epoxiharts golv badrum exotiska vågor hav 3d

Epoxihartsbeläggning i 3D

 Tiden då epoxiharts endast användes för golvbeläggningar i industribyggnader är sedan länge förbi. Epoxigolvbeläggningar blir långsamt allt vanligare på hotell, lägenheter och bostäder. Det här handlar om innovativ teknik och applikationer som samtidigt är genomsyrade av imponerande design.

3D -golven av epoxiharts är mest effektiva. Vi gjorde lite research och hittade Imperial Interiors från Dubai. Detta företag är en av pionjärerna inom denna typ av golv. Men låt oss börja från början.

Tredimensionellt havsrev i köket

epoxiharts golv kök marina fauna palmer

Vad är egentligen epoxihartser? Dessa är så kallade syntetiska hartser som innehåller epoxigrupper. De är reaktionshartser, det vill säga härdbara hartser som kan omvandlas till härdplast med hjälp av en härdare eller tillsatser. Termohärdarna produceras genom tvärbindning och har god kemikalie- och temperaturbeständighet. Epoxigolv har ett förbättrat mekaniskt motstånd och de kännetecknas också av mycket enkel rengöring och skötsel. Även om golven är i högglans anses de vara helt halksäkra. Så även perfekt för badrum och kök. Men som du kommer att se själv här är de också absolut lämpliga för alla andra rum i den moderna lägenheten.

Majestätiska vattenfall i sovrummet

epoxiharts golv sovrum vattenfall tredimensionella

Med ett 3D -epoxigolv kan du skapa fascinerande, livliga intryck av naturen i ditt hem. Magisk marin fauna, kärleksfulla delfiner, hisnande vattenfall och floder i djungeln är bara några av de unika möjligheterna. Med ett sådant golvbeläggning av epoxiharts får du inte bara det ultimata blickfånget, utan du kommer att berika ditt vardagsliv hemma på ett innovativt, konstnärligt sätt. Har du redan en idé om vilket ämne du skulle vilja implementera i ditt badrum? Eller kanske du redan kan se de simmande havsdjur i ditt kök? Vad sägs om en djungel i ditt eget sovrum? Ta en titt på allt och låt dig inspireras!

Gigantiska fiskar simmar i ditt badrum

epoxiharts golv badrum 3d stor fisk

Ha söta delfiner hemma

epoxiharts golv badrum azurblått vatten delfin

En god vän finns alltid där

epoxihartsgolv dåligt delfin

Havstema i azurblått

epoxiharts golv bad delfiner havsbotten tredimensionell

Ett sött, roligt par

epoxiharts golv badrum delfiner par

En stor flod rinner genom badrummet

epoxiharts golv badrum flodträd

Den vackra undervattensvärlden

epoxiharts golv badrum marin fauna

Magnifika korallrev, färgglada fiskar och sjöstjärnor

epoxiharts golv badrum marina fauna koraller sjöstjärna fisk

Var som att vara på semester varje dag

epoxiharts golv badrum havsstrand

Har alltid drömt om Koi karp?

epoxiharts golv tredimensionell koi karp

Havets mångfacetterade liv

epoxiharts golv kök fisk korallrev