Box flettestiler er ikke bare beskyttende – de er også super allsidige, utrolig attraktive og rett og slett edgy (med riktig vri). Boxflettene er perfekte for alle, fra unge jenter til voksne kvinner, og er en ekte stilerklæring uansett alder!

Men kanskje du allerede tar på deg boksfletter, og du leter bare etter måter å krydre utseendet på. Eller kanskje du alltid har drømt om å skryte av en feilfri eskeflettestil, men du har ikke funnet den rette for deg ennå.

Uansett tilfelle, fortsett å rulle for å se disse flotte boksflettestiler som sikkert vil inspirere deg!

1. Low Bun Box Braids Styles

blonde boks fletter bolleKilde

Dette er en av våre favoritt frisyrer. Den er avslappet, stilig og passer for alle forhold. Få disse små boksflettene og fest dem i en lav bolle. Hvis flettene dine er tilstrekkelig lange, kan du også bruke dem til å knytte dem i en høy bolle!

2. Box Braids i High Bun

frisyrer med høy bunkeboksKilde

Denne høye bollen ser ikke så fantastisk ut. Ved å kombinere tykke og store fletter med små eskefletter, skaper det en visuelt overbevisende frisyre som fungerer bra til alle anledninger.

3. Chic Casual Box Braids Updo Bun

boks fletter høy bolleKilde

Nok et nydelig eksempel på en høy bolle, denne gangen, sikrere på plass. Vri de perfekt utformede boksflettene dine i en høy bolle, og vri deretter flettene rundt til du har bare endene som skal festes på plass. Bruk pinner og naturlige hårfargeelastikker for å holde dem på plass.

4. Hvordan Style Box Braids: Three Braids Style

hvordan du styler boksfletterKilde

Tykke eske fletter ble brakt sammen for å lage denne vakre updo. Del håret i tre deler og begynn å flette fra hårbunnen. Start boksflettene fra opp mot pannen for å lage denne intrikate oppdateringen.

5. Classic Box Braids Styles for langt hår

lang boks fletter frisyrerKilde

Hver gang vi snubler over lange frodige eskefletter er det en forfriskende følelse. Selv om dette er en klassisk frisyre, gjør energien den inspirerer det verdt det.

6. Thin Box Braids i Fishtail Braid

fishtail flette boks fletterKilde

Du kan aldri ha for mange fletter. Fletteboksfletter i en lang tykk fiskehale skaper en visuelt overbevisende frisyre som du må prøve.

7. Box Braids i Faux Hawk

vridd faux haukKilde

Tynne boksflettinger kan styles i en fantastisk, edgy frisyre. Ta en pekepinn fra denne strålende fauxhauken som ikke bruker andre stilelementer enn boksflettene. Og den nydelige lilla hårfargen.

8. Thick Box Braids Beskyttelsesstil

tykk boks fletter høy bolleKilde

En elegant updo med tykke eskefletter arrangert i en vakker høy bolle. Hver av boksflettene brukes til å lage et mønster, og babyhårene blir utsatt og vakre.

9. Box Braid Side Swept High Bun

boks fletter updoKilde

Boksfletter brukes til å lage denne fantastiske høye og feide bollen på toppen av hodet.

10. Long Braids Half Do

boks fletter frisyrer halfdo og lange fletterKilde

Lang boks fletter tilbyr et vell av stylingsmuligheter. Hvis du leter etter noe ukomplisert som kan komme deg ut av døren på fem minutter, trekker du noen av flettene opp en halv opp, halvt ned.

11. Box Braids i Low Half Bun

lav bolle løse boks fletterKilde

Nok en nydelig halvdel der halve flettene er vridd i en lav bolle. Resten av flettene flyter fritt ned og over skuldrene.

12. High Oversized Box Braid Bun

bandana bolle boks fletterKilde

Hvis du er en av de fine hårene i tykt hår, kan du trekke dette utseendet på kort tid. Tykke boksflettinger og en overdimensjonert høy bolle sikret med bandana gir et edgy utseende som er verdt å prøve minst en gang.

13. Knute Bun and Box Braids

boks fletter stiler bolleKilde

Denne frisyren er en av de enkleste måtene å sport flaske med lange bokser på. Det spiller ingen rolle om de er små eller tykke, alt du trenger å gjøre er å ta dem opp og knute dem i en unik høy bolle.

14. Lekfarget høydepunkter Look

lekne farger i eskefletterKilde

Kontrastfarger er et must-prøve for alle som ønsker å få enda mer tiltalende eskeflettestiler. Denne livlige karamellen er en hårfarge -idé du kan prøve.

