ursprungliga diy-vaser små och päronformade i turkos närbild

Originella DIY -vaser

Om du någonsin har haft nöjet att ha en färsk bukett blommor, vet du hur speciell den är. Nästa gång du vill uppnå något för att behålla dessa blommiga skönheter, visa upp dem på samma sätt som en av dessa DIY -vaser.

Sensationella ränder

Ta en liten gnista i ditt liv med denna DIY -vas från For Rent.

ursprungliga diy -vaser randiga med rosa rosor

Använd målartejp på remsans sektion och måla dem sedan efter önskad färg. Skikt med ett andra lager metalliskt eller glittrande lack för en lyxig finish. Även om guld och silver är klassiska färger som passar bra med vilken inredning som helst, kan du enkelt använda ljusare nyanser för att göra ett större uttalande.

Denna DIY från Julie of Coordinately Yours är perfekt för nautiska designälskare.

ursprungliga diy vaser inslagna med grovt rep

Förvandla en enkel glasvas genom att linda om den och fästa den med varmt lim. Denna vas skulle vara ett underbart mittpunkt eller en somrig del av din inredning.

Menyfliksområdet är definitivt viktigt vid omvandling av en färgfas.

original diy vaser fin glasflaska med ränder i mjuka färger

Men de klibbiga klämmorna kan också fungera som designelement. Denna vas från Schöne Frau använder dekorativt band för att skapa en vas som är både fin och sofistikerad. Pastellfärger är ett härligt komplement till en baby shower eller söndagsbrunch, och elektriska nyanser är hemma under en sommarfest.

Billiga glasvaser är en fantastisk duk för att skapa ett nytt konstverk.

original diy glasvaser med chevronmönster

Denna handledning från Tiffany of Offbeat and Inspired visar hur några enkla tweaks kan skapas till en fantastisk design. Isolera din design med skotstejp och måla det exponerade glaset i den färg du väljer. Dra långsamt bandet av vasen för att avslöja det. Fyll dem med blommor och njut av ditt DIY -projekt!

Nedsänkt i färg

Lägg till en trendig touch till ditt hem med detta projekt från Amy of Mod Podge Rocks.

ursprungliga diy vaser i nyanser av havet och tulpaner

Ombre genomsyrar DIY överallt med sin färska färg och förmåga att passa vilken stil som helst. Skikten av silkespapper skapar en djupt färgad effekt som är fantastisk bredvid en ljuskälla. En blå färgpalett efterliknar vattnets utseende, men grönt skulle också se bra ut. Det kommer att expandera det gröna i dina blomstjälkar och hjälpa till att göra en fantastisk display.

Måla blev precis enklare med denna DIY från Heather of Whipperberry.

ursprungliga diy-vaser små och päronformade i turkos

Bara doppa, torka och njut, så enkelt är det! Eftersom designen är enkel, finns det en möjlighet för dig att presentera en unik vas. Så när du har en vas med en intressant form, dra ut den och ge den ett nytt koppel. Du får en ny bit på nolltid.

Oväntad design

När de väl var avsedda för papperskorgen är glödlampor nu i fokus för DIY -scenen.

ursprungliga DIY -vaser av stora glödlampor är mycket ovanliga

Följ exemplet med Manda och Mike of Merry Thought – de förvandlar brända glödlampor till eleganta mästerverk. Dessa vaser ser bra ut och hänger på en tråd så mixa och matcha för att skapa ett minigalleri.

PVC -rör är extremt mångsidigt i DIY -världen.

ursprungliga diy vasfoton för den privata touchen

Från vinställningar till skohållare, det där väsentliga blir snyggt med dessa fotovaser från David som finns på Mod Podge Rocks. Detta projekt kan vara ett tillfälle att ta en resa tillbaka i tiden.

Denna DIY från Stephanie på Fab You Bliss tar återvunnen design till en helt ny nivå.

ursprungliga diy -vaser med stenmosaik

Ett chip kan bli ett rustikt stencentrum med små stenar och murbruk. På grund av det mer naturliga utseendet på detta projekt, polera inte en bukett rosor och välj en mängd olika vilda blommor eller ett blandat arrangemang – så charmen behålls.

Oavsett om du gillar blommor vid speciella tillfällen eller gör dem till en daglig behandling i ditt liv, komplimentera din bukets skönhet med en anpassad, DIY -vas. Så sätt igång idag! Har du ett projekt i åtanke? Berätta för oss om det i kommentarerna nedan.

Antikt utseende i celadongrönt

ursprungliga diy -vaser celadongrönt antikt utseende