Trender kring mäns frisyrer är ofta underskattade till förmån för kvinnor. De flesta män tenderar att inte vara alltför bekymrade över de nuvarande trenderna eller om hårets utseende för närvarande är trendigt. Men om du verkligen försöker imponera på en trendmedveten dam på en första dejt, din chef vid nästa affärsmöte eller intervju, rekommenderar vi att du tittar på de senaste trenderna för 2021. Även om din kostym ser elegant ut men din frisyr är rörig riskerar du att förstöra hela ditt utseende. I dagens artikel kan du för varje ansiktsform, hårlängd och hårtyp hitta en frisyr som får dig att se helt underbar ut.

Hitta rätt herrfrisyrer 2021

När du bestämmer vilka herrfrisyrer som passar dig bäst är det viktigt att först undersöka hårets egenskaper. Det betyder textur, tjocklek och längd. Vill du förkorta håret eller hellre låta det växa ut? Vill du experimentera med djärva färger eller föredrar du din naturliga nyans? Hur är det med din ansiktsform? Svaren på dessa frågor kan avgöra vad som skulle vara perfekt för dig.

Naturligtvis är det också en bra idé att ha en expert titt på dig som kan hjälpa dig att fatta det slutliga beslutet. Du kan visa foton av dina önskade snitt och stilar för en frisör och få ett informerat omdöme. Glöm inte att många av stilarna på fotona bara kan uppnås med hårprodukter som mousse, hårvax, gel etc. Om du aldrig har använt annat än schampo förut är 2021 den bästa tiden att prova något nytt.

Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu raseri

Quiff

Om du vill ha ett snyggt, snyggt och tidlöst utseende är det här frisyren för dig. Quiffen var ursprungligen inspirerad av Pompadour och är en av de mest populära frisyrerna på 50- och 60 -talen. Elvis Presley gjorde utseendet till sitt varumärke, så quiffen förblir en riktig symbol för Rock’n’Roll -eran. Dessa herrfrisyrer följer en enkel tumregel – kortsidor och baksidan av huvudet med håret långt fram och stylad bak.

Quiffen kan anpassas ytterligare genom att klippa den längre delen mot toppen med en blekningsteknik. Manen på toppen kan också odlas ut och kammas åt sidan.

En av de bästa sakerna med quiffen är att den passar nästan alla ansiktsformer och ser perfekt ut. Samtidigt plågas han av en stor nackdel, nämligen det nödvändiga underhållet. Att applicera hårgel, vax eller lera med bra grepp, samt besök hos frisören ungefär en gång i månaden, blir rutin under quiffen.

Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu raseri Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu alla raseri elvis frisyr quiff

Buzz cut

Knappast någon annan snitt är lika klassisk som surret. Det introducerades ursprungligen av militären och inte bara för estetikens skull. Buzz cut var avsett att förhindra att löss sprider sig bland armélägren. Idag är detta en snygg, minimalistisk och maskulin frisyr som är perfekt för modiga män som vill visa upp sitt ansikte eller sitt prickiga skägg.

Buzz anpassar sig till alla ansiktsformer och även om hårtyp inte spelar någon större roll vid den här längden, ser mörkt och tjockt hår särskilt bra klippt ut. Det bästa med det här snittet är att det är väldigt enkelt att styla och underhålla. Män med stadiga händer kan till och med testa att klippa sitt eget hår på egen hand. Naturligtvis behöver du också en bra hårklippare för att göra detta.

Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu raseri, buzz cut med blekning Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu raseri, buzz cut modern

Caesarsnitt

Caesarsnittet är en annan herrfrisyr som ser tillbaka på det förflutna för inspiration. Även om det är svårt att identifiera dess ursprung, tror många historiker att denna unika frisyr går tillbaka till omkring 100 f.Kr. Går tillbaka till BC. Den romerska statsmannen och generalen Gaius Iulius Caesar avbildas med denna frisyr på målningar, fresker och statyer. Påstås att syftet med snittet var att dölja hans avtagande hårfäste. Det var inte förrän på 90 -talet som George Clooney gjorde denna frisyr populär igen.

Caesarsnittet är i huvudsak en kort blekande frisyr med rak eller något ojämn lugg framför pannan. Det kräver nästan ingen styling. Men luggen kan definitivt dra nytta av lite volym, vilket du enkelt kan uppnå med lite stylingkräm. Caesarsnittet är en elegant, iögonfallande, mångsidig retrostil som fungerar för alla hårtyper och ansiktsformer.

Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu rage caesar schnitt modern

Män, underskatta aldrig ditt hår och den inverkan det kan ha på ditt övergripande utseende. Det är definitivt värt att kolla in de nuvarande herrfrisyrtrenderna då och då.

Herrfrisyrer 2021 - dessa hårklippningar är nu raseri caesar schnitt