fructe de padure schisandra alimente sanatoase chinezesti

Tipul de acceptare depinde de obiectivul pe care îl puteți atinge cu acesta. Lăsați o persoană competentă să vă sfătuiască în acest sens.

Schisandra boabe în grădină

Boabele Schisandra pot crește la umbră și, de asemenea, într-un climat rece. Acest lucru vă permite să vă îngrijiți și în grădină. Planta iubește humusul, solul umed și bine drenat. Dar în niciun caz nu ar trebui să existe prea multă apă acolo.

Sistemul rădăcină nu se dezvoltă foarte departe și profund. În primii câțiva ani planta de boabe Schisadra crește foarte încet, dar după aceea începe să se dezvolte rapid.

Planta chiar înainte de înflorire

schisandra berries mugur chinezesc

Diferitele plante ar trebui să crească la o distanță de 60 până la 100 cm una de cealaltă. Găurile ar trebui să fie de 60x60x60 cm. La umplerea găurilor trebuie respectate regulile tradiționale. Aceste plante au nevoie și de o cantitate solidă de îngrășământ. Asta diferă de la o zonă la alta. Cel mai bine este să consultați un specialist din regiune.

Florile amintesc de cele ale căpșunilor sălbatice

fructe de padure schisandra gradina de plante exotice

Fructele se formează încet

boabe de schisandra muguri de plante chinezești

fructe coapte

Schisandra fructe de pădure chinezești

Fructe de Schisandra uscate

fructe de padure uscate Schisandra

Lungă tradiție chineză

schisandra berries gătit ceai asiatic

Fructe roșii asemănătoare strugurilor

boabe de schisandra struguri roșii

Mâncați o dietă sănătoasă și echilibrată!

schisandra plantează fructe roșii asemănătoare cireșelor