Bună ziua, dragi prieteni și susținători pasionați ai stilului de viață sănătos! Probabil că ați citit deja articolul nostru despre detoxifierea corpului. Astăzi am dori să facem un pas mai departe și să vă prezentăm câteva tipuri sănătoase de ceaiuri de detoxifiere și băuturi aromate din plante. Acestea aduc corpul în echilibru într-un mod complet natural și susțin detoxifierea și purificarea corpului.

Dar vrem și să vă avertizăm din timp! Un ceai de detoxifiere nu este un medicament care se așteaptă să purifice corpul și să purifice sângele. Subliniem acest lucru, astfel încât să nu vă confundați. Numai acele tipuri de ceai care vă pot îmbogăți meniul zilnic sunt afișate în scop informativ. Ceaiurile proaspăt preparate susțin funcția organelor de detoxifiere – rinichii și ficatul, stimulează metabolismul și elimină substanțele nocive din organism. Este recomandat să beți un ceai parfumat dimineața și seara pentru a obține cele mai bune rezultate în detoxifierea și purificarea corpului. Toate ceaiurile de detoxifiere au un gust excelent, sunt ușor de preparat și sunt bune pentru sănătatea dumneavoastră!

Detoxifiere cu ceai – modalitatea naturala de detoxifiere a organismului

ceai de detoxifiere detoxifiere ceai de ghimbir lămâi

De ce este bun ceaiul de detoxifiere pentru sănătatea noastră?

O sănătate bună este baza pentru o viață deplină. Dacă te simți mental și fizic în cea mai bună formă, ești activ, concentrat și poți realiza multe. Totul merge bine și în viața privată. Din păcate, poluarea mediului nostru este în continuă creștere și toxinele sunt depuse în corpul nostru, ceea ce poate duce la probleme de sănătate pe termen lung..

Un stil de viață nesănătos și o dietă nesănătoasă merg adesea mână în mână. Drept urmare, stresul cotidian este un fenomen tipic în viața noastră. În plus, există un consum ridicat de alcool și țigări, prea multă carne în meniu și o mulțime de dulciuri. Acestea pot provoca simptome grave de boală. Dintr-o dată vine momentul în care corpul sună alarma și ne dă semnale că facem ceva (sau mult!) Greșit. Acum organismul deteriorat trebuie ajutat.

Detoxificați-vă corpul într-un mod complet natural – cu ceaiuri și sucuri proaspăt stoarse!

Sucuri de detoxifiere cu ceai natural, detoxifiat, cu ceai natural

Există multe moduri în care poți face ceva bun pentru sănătatea ta. Aici luăm în considerare doar una, și anume detoxifierea cu ceaiuri. „Postul terapeutic” și diferite cure de post obișnuiau să fie foarte populare. Dacă medicul dumneavoastră sau medicul alternativ vă recomandă așa ceva sau vă prescrie medicamente, atunci el are cu siguranță motive. Aici vă arătăm doar cele mai bune 5 ceaiuri de detoxifiere care pot curăța organismul de toxine dăunătoare și pot readuce corpul în echilibru. Beți-vă ceaiul de detoxifiere de două ori pe zi – dimineața și seara! Întreaga cură cu ceaiuri de detoxifiere trebuie să dureze două săptămâni, apoi trebuie să faci o pauză.

Medicină care provine din natură

Medicină pe bază de plante

Cum funcționează un ceai de detoxifiere?

Există multe mituri despre produsele de detoxifiere. Dar te înșeli dacă crezi că un ceai de detoxifiere este un adevărat leac miraculos care vindecă corpul deja deteriorat rapid și pentru totdeauna! Nu există așa ceva în viață! Ceaiurile de detoxifiere sunt mai mult un bun supliment la o dietă echilibrată. În plus, trebuie să eviți obiceiuri alimentare greșite în timpul curei și să dobândești altele noi și sănătoase.

Sănătos și subțire – visul oricărei femei!

detoxifiere sănătoasă și subțire cu ceaiuri

Din plante medicinale se știe că diferitele tipuri de ceai de detoxifiere conțin ingrediente diferite. Toate acestea conțin de obicei cofeină, acid folic și vitamine importante. Unele ceaiuri conțin mai mult magneziu și cupru decât altele. Prin urmare, vă putem sfătui doar să întrebați despre ingredientele ceaiului de detoxifiere pe care l-ați ales mai întâi. Apoi, încercați să determinați ce rezultate doriți pentru acest regim de detoxifiere. Ingredientele din ceaiul de detoxifiere au un efect stimulator asupra organelor care elimină poluanții din corp. Acestea activează funcțiile rinichilor, ficatului și vezicii biliare și au astfel un efect pozitiv asupra creierului, inimii și plămânilor. Ceaiurile de detoxifiere golesc tractul intestinal și ne fac să funcționeze metabolismul, motiv pentru care sunt folosite de mulți oameni în cure de slăbire și purificare a corpului.

Este timpul pentru o ceașcă de ceai aromat

Corpul bea ceai

Aceste 5 ceaiuri de detoxifiere sunt preferatele noastre printre toți agenții de detoxifiere!

Ceai de dezintoxicare cu urzici

Urzica

Flavonoidele, care stimulează metabolismul, se găsesc în principal în frunzele de urzică. În acest fel, se elimină substanțe nocive. Frunzele de urzică conțin și uleiuri vegetale. În primul rând, aceste uleiuri acționează ca eliminatori radicali și, în al doilea rând, au un efect foarte pozitiv asupra digestiei. Așadar, ajută foarte mult la detoxifierea organismului. Puteți pregăti cu precizie ceaiul de urzică Aici urma.

Ceaiul de ghimbir – cel mai popular ceai de detoxifiere 

Ceai de ghimbir

Ceaiul de ghimbir este foarte ușor de preparat, oferă multe vitamine și substanțe nutritive care susțin procesul de detoxifiere din organism. Pentru noi nu există nicio îndoială că ceaiul de ghimbir are un puternic efect detoxifiant asupra organismului. Puteți afla mai multe despre prepararea simplă a ceaiului de ghimbir Aici.

Brusture mare angajează corpul

Mare brusture mijloc natural de detoxifiere a corpului

Brusturele sunt cunoscute mult timp de medicii naturisti și medici ca fiind o plantă medicinală care este folosită pentru detoxifierea organismului. Se presupune că purifică sângele și scapă corpul de poluanți și de deșeuri. Se spune că marea brusture este capabilă să lege metalele grele și să le scoată din corp.

Ceaiul de păpădie este cunoscut de mult ca agent de detoxifiere

Ceaiul de păpădie natural înseamnă detoxifiere corporală

Acest ceai este făcut din rădăcina plantei. Susține purificarea sângelui. Ceaiul de păpădie conține fitochimicale, minerale și vitamine și toate au un efect foarte pozitiv asupra ficatului și funcției biliare. De asemenea, stimulează digestia și astfel ajută la detoxifierea organismului.

Următorul videoclip arată ce puteți face cu păpădia.

Ceai de detoxifiere din semințe de coriandru

Ceai de coriandru

Ceaiul de coriandru are o utilizare deosebit de importantă – reduce conținutul de mercur din organism și îl detoxifică de metalele grele.

Desigur, puteți folosi ierburi potrivite împreună și puteți crea amestecuri parfumate de ceai. Ai putea găti coriandru, cardamom și nucșoară împreună și să bei această băutură aromată și aromată. Acest lucru vă va pune în funcțiune întregul corp!

Ți-ai selectat deja preferatul din această listă de ceaiuri de detoxifiere sănătoase?