Sovrum rött och vitt rött överkast målning foton

Välj en djärv färgpalett hemma

Alla hjärtans dag är inte så lång, och kanske är många fortfarande under påverkan av stämningen på denna festival. Detta gäller även mig och det var därför jag kände inspiration för att skriva en artikel om romantisk sovrumsmöbler.

Vackra sovrum i rött och vitt – rött och vitt skapar precis rätt atmosfär

vägg design linjer sovrum i rött och vitt

Ja, röda och vita sovrumsmöbler är verkligen inte ovanliga i designtidningar. Men när var sista gången du såg en översikt över dessa? Vad kan vara bättre än livliga röda och vita sovrum som utstrålar en modern stil?

Ovan ser vi växlande röda och vita mönster. Tillsammans skapar de ett felfritt utseende som kan beskrivas som kungligt. Tro mig, du behöver inga fler smycken.

I exemplet ovan måste du använda din fantasi

stoppad fåtölj belysning lila sovrum i rött och vitt

 Tänk dig hur denna uppsättning stolar med armstöd skulle passa sömlöst in i ditt sovrum. Färgen ger rummet en karaktär. Den knappade stilen förstärker den eldiga utstrålningen.

Inte den vanliga röda och vita dekorationen

röd stoppad grå belysning sovrum röd vit

Visst visade atmosfären på bilden nedan inte det klassiska röda och vita utseendet. Men här upplever du nya dimensioner av förstärkning genom utrustningen, som består av färgexplosionerna och de färgade mönstren. Det röda taket, höjdgradienten och det vackra lampsetet ger tillräckligt med röda nyanser för att berika det annars neutralt färgade sovrummet.

I nästa illustration finns ett annat exempel som det som just diskuterats av Savio & Ravio

Röd och vit röd stoppad sänggavel

 Det är en grå utrustning som också visar oss hur du kan göra något fantastiskt av den röda effekten av de röda accenterna. Urban vindar och lägenheter kommer att kunna dra mycket nytta av dessa dekorationsidéer. Det är förmodligen för att sådana utrymmen representerar blandningen av exklusiv dekadens och industriell framkant.

Rave om ett mysigt sovrum?

Sovrum röd vit röd överkast mönstrad orientalisk

Jag är säker på att du inte skulle ha något emot ett rum som ger komfort och stil. Ingenting kan vara mer lämpligt för helgens lycka än en bekväm säng i ett vackert utformat rum som är översvämmat med naturligt ljus.

Kolla in denna glada etniska matta

röd persisk matta bredvid sovrummet röd och vit

Det röda och vita sovrummet på övervåningen är tillräckligt bra för alla som kan njuta av en klunk te. Vi har här att göra med en sorts samtida dekoration. Men din egen karaktär ska inte förväxlas, eller hur?

Om vi ​​ändå pratar om etniska mönster, så skulle jag vilja ställa följande fråga: Hur hittar du färgade blå och gula kuddar som kompletterar den bullriga rosa dekorationen? Sovrummet på övervåningen med det asiatiska sidobordet bredvid sängen och mattan med stammotiven kan snabbt bli populärt bland bra designers. Särskilt de som älskar den kulturberikade atmosfären kommer att uppskatta den.

Här ser den röda väggen inte så iögonfallande ut, men ansluter mycket intressant till inredningen

överkast sovrum i röda och vita väggfärger

Cool och samtida

cool samtida röd och vit röd påslakan

Det finns en Marie Antoinette i varje dam, tycker du inte? Det vaknar inom oss emellanåt och leder oss till en parisisk stil inom inredning. Jag hittar inget dåligt med det! Jag skulle snarare rekommendera alla att öva på att använda den. På bilden nedan slutade detta med denna magnifika röda och vita inredning, som var berikad med några moderna accenter.

Om du vill hålla dina väggar enkla och rena måste du täcka fönstren med gardiner för att slutföra bilden. Röda gardiner, oavsett om de är gjorda av sammet eller silke, är element som kan berika din inredning på ett mycket elegant sätt.

Från Arthouse Baku

överkast sovrum i röda och vita målningsfoton

Från Borden Interior Associates

rött modernt vardagsrum i röd och vit golvlampa

Mörkt och farligt kan ibland visas i samma färgkombination. Detta visas i nästa exempel. I rummet nedan skapar den dominerande röda skuggan med en vit accent precis rätt valetintag -stämning. Ta ett glas vin med det, några jordgubbar täckta med choklad … Det blir en perfekt kväll!

Av Rikki Synder

rött överkast matta mönstrat sovrum i rött och vitt

Från Billy Benson Company

röd massiv låda soffbord sovrum i rött och vitt

Från Florensa USA

Sovrum i rött och vitt glasvägg feng shui