Föredrar ett professionellt strykjärn!

Det blöta ute är nästan borta och sommaren är redan här. Med den varma årstiden får kvinnor ännu mer lust för vackert hår, eller hur? Nu är de irriterande hattarna och halsdukarna äntligen tillbaka i garderoben och håret kan visa sin prakt. Åtminstone i teorin. Tyvärr ser det lite annorlunda ut i praktiken. Mycket ofta är vårt hår tråkigt och svagt, särskilt efter den långa vintern. Med oåterkalleligt hår är stylingen ännu svårare och med många av de produkter som annonserar för att ge vårt hår glans och styrka, uppnås tyvärr inte önskad effekt. Tack och lov finns det en universell hjälpare i en sådan situation och hans namn är – slät järn.

Visst har det hänt dig, efter att ha besökt frisören, att helt enkelt älska ditt hår. Frisyren passar perfekt och det finns denna glans … galenskap! Så det är inte konstigt att de flesta av oss längtar efter att ha hår så igen varje dag. Ett relativt enkelt och billigt sätt att göra detta är att skaffa en hårrätare. Och inte en billig sådan! För i slutändan blir billiga enheter också dyrare. Dessa rätar sig inte lika bra, är inte särskilt långvariga och skyddar i de flesta fall inte håret.

Style ditt hår som proffsen!

plattjärntest hårrätare tips hårstyling

Det är definitivt värt att investera lite mer pengar i ditt plattång. Vi rekommenderar dig därför – välj en professionell hårrätare! Det är dyrare, men bra! Det är viktigt att uppmärksamma några viktiga aspekter och funktioner vid köp – beläggning av plattor av hög kvalitet, jonteknik, överhettningsskydd, snabbuppvärmningsfunktion och temperaturregulator.

Vi rekommenderar helkeramik som den bästa beläggningen. Turmalin, titan och nano-silver är naturligtvis inte heller några dåliga val.

Under vår forskning stötte vi på en aktuell testjämförelse av de senaste rätjärnen på marknaden. Läs mer här. Ta också en titt på våra 10 favoriter genom tiderna!

De obestridda höjdpunkterna i det högre prissegmentet är definitivt GHD Gold Classic Styler och naturligtvis Cloud Nine – The Touch. Men om du inte vill spendera för mycket och ändå vill ha professionalism, toppglans och smidighet, är Braun Satin Hair 7 ST 780 Senso Care helt enkelt det bästa valet. Så, låt oss övertyga dig!

Ha det roligt att styla håret och lycka till!

Braun Satin Hair 7 ST 780 Senso Care

plattjärntest hårrätare brunt satinhår 7 st 780 senso care

Cloud Nine – The Touch

plattjärntest hårrätare moln nine touch

GHD Gold Classic Styler

plattjärn test hårrätare ghd gold classic styler

   Glampalm GP 201AS

straight iron test hårrätare glampalm gp 201as

Grundig HS 5030 keramisk frisyr lila

rakjärn test hårrätare grundig hs 5030 keramisk frisyr lila

Grundig HS 5734 frisör

plattångstest plattång grundig hs 5734 frisör

Philips HPS 930 titanplattor

plattjärn test hår plattång philips hps 930 titanplattor

Remington s5525 Pro Ceramic Extra

straight iron test hårrätare remington s5525 pro keramisk extra

Remington S9500 Pearl

plattångstest plattång remington s9500 pärla

Babyliss ST387E iPro

plattjärntest hårrätare babyliss st387e ipro