Heidi Klum visar sig väldigt sällan på bilder med sina barn. Det är desto mer sällsynt att de alla är tillsammans och det med sin nya partner. Av denna anledning har en serie foton som detta förmodligen blivit en riktig sensation de senaste veckorna. Här är de – från olika städer och länder. Naturligtvis använder vi detta som ett bra tillfälle att ägna mer uppmärksamhet åt stjärnans liv.

På den här bilden från USA är alla med sina ansikten dolda

heidi klumm tom kaulitz usa

Bra idéer för bilder

Heidi Klums bilder med sin familj blev mycket populära av flera skäl. Inte bara för att något sådant är sällsynt. Men samtidigt ger de oss information om familjens nuvarande resor. Dessutom är detta ett åtagande att starta en familj med Tom Kaulitz i sig. Detta kommer sannolikt att hända snart.

Men sist men inte minst är dessa bilder ett bra exempel på hur man tar fantastiska familjebilder för sociala nätverk. Hur kan du kombinera skyddet av integritet med önskan att hålla kontakten med fansen? I det här fallet löste Heidi problemet genom att låta barnen vända med ryggen till kameran. Bra va? Vems idé trodde du att det var? Kanske från Heidi Klum själv, kanske från Tom, kanske från barnen eller från bildskaparna? Det kommer förmodligen att gå förlorat för oss, men tanken är underbar och många kommer säkert att stjäla den för sig själva. På andra bilder tittar familjen på kameran, men barnen döljs av roliga emojis. Inte dåligt heller, eller hur? Du kan också täcka ansiktena med olika typer av emojis.

Här tittar bara Heidi och Tom på kameran

heidi med hela familjen

Framträdanden av Heidi Klum och Tom

Sedan de två har varit tillsammans har de tyckt om att uppträda tillsammans och de visar alltid sin egen stil. Tom Kaulitz fotograferas sällan ensam längre och Heidi försöker bekänna för honom under varje offentlig tillställning. Utseendet har alltid en mycket individuell, omisskännlig karaktär. Under de senaste månaderna har det lagts ut lika många bilder med barnen, mestadels från idylliska familjesammankomster.

Bra bild tillsammans vid Brandenburger Tor

heidis nya familj i berlin

En av de nya bilderna på de två tatueringarna

tom kaulitz med heidi

Heidi Klum dyker alltid upp professionellt

heidi klumm ensam

Tom gjorde ett stort bidrag till de fantastiska bilderna av de två 

tom kaulitz ensam