15. Stilige tynne eskefletter

tynne boks fletterKilde

Et lagdelt hårklipp transformert ved hjelp av tynne, perfekt stylede boksfletter. Bruk dem som sådan eller lag mer komplekse frisyrer som passer ditt humør.

16. Twisted Updos for Box Braids

halv opp flettede eske fletterKilde

Når en halvdo møter en vridd bolle, får du denne vakre frisyren for eskefletter. Det er lett å oppnå og enda lettere å ha på seg uansett miljø.

17. Rainbow Box Braids

regnbuekasse flettestilerKilde

Å ha rikt svart hår er nydelig. Likevel, når du føler behov for en forandring, kan du prøve dette lekne utseendet. Rainbow box fletter vridd i en uforsiktig bolle ser fantastisk ut.

18. Pastellfarger Box Braids

pastellfargede esker i fargeboksKilde

Spice opp boksen flettestiler enda mer med noen pastellfarger. Du kommer sikkert til å tiltrekke deg noen misunnelige utseende, spesielt på musikkfestivaler.

19. Jumbo Box Braids

jumbo boks fletter speilbildeKilde

Jumbo -boksfletter har den unike kvaliteten at de anstrengende skaper et voluminøst utseende. Myk utseendet med hårtilbehør eller la det være frittflytende og fantastisk!

20. Lekende boksfletter

lekne boksflettestilerKilde

Denne frekke damen viser allsidigheten til boksfletter med en blendende frisyre som ser ut som kul! Velg din favoritt og prøv den for størrelsen.

21. Frisyrer med høy hestehale for eskefletter

høy hestehale lang boks fletter stilerKilde

En høy hestehale som bruker flettene på forsiden, tar noe av vekten av hodebunnen. Samtidig vil det gjengi et ekstra edgy notat til utseendet ditt.

22. Box Braid Hairstyles: Chic Thin Braids

boks fletter stilerKilde

Bruk en anti-frizz olje på boksflettene dine og få dette perfekte utseendet til de tynne flettene dine. Legg deretter til en hodeplast for ekstra kjølighet og beskyttelse. Dette kan også bidra til å gjemme bort hårvekst.

23. High Box Braids Bun Halfdo

high bun box fletter stilerKilde

Vi elsker denne halvbolle med høy bolle og karamellhårfargen som flasker på dette bildet. Trekk halvparten av boksflettene opp og vri dem rundt roten for å lage en av de enkleste, men mest visuelt overbevisende boksflettestilene.

24. Spennende farger for eskefletter

burgunder boks fletter stilerKilde

Noen ganger trenger du bare å endre hårfargen din for å få et friskere utseende. I stedet for det flotte mørke håret ditt, prøv mørk lilla malm, til og med rødt. Den passer til middels til mørke hudtoner og ser perfekt ut på både krøllete hår og rett hår.

25. High Double Bun

boller med dobbel boksKilde

Janet Jackson pleide å ha denne frisyren for noen år siden. Det er fortsatt en av de klassiske boksflettestilene, og det er en god grunn. Se bare hvor kule disse dobbelte bollene er!

26. Edgy Bun med barbert design

underskjæring og boks flettebolleKilde

En faux hawk -stil for langt hår oppnådd med boksfletter er edgy, kul og fantastisk. Gjør det enda mer forbløffende ved å kutte inn noe design i de barberte sidene.

27. Tykke eskefletter i Side Halfdo

Thick Box Braids i Side HalfdoKilde

En annen tilnærming til den klassiske halvdelen, denne frisyren er rett og slett nydelig. Fra hårfargen til måten hver flette er arrangert på, denne boksflettestilen er fortryllende.

28. Individuelle flettefrisyrer

individuelle flettefrisyrerKilde

Denne frisyren setter søkelyset på de naturlige boksflettene. Skryt dem hvis du har dem!

29. Mellomstore Auburn Box Braids

Medium-Length Auburn Box BraidsKilde

Hvem sa at boksflettene bare er for langt hår? Denne mellomlange frisyren beviser at boksfletter er like attraktive på skulderlangt hår som på lengre hår.

30. Golden Caramel Thick Box Braids Styles

karamellboks flettestilerKilde

Hvis du har middels til mørk hudfarge, er karamell hårfargen din. Krydre utseendet ditt ved å prøve denne fargen på boksflettene dine. Beyonce rocket dem, så hvorfor ikke du også?

31. Long Box Braid frisyrer for afroamerikanske jenter

tykke lang boks flettestilerKilde

Hvis du skulle gå tilbake til det klassiske utseendet, er lange frodige eskefletter den sikreste innsatsen din. De kan brukes både i uformelle og formelle miljøer.

32. Kassefletter i Sideknute Bun

Box Braids Side Knot Bun HairstyleKilde

En annen frisyre for boksflettinger som er blant våre fem favoritter. Det ser edgy, kult og stilig ut samtidig som det beholder et mykt feminint notat.

33. Fargerike eskefletter

regnbue boks fletterKilde

Dette er en av de mest fargerike boksflettestiler vi har snublet over. Vi kan ikke bestemme om det er fargene eller garnflettelignende stilen vi liker mer.

34. Elegante stiler for eskefletter

elegante stiler for eskefletterKilde

Trekk alle frontboksflettene fra forsiden mot baksiden for å oppnå den elegante frisyren til høyre eller la dem fritt falle for et naturlig utseende.

35. Naturlig frisyre for eskefletter

boks fletter naturlig utseendeKilde

En avslappet boks fletter klassisk stil som minner om ferier og spaserturer i det store utendørs.

36. Casual Chic Bun med rosa fletter

rosa eske flette bolleKilde

Rosa boksfletter forbedrer ganske enkelt skjønnheten i denne frisyren for kvinner. Det er mer komplisert å oppnå denne intrikate sidebollen. Likevel, med litt tålmodighet, kan du trekke den av.

37. Updo Styles for Box Braids

elegante updo box fletter stilerKilde

Tynne eskefletter blir brakt opp i en enkel, men forlokkende høy bolle. Elegant og stilig, det er et must å prøve for din neste fest!

38. Long Thin Box Braids

Long Thin Box BraidsKilde

Hvis du har naturlig tykt og voluminøst hår, er denne tynne boksflettestilen noe for deg!

39. Moderne Half-Up lange frisyrer for eskefletter

high bun halfdo box fletter stilerKilde

Disse flotte eskeflettene har blitt delt i to. Halvparten, som består av flettene foran og øverst, er trukket i en voluminøs, godt sikret høy bolle og legger til en ekstra attraktiv note til frisyren.

40. Curly Box Braids Styles

faux hawk boks fletterKilde

Utemmede krøllete boksfletter? Ikke noe problem! Her er en fantastisk stylingidee, hvor håret flettes nær hodebunnen i et fascinerende mønster.

41. Boks flettet små mellomrom

boks fletter doble bollerKilde

Det krever kant og stil å trekke av en så fristende frisyre med jumbo-boksfletter på mellomlangt hår som også er stylet i en liten mellomromstype.

42. Deep Side Part Box Flettet Halfdo

Deep Side Part Box Flettet HalfdoDeep Side Part Box Flettet HalfdoKilde

En dyp sidedel er hemmeligheten bak ethvert voluminøst hårutseende. Det samme trikset gjelder boksfletter. Fletter boksflettene i en tykk flette som veier tungt på den ene siden av ansiktet.

43. Kort til middels lang eskeflett

medium boks fletter med hattKilde

Middels langt hår passer like godt til eskefletter som lengre hår. Legg til noen hårpynt som disse metalliske mansjettene, og frisyren din er klar.

44. Box flettet frisyrer for langt hår

langt hår lang boks fletterKilde

Legg til noen stilelementer i de lange eskeflettene for å uttrykke din individualitet. Garn twist fletter og metall mansjetter fungerer perfekt for å legge en ekstra kant til klassiske boks flettestiler.

45. High Box Braids Hestehale

høy boks fletninger hestehaleKilde

Tynne boksfletter, tykke boksflettinger og jumbo-boksfletter blir brakt opp i en høy, godt sikret hestehale. Hvis du vil at hestehalen din skal vare, må du sikre den godt. Vekten av håret vil trekke det ned ellers.

46. ​​Flettet afroamerikansk hår

African American Box Braids StylesKilde

Det er ikke bare bokser som er en beskyttende stil for svart hår. Senegalesiske twist-fletter er også en vakker, visuelt overbevisende flettestil. Kombiner de to for utsøkte resultater.

47. Wedding Box Braids Styles

bryllupskasse flettestilerKilde

Box fletter kan også være en utsøkt bryllup frisyre. Bare noen få boksflettinger og en intrikat vrien stil på toppen møtes for å lage denne nydelige bryllupsstilen.

48. Uformelle dobbeltboller Halfdo med tykke eskefletter

uformelle dobbel bolle boks fletter stilerKilde

Tykke boksfletter kan til tider se omfangsrike ut. Ikke i dette tilfellet hvor halve flettene brukes til boller som henger tilfeldig på hver side av hodet.

49. Boxer Braids Pigtails

bokser fletter selfieKilde

Boxer -fletter er tilbake i stil, og de ser like kule og edgy ut som noensinne. Bare to enkle eskefletter som flyter fritt over hver skulder.

50. Enkle Long Box Braids

lang boks flettestilerKilde

For å legge til litt glans i din enkle langboksflettestil, lag en dyp sidedel, legg til noen metalliske mansjetter og et metallisk hodebånd, så er du klar til festen!

51. Styles for tynne esker

tynne boks fletterKilde

Vi elsker hvor delikate og feminine disse boksflettene ser ut. Prøv dem når du trenger en super allsidig frisyre.

52. Short Box Braids Styles

kort boks fletterKilde

Du må innrømme at denne frisyren for flettene ikke er et vanlig syn. De stumpe knyttede endene på jumbo -boksflettene motvirkes av det feminine hårtilbehøret. Et balansert utseende som ikke er mindre enn attraktivt.

53. Bandana Box Braids frisyre

bandana boks fletter stilerKilde

Det er nysgjerrig hvordan en stilstift som en bandana kan brukes til å lage et mangfold av frisyrer med holdning. Dette er en av dem. Bandanaen brukes som hodebånd for å holde de vakre låsene på plass.

54. Funky frisyre for Long Box Braids

boks fletter halfdoKilde

Denne pulserende hårfargen er ikke bare flatterende for alle, den er også iøynefallende. Brukt på langboksfletter, vil det bunde med et sprut av energi og farge og gi en funky frisyre.

55. Long Box Braids Styles: Silver White Box Braids

sølv boks fletter stilerKilde

En gang ansett som en hårfarge for eldre, former sølv og hvitt seg raskt til å bli en av de mest fasjonable hårfargene du kan få. Og se hvor gode disse flettene med glitrende sølvakenter ser ut?

56. Box Braids in Pigtail French Braids

dobbel boks fletterKilde

Denne intrikate boksflettestilen er en av våre favoritter. Det kan ta lengre tid å trekke den av, da du først må lage eskeflettene og deretter franske flette dem, men du vil ha en fantastisk frisyre å skryte hver dag i lang tid fremover.

57. Princess Crown Braid

boks fletter kroneKilde

Ingen annen type hår er mer egnet for prinsessekronen enn saftig, tykt svart hår. To boksfletter, en tynn og en tykkere brukes til å lage en visuelt tiltalende frisyre som er elegant og elegant.

58. Messy Box Bun Styles

boks fletter høy bolleKilde

En annen bolle oppnådd med tynne, elegante eskefletter – men tiden er litt mer rotete. Tipping til den ene siden, denne bolle kan være både formell og uformell. Det er absolutt en frisyre med en holdning.

59. Tykke eskefletter i High Bun

high bun box fletter stilerKilde

Denne stilige bollen minner om historier om nubiske dronninger og har en intrikat design takket være de tynne eskeflettene arrangert en etter en.

60. Tynne fletter i High Bun

tynne fletter høy bolleKilde

Lag så mange tynne boksfletter du vil, og flett dem nær hodebunnen. De frittflytende segmentene bringes opp i en tett høy bolle.

61. Box Braids Pin up Styles

løs eske flette bolleKilde

Husker du pin-up-stilene på 50-tallet? Denne utsøkte høye bollen kan godt være blant dem takket være sin rene størrelse og perfekte styling.

62. Luscious Long Box Braids

lang boks flettestilerKilde

Når du skryter av frodige langboksfletter som disse, er det lett å få hvilken som helst frisyre for langt hår du måtte ønske. Fra å la dem flyte fritt til mer intrikate flettestiler til nydelige oppdateringer, du kan prøve alt som passer ditt humør og din personlighet.

63. Box Style Braids

boksfletter i kort stilKilde

Kort boks fletter ser søte og feminine ut. Så ikke vekk fra å flette håret ditt hvis det er kortere! Du vil se nydelig ut til tross for hårets korte lengde.

64. Bob frisyre med boksfletter

boks fletter bobKilde

Har du for tiden en bob cut a la carte? Spice it up a hakk ved å adoptere boksen flettestiler etter eget valg. Tynne boksfletter ser absolutt bedre ut i dette tilfellet. Hvem skal si at jumbo -fletter ikke er like flotte?

65. Røde høydepunkter i High Bun Style

Box Braids Red HighlightsKilde

En kontrasterende hårfarge er alltid velkommen for å forbedre hårstilen din. Ta en pekepinn fra denne damen som brukte tynne røde høydepunkter på sitt naturlig flotte svarte hår.

66. Twisted senegalesiske fletter og boksflettestil

senegal fletter i eske flette updoKilde

Ikke vekk fra å blande forskjellige flettestiler med eskefletter for å oppnå denne typen utseende. Det er fristende, for å si det mildt.

67. Halfdo Bun frisyre for fletter

halfdo bun box fletter stilerKilde

En vridd høy bolle som bruker hele vekten på boksflettene dine, kan festes på plass med en funky bandana, brukt et hårtilbehør eller med et veldig sterkt hårbånd.

68. Rainbow Box Braids Updo

regnbue boks fletter updoKilde

Denne damen viser deg hvordan du oppnår en av de vakreste boksflettestiler vi har sett. En underskæring og fargerike fletter er alt du trenger!

69. Blonde og Black Box Braids Updo

høy boks flettebolleKilde

Blonde høydepunkter på svart hår kan til tider se klebrig ut. Ikke i denne damens tilfelle, hvor de to hårfargene møtes i en fortryllende blanding.

70. Tykke lilla eskefletter

lilla boks fletter frisyreKilde

Trekk opp boksflettene foran. Lag et tykt tau og sving det rundt hodet ditt. Eller fest den på plass og la flettene flyte fritt i ryggen.

71. Thin Box Braids in Ombre Twists

nederlandske fletteboksfletterKilde

Vri flettene dine for en løs, uformell oppdatering. Denne tynne boksflettestilen blir enda mer interessant av den lilla til rosa ombreen. Den kan også se ganske stilig og stilig ut – hvis den er stylet riktig.

72. Burgund High Twisted Updo

burgunder halv updo boks fletterKilde

Boksfletter ser ut til å være laget for visuelt overbevisende halvdoser. Høye boller forsterket av frittflytende boksfletter vil se forbløffende ut, spesielt hvis du vrir dem også!

73. Dobbelboller med tynne eskefletter

doble boller boks fletter stilerKilde

Å jobbe med tynne boksflettinger er nesten like enkelt som å jobbe med vridbare lokker. Tross alt, se hvor enkelt det var å style dem i denne veldig fine små dobbelboller halv-opp stilen.

74. Big White Box Braids

knyttede flettestiler med høy bolleKilde

Å oppnå denne frisyren er en prosess med prøving og feiling, hovedsakelig på grunn av at boksflettene er brakt opp i en intrikat knute som ikke lar noen løse ender vise seg. Hårfargen får dem også til å skille seg ut!

75. Idé for frisyre for store esker

boks fletter stilerKilde

Denne stilen minner om ideer om gudinnenes frisyrer, og er fantastisk og mer kompleks enn forventet. Vi anbefaler å gå til en spesialist hvis du vil.

76. Box Braids High Bow Bun Style

boks fletter bue bolleKilde

Denne frisyren er absolutt en av våre favoritter. Den er vågal, edgy og feminin og utstråler absolutt en masse personlighet. Tross alt, hvor mange faktiske hårbuer har du sett?

77. Jumbo Box Braids i skulderlengde Bob

Jumbo Box Braids StylesKilde

Tynn eller tykk boksflett, denne nydelige frisyren passer dem alle. Selv om du bruker medium-length jumbo box flettestiler, kan du fortsatt klippe håret på forskjellige måter også!

78. Funky Box Braids med høydepunkter

boks fletter ombreKilde

Gjør ditt nye festivallook klar ved å prøve denne frisyren for eskefletter. Det er både avslappet og funky, perfekt for et avslappet miljø.

79. Kort og søt boksflett frisyre

søte og korte boks fletter frisyrerKilde

Frittflytende boksfletter kan være klassikerne i boksflettestiler. Ikke desto mindre vil de se like bra ut når de er stylet halvveis i midten av hodebollen på bob-stil.

80. Stiler å gjøre med Box Braids: Double Buns

doble boller boks fletter stilerKilde

Disse perfekt ferdige dobbeltboller vil aldri gå ubemerket forbi, og de er også den perfekte måten å avslutte denne serien med boksflettestiler!

Klar til å endre utseende?

Når du tenkte på frisyrer for boksfletter, var du sannsynligvis mest tilbøyelig til å tenke på de klassiske frittflytende boksflettene. Forhåpentligvis beviste vår samling av boksflettestiler allsidigheten til disse flettene og de mange flotte utseende du kan oppnå med minimal innsats og bare litt tålmodighet.

Så nå som du har sett dem alle, er du endelig overbevist om å begynne med sportslige fletter eller føler deg inspirert til å krydre de som allerede er på plass